- 5 Nisan 2011
- 2.114
- 990
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin Cnm Allah razı olsun sende evladını hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah şu mübarek cuma hürmetine Allah dualarımızı kabul etsin inşallahİkinize ve isteyen herkese Rabbim hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin. Dilerim imtihaninizin karsiligini kat kat görürsünüz. Allah yar ve yardimciniz olsun... Amin.
Şükret tabi, ne dertler var su hayatta duygularini çok iyi anliyorum hemde çok 3 kez düşük yapip kaybettim yavrularimi ne acılar çektim o zaman,çaresizce doktor kapilarinda gezerken yine verdi Rabbim. Çok agladim gizlice çok yalvardim yinede sabrettim, isyan etmeden bekledim. Dua en büyük nimettir dedim ona sarıldım. Zaten mucizeler ansızın gelmez mi? Sen bitti derken yeniden başlamaz mı? Çok güçlü ol ki yavrun gelince annesini dimdik görsün.Günlük
Hayal etmek umut etmek bir insanın kaçışı mı yoksa zindanı mı bilemiyorum.İstemsizce aklımda görüntüler cümleler firar ediyo ama kabullendim en azından vazgeçmedim kabullendim...Oluruna bıraktım.Hayallerimi bir duaya iliştirdim yolladım Rabbime inşallah bana dönüşü hayırlı olur.Kalbim deli gibi insan bir hayale böyle heyecanlanır mı? Bazende sanırsın bir cam kırılmış Batıyo ya resmen Can'ımı yakıyo. Neyse ya bırakalım karamsarlıkları şimdi bugünümüze,aldığımız her nefese,sevdiklerimizin yanımızda oluşuna,gırtlağımızdan geçen her lokmaya şükürler olsun...
Amin Allah bin kere razı olsun, nerede isteyen varsa gönüllerini de kucaklarınıda saglikla doldursun. Dua edecegim sana.Amin Cnm Allah razı olsun sende evladını hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah şu mübarek cuma hürmetine Allah dualarımızı kabul etsin inşallah