Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlüğüm ben geldim gece gece, haftasonunu temizlik yaparak geçirdim çok yorgunum bedenen, ruhen, kafam bile yorgun artık hiçbişey düşünmek istemiyorum hiçbişey öylece yaşamak istiyorum. Yeni evimize göçtüğümüz ilk seneyi hatırlıyorum da şimdi ki halimden daha umut doluydum. Atandım bir iki yıla kadar evlenirim diyordum, abim bir iş kurar oda evlenir , kardeşim onun okulu bitince atanır bir kaç yıla oda yuvasını kurar diyordum hayalim bunlardı. Ne mi oldu, ne kadar adım atabildim hayallerime .... hiç hiç adım atamadım 8 yıl önce nerdeysem ordayım ordayız.ALLAH'ım niye böyle oluyor niye, nerde yanlış yapıyoruz nerde. Nolur hayatımızda yüzümüzü güldüren yüzümüzde tebessüm oluşturan bişeyler olsun o kadar ihtiyacım var ki buna. ALLAH'ım duy sesimi sen yardımcımız ol senden başka hiç umudum kalmadı, Ya Rahman (c.c.) isminle kullarına merhamet eden sensin ben senin merhametine muhtacım her zamankinden çok, sen kitabımız kuran-ı kerim'de " dua edin duanıza icabet edeyim" dedin dua ediyorum icabet et duama gönlüme ferahlık ver yardimcim ol sana sığınıyorum Âlemlerin Rabbi ALLAH'ım

Onunla tanismadan once, cok iyidim.
Sonra ozumden, benligimden ciktim.

Ama bununda bir hayiri olmali. Yeniden dogarim, yine kendimi bulurum, ondan sonraki halim ondan onceki halimden daha parlak olmali.. Olacak eminim.

Geriye baktigimda hayatimin dersini almis olacagim. Az cok aldim..ama daha bitmedi sanirim. Daha bir kac darbe alacagim var senden hayat..

Son düzenleme:
Günlük.. Kalbimin ağrısıyla, sıkışmasıyla uyandım. Korkuyla uyandım. Ne yapacağımı şaşırdım. Her seferinde aynı şeyi söylüyorum ama çok çaresiz gibi hissediyorum kendimi. Çok nadir birkaç saniyeliğine bazen hayatmacerasi sen yapabilirsin bunların üstesinden gelebilirsin diyorum. Ama çok kısa sürüyor. Gerçi hiç yoktan iyidir dimi? Ben ki küçücük bir umut için bu kadar uğraşmışken .. Sahiden umut olduğu için mi bu kadar ısrarcı oldum yoksa birşeylerden kaçış olarak gördüğüm için mi? Biliyor musun günlük ben sürekli kaçtım. Kendimden korkularımdan hayallerime ulaşamama korkusundan. Sonuç ne mi oldu kaybettim, hem hayallerimi hem hislerimi hem hayata dair yaşama sevincimi hepsi gitti. En çokta kendimi kaybettim günlük. Artık kazanmaya çalışmıyorum da. Bu kadar güçlü değilim, bu kez gerçekçiyim. Yapamayacağımı biliyorum ve kendimi kandırmak istemiyorum artık. Artık korkularımdan kaçmak yerine o kaybettiğim şeylerin arasına korkuyu da ekleyeceğim günlük. Artık korkuyu da ekleyeceğim. Bunun için biraz güçlü olmam lazım sanırım. Birde diğer konu var demi, o konuyu da kabullendim artık. Yani kaybettiğimi kabullendim, artık kendimi kandırmaktan ziyade acımı yaşamaya başlasam daha mantıklı olacak benim için. Mantık? Bak uzun süredir mantık yerine duygularımla hareket ediyordum. Güzel insan sen bana hayatım boyunca bastırdığım kalbimin sesini duyurdun, mantığımı devre dışı bıraktın. Keşke demiyorum tabii ki, iyi ki tanımışım seni. Kalbinin sesini dinlemekde güzel, her şeye rağmen güzelmiş. Ama senden sonra kalbimin sesi yerine yine mantığımı dinlemeyi tercih edeceğim. Kendine iyi bak, Allaha emanet ol..

Şurada huzurla tatlı bir film izleyeyim diyorum arka planda annem yüksek sesli negatif olumsuz muhabbetler yapıyor.
26 yıldır dinliyorum bunları...
Sonra bu kız niye enerjik değil stresli bilmem ne.
İşe girmeliyim!

Günlük yarın yine gideyim mi oraya, uzun uzun oturup sessizce saatlerce dalga sesini dinleyeyim mi? En azından artık iyileşeyim istiyorum. Birde nefes almakta yine zorlanmaya başladım. Artik o seyde de iyileşeyim tamamen. Sorun kalmasın.
Onun dışında ben yine aynı.
Birde bütün bunların yanında o var. Hala yazmadı. Tamamen unuttu belkide. Günlük biliyor musun, iyi olması benim için yeterli. Hani beni sevmemesi onun için daha iyi sanırım. Çünkü sevilecek biri değilim, ben kendime bile ağır geliyorum, kendime dayanamıyorken başkası nasıl dayansın.. Neyse günlük, belki sonra girer yazarım

Son düzenleme:
Bugün psikoloğa gittim kuzenimin öldüğünü hala kabukanemiyorum içimi dökmek çok rahatlatti. Kaş ların daki beyaz la bugün yok oldu allahım cumlemize sabır versin güç versin sevdiklerimizi bize bizi sevdiklerimize bağışlasın amin.

28.3.2016 tarihinde yazmisim bunu sana gunluk. Ne icin yazdigimi cok iyi biliyorum. 3219. Sayfada buldum. :) O istegim olmadi gunluk. Iyi ki de olmadi diyorum. Ustunden 1 sene gecmis bu sozlerimin. Cok daha guzeli oldu bu sozlerimin ustunden bir kac ay sonra. Hayat iste surprizlerle dolu.

4 Nisan benim doğum günümdü nasıl mı geçti? HARİKA MUHTEŞEM SÜPER ÖTESİ değil di tabiki her hangi bir gün gibiydi...

İyi geceler günlük yarına musmutlu uyanalım inşallah

Gene icim yaniyor elimden birsey gelmeyisine,sessiz kalmak zoruma gidiyor evet evet demek istiyorum ama engeller var ya sen neden bekliyorsun zor mu ciddi oldugunu gostermek zor mu araya birilerini koymak .Beklemek yipratiyor beni.

Merhaba gunluk

Kendime hic iyi davranmiyorum su siralar
Cok yanlis yapiyorum biliyorum
Olaylar bir turlu duzelmiyor
Ve bende seyirci gibi izliyorum

Günlük umarım tahmin ettiğim şey olmamıştır gerçi hala bir dönüş olmadı bugünde bekleyelim bakalım...

Kimseye anlatamadığım içimi attığım dertlerimi nasıl çözeceğim bilmiyorum. Allahım ben ne zaman kurtulacağım bu sıkıntıdan. Yardım et nolur.

Günlük kafayı yiyorum artık. Dayanamıyorum. İyi değilim, nefes almak güçleşiyor, sukursuzluk oluyor ama yaşayamıyorum günlük. Artık sabahları uyandığımda yeni bir günü kaldıracak halim kalmadı, gün içinde normal oturmak bile güç geliyor. Ruhum daralıyor. Sadece uykudayken iyiyim, hiçbir şey hissedememek.. Sukursuzluk bu :/ Ama yapamıyorum günlük, o kadar kötüyüm, sabaha kadar ölmüş olmayı o kadar istiyorum ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…