- 26 Ağustos 2012
- 2.679
- 3.375
Günlüğüm ben geldim gece gece, haftasonunu temizlik yaparak geçirdim çok yorgunum bedenen, ruhen, kafam bile yorgun artık hiçbişey düşünmek istemiyorum hiçbişey öylece yaşamak istiyorum. Yeni evimize göçtüğümüz ilk seneyi hatırlıyorum da şimdi ki halimden daha umut doluydum. Atandım bir iki yıla kadar evlenirim diyordum, abim bir iş kurar oda evlenir , kardeşim onun okulu bitince atanır bir kaç yıla oda yuvasını kurar diyordum hayalim bunlardı. Ne mi oldu, ne kadar adım atabildim hayallerime .... hiç hiç adım atamadım 8 yıl önce nerdeysem ordayım ordayız.ALLAH'ım niye böyle oluyor niye, nerde yanlış yapıyoruz nerde. Nolur hayatımızda yüzümüzü güldüren yüzümüzde tebessüm oluşturan bişeyler olsun o kadar ihtiyacım var ki buna. ALLAH'ım duy sesimi sen yardımcımız ol senden başka hiç umudum kalmadı, Ya Rahman (c.c.) isminle kullarına merhamet eden sensin ben senin merhametine muhtacım her zamankinden çok, sen kitabımız kuran-ı kerim'de " dua edin duanıza icabet edeyim" dedin dua ediyorum icabet et duama gönlüme ferahlık ver yardimcim ol sana sığınıyorum Âlemlerin Rabbi ALLAH'ım