Popüler Konu Sevgili günlük...

Evet bircok insanin hayatina gore iyi bir hayatim var. Meslegim var sevdigim adamla evliyim ve dunyalar tatlisi bir bebegim var. Ama ben kizimin yuzune baktigim, onu dusundugum anlar disinda mutlu degilim.
Sevdigim ama onun bana olan sevgisinden artik emin olamadigim biriyle evliyim. Ne yapmaliyim? Nasil cikicam bu isin icinden gunluk??
Allahim bana bir yol goster, bu ikilemden kurtulmak icin bir isaret..

Umutlanip kaybetmek istemiyorum hic birseyin devami gelmedigi gibi bunun da gelmedi biliyordum boyle olacagini.Aslinda hep boyle kalacagimi da biliyorum kabullenmistim arada boyle heycanlar olucakti tabi ama devami olmayacakti bosuna ilerisini kurup hayal ettim herzaman oldugu gibi.Artik tamamen bitirmeli icim de herseyi vakti geldi de geciyor sadece kendimi yipratiyorum .Kimse seni dusunmuyor yalnizligini ,ozlemlerini ,kapini actiginda bekledigin biri olmayisini saniyorlar ki hic yuva kurmayacak herkes kendi telasinda .

Günlük bu dolunay falan bana iyi çarptı sanırım bu sefer.
İçim kaynıyor.

Çok salağım. Lan yeter artık diye bağırasım var. Kaybettim lan günlük, o hayatmacerasini de, bıktım lan. Bu sukursuzluk farkindayim da ama pek iyi degilim günlük. Yillardir hep ayni, kotuye gidiyor, gittikce zorlasiyor. Iyi falan degilim, olmayacagim da yeter be. Artik kendimi de tasimak istemiyorum. Hayatmacerasindan nefret ediyorum. Günlük saatlerce aglayip uyuyup uyanmak istemiyorum.. :KK43:

Günlük.
Bana sorsalardı deseler ki böyle böyle bu hayat doğmak istemezdim.
Bunun melankoliyle falan ilgisi olduğunu da sanmıyorum, sevmiyorum ben dünyayı, hiç sevmedim, en üstün varlık da olmak istemiyordum ben. Fazla hassasım biliyorum değiştirmek hiç kolay bir şey değil. Değişse de sadece bastırmış olurum hayatın gerçeklerini.
Biraz cazgır olsaydım nolurdu!
Şuan tek istediğim iş bulup herkesten kaçmak. İş bulunsa da kaçamam gibi de..
İyice içime çekileceğim ve maskem gülecek bir gün sadece sanırım. Kırılmaktan yoruldum. Çok yoruldum.
Kimseyi istemiyorum resmen hayatımda. İnsanlardan öylesine yoruldum ki...
Hep canım sıkıldı hep.. İyi hissettiklerim hep kötüye döndü hiç daimi olmadı...
İyi hissetmeye de muhtaç olmak istemiyorum artık.

Napmalıyım nereden başlamalıyım bilmiyorum günlük.. Kafam çok dolu.
Bugün bir şeyler yapacaktım ufak da olsa kendimi iyi hissedeceğim, annemin sayesinde oturdum kaldım.. Geç oldu..

Kırıklarımın sarılmasına, anlaşılmaya, canımın nasıl içten yandığının anlaşılmasına öylesine ihtiyacım var ki...
Aynı gün ailemden kırıldım, bir de sen gittin.. Yazamam sana artık...
Son günlerde özellikle ruh halime bu tür şeyler daha ağır geliyor.
Allah'ım sen gönlüme ferahlık ver.

Günlüğüm, bomboş hissediyorum kendimi, boşuna yaşıyormuş gibi. Noldu bana yıllar önceki o halim nerde hayal kuran ümit içinde ki o ben nerde. .. şimdi niye bu kadar ümitsizim, niye hayllerimden vazgeçtim. Hatırlıyorum da en büyük zevkimdi hayal kurmak şimdi hiç hayal kurmuyorum hiç.... zaten kuracağım her hayal evlilik oluyor o'da olmuyor zaten. Bir de neyi fark ettim biliyor musun, benim yapim genel de sakindir sessiz sakin biriyimdir ama şimdi nasılım çok konuşan ve acayip sinirli biriyim, bazen kendimi durduramiyorum konuşurken ya sinirlendigim de karşımdakini parçalamak istiyorum, ağzıma Gelen her lafı söylemek istiyorum. Kötüyüm günlük hem de çok kötüyüm hiç umudum yok (ALLAH'tan başka) ...

Hastayim duzelemiyorum..yorgunum ayakta durmam lazim..gidicem gitmek istemiyorum...gidince basimin caresine nasi bakicam gozum cok korkuyor...az kaldi ve ben neye nasi yetisicem hic bi fikrim yok...bide bu arada aramizda kalsin ama misafir sevmiyorum...ayy cok takiyorum herseyi off yildim herseyden...uzun zaman oldu yazmadiydim sana ama firsatim olmuyoki hiccccc...bi duzene girsem kendimi idame ettirebilsem daha bisey istememm

Yorgunum günlük hiç olmadığı kadar yorgun.. Herşeyi bırakıp unutup uyumak istiyorum geçene kadar da uyanmak istemiyorumm...

Belirsizlik en kötü olaniymis, bir insani kafanda bir yere koyamamak, onun kafasının içindekileri bilememek yoruyormuş insanı.
Birgün en yakınım birgün en uzagim nasıl olursun, nasıl uzersin beni bu kadar?

Günlük insanın içinin yanmasının ne demek olduğunu bu yıl öğrendim ben. Ben onu kaybettim günlük :KK43: O kadar kötüyüm ki. Keşke geriye dönüp hatalarımı telafi edebilseydim. Hala umudum var mı bilmiyorum. Dün o kadar kesin konuştu ki :KK43:( Birgün acaba geri döner mi?? Günlük artık ışınlanmak istiyorum bir sonraki seneye. Tek derdim iyi olması biliyor musun? Sadece iyi olsun yeter. Duaya ne çok ihtiyacım var günlük..

Günlük içim öyle bir yanıyor ki, ben onu çok sevdim günlük. Keşke altı ay öncesine dönebilsek ve ben hatalarımın hepsini telafi edebilseydim. Onu çok sevdim be günlük. Çok saçma geliyor kulağa belki bilmiyorum ama hayatımda ilk kez bu kadar sevdim. Günlük onun iyi olmasını o kadar çok istiyorum ki. Ve o su an kötü. Bende iyi değilim günlük. İçim yanıyor sanki. Bütün sorunlar üstüste geldi. Canım yanıyor. Artık sana da yazmayacağım pek günlük. Belki aylar sonra girerim bu son yazım olsun. İnsallah hersey düzelir düzelsin.
O gitti günlük o gitti ve kalbim yanıyor kanıyor. Bilmiyorum ama iyi değil günlük. Keşke birşeyleri düzeltebilseydim, bir geri dönseydi günlük kiymetini çok iyi bilecektim. Ben onu çok sevdim günlük çoook.. İnşallah hayatı boyunca hep mutlu olur ve hep iyi olur. Yildizlara hep mutlu olarak bakar. Bak artik onu anlatırım bende yildizlara. Seni Allaha emanet ediyorum sevdiğim aşık oldugum güzel insan..
(13.04.2017 16:52)

Gunluk ilk defa yaziyorum.
Eski beni ozluyorum ne kadar enerjiktim atarliydim,kimseye eyvallahim yoktu bir dolu arkadasim vardi.
Eski benli gunleri ozluyorum o arkadaslarimdan ve o gunlerden cok uzagim beni hatirliyorlarmi acaba..
Simdiki beni gorseler taniyamazlar eski enerjim de nesemde yok cunku.
Birseyler eksik gibi tamamlanamamis gibi omur dolduruyorum gibi

Ben tam olarak ne yapacagimi bilmiyorum...Hayatimin bundan sonrasinda nasil davranacagimi...Boşa koysam dolmuyor doluya koysam almiyor...Bildigim tek sey bu evlilik çok yara aldi...Devam etmek icin ne benim inancim kaldi ne onun sevgisi...Ortada bir bebek ve onun gelecegi var oysa...Bosanmis bir kadin olmanin getirdigi sorunlari da gogusleyecek kadar guclu hissetmiyorum kendimi...Tadi tuzu yok ama evliligimizin...Merak etmeyen,begenmeyen bir koca...Surekli diken ustunde,guvensiz bir kadin...Sonuc belli de geciktiriyoruz sanki...

Sevmiyorum gunlukk onlari sevmiyorum.kimseye biseyde diyemiyorum....ne goresim ne gidip gelesim var....hic istemiyorum onlari ciksinlar hayatimizdan...nede merakli bizle gorusmeye...valla onlar yizunden evimi satip baska yere tasinasim var...nefret ediyorum o derece...ahh bi konusabilsem biriyle bunlari..soyleyemiyorumda ama istemiyorummmmmm....bana kendi cevrem.yeter sen uzak kalll....ben kalabaligi zaten sevmem sen ekaik kal cok bilmis uyuz gicik sevimsiz herseye maydanoz insanlar ailesiii uzak durun bendennnnn

Sevgili günlük bugün sevgilimle buluşacağım onu göreceğim heycanlı,stresli,gerginim umarım herşey güzel olur,umarım babamla sohbeti güzel geçer şimdi çok uykum var yatacağım:deli:

X