- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugünü de bitirdik çok şükür aslında kalkmak istemedim bgn yine kafamda aynı sorular kalbimde aynı yük farklı bir gün değildi bnm İçin çevreme iyiyim kafama takmıyorum akışına bıraktım yalanları söyleyip durdum neymiş daha güçlü gözükücekmişim acımalarına katlanamazmışım kendimle savaşıp durdum anlıcağın şu beynimi söküp atsam kalbimde rahatlıcak bnde zorluyo beni neymiş onlar gbi düşüncesiz olamazmışım kucağında çocuk ayyy ben bugün gezemedim 2 dk oturamadım avm ye gidemedim mıymıntılarını çekemezmişim hadi be ordan onların yerinde olmak için can atıyorsun da kendine yediremiyosun işte Allah beni anne olmaya layık görmüyo diye düşünüyorum artık ve beni bekleyen kaderden gerçekten korkmaya başladım Allahım sen beni terk etme ne olur Amin
Bugünü de bitirdik çok şükür aslında kalkmak istemedim bgn yine kafamda aynı sorular kalbimde aynı yük farklı bir gün değildi bnm İçin çevreme iyiyim kafama takmıyorum akışına bıraktım yalanları söyleyip durdum neymiş daha güçlü gözükücekmişim acımalarına katlanamazmışım kendimle savaşıp durdum anlıcağın şu beynimi söküp atsam kalbimde rahatlıcak bnde zorluyo beni neymiş onlar gbi düşüncesiz olamazmışım kucağında çocuk ayyy ben bugün gezemedim 2 dk oturamadım avm ye gidemedim mıymıntılarını çekemezmişim hadi be ordan onların yerinde olmak için can atıyorsun da kendine yediremiyosun işte Allah beni anne olmaya layık görmüyo diye düşünüyorum artık ve beni bekleyen kaderden gerçekten korkmaya başladım Allahım sen beni terk etme ne olur Amin
Svgili gunluk cok ozluyorum cok cok ozluyorum ama kimi biliyor musun icimde olmayan uzaklatda cok uzaklatda olan bebegimi bekliyorum bekliyroum aylardir,yillardir hatta asir oldu tam 10 yil oldu bebegim seni bekliyorum gel artik gucum kalmadi uc ay sonra tup bebek yapacagiz bebegim uc ay icinde gelmezsen de uc ay sonra gel annenin gobisine olur mu annen dayanamiyor artik sensizlige kendini cok yalniz hissediyor sensiz bombos bir dunyada yasiyor gibiyim Allahim hep biliyor ona hergun dua ettigimi sesimi duyuyor rabbim biliyorum ama hisseleeim cok kuvvetli bebegim inaniyirum ben az kaldi annene gelmene az kaldi seni sabirsizlikla bekliyorum kusum benim herseyim hayatimin anlami bekliykrum sadece ve rabbime inaniyirum elimden baska birsey gelmiyor bir mucize olsa da 15 bin tl bulup sana daha erken kavusabilsem kuzum malesef engeller illahaki var ama bu kavusmamiza engel degil inan ki biryerlerde beni bekliykrsun biliyorum ben bu bana yeter....
İkinize ve isteyen herkese Rabbim hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin. Dilerim imtihaninizin karsiligini kat kat görürsünüz. Allah yar ve yardimciniz olsun... Amin.