Popüler Konu Sevgili günlük...

Hayattan hic bir beklentim yok hayallerim de yok sadece sessizlik istiyorum isimi yapip evime dondugum de huzurlu olmak istiyorum.Baskalarina bahsedilen bize nasip olmadi bu konu burda benim icin kapandi artik ve birdaha bu konuda dert yanmamaya karar verdim .

Hayattaki bir çok kötülüğü görüp, duyup bir çok şeyin farkındalığına sahip olan, kısasa kısas diye düşünmeyen, "madem öyle, ben de böyle yapmalıyım ki içime oturmasın, mutsuz olmayayım" demeyen, seni anlamadıkları için baskı yapan insanlardan etkilenmeyip değişmeyen, bunları başarabilen insanlara büyük saygı duyuyorum. Aşırı zor bir şey. Çok zor bir şey. Öylesine çabaladım ve çabalıyorum ki. Bazen değişme belirtisi görünce kabullenemiyorum.
Farkındalık yeter bir çok şeye aslında. Gerisi tercih.

Günlük hiçbirşey yolunda gitmiyor, birde tüm bunların üstüne artık o da gitti. Onu çok sevmiştim ve hala aşığım ona. En azından artık sağlığım iyi olsa, islerim yoluna girse.. Günlük onu çok özlüyorum, artık hiç yazmayacagini söyledi, hayatımdan çık dedi, bir daha ulasamayacaksin dedi, ben nasıl sevdim bu kadar, bugün gidisinin 1.günü. Bir daha yazacak mi acaba, içimde hala umut var, bos bir umut mu ama var ışte atamiyorum, Özledim seni, hep mutlu ol ve iyi ol.. Allah'a emanet ol..

Bazı şeylere bakış açımın değiştiğini hissediyorum artık deli gibi gerçek olmasını istediğim hayaller kursamda böylesine de razıyım.Kabullenmek....Bugün kandil ve içimde bi huzur var akıntıya karşı yüzmeyi bıraktım çırpınsamda gidiyorsam zaten ne gerek var ki çabalamaya yazılmış kaderi değiştiremiyorum belli bende elimde olan tek şeyi yaptım ve senden gelen herşeye razıyım Hayrına şerine kurban olduğum Rabbim sen yeter ki kalbimi bulandırma...Amin

İNsan bi sıkıntısı yokken neden mutsuz okur günlük.Ne kadar nankör bi insanım ben. Kendine gel kızım diyorum yapamıyorum yapamıyorum

Allah'ım sen hayra çıkar.. İçimde bir sıkıntı var. Kırılmak istemiyorum. Lütfen.
Bile bile yanlış yerde yürüyor gibiyim.

Vay be günlük neler atlatıyoruz böyle tam dibe battım derken gün yüzünü görmek nasıl bir mucize öyle resmen mucize yaşıyorum. Ölmem en iyi seçenek derken yaşamaya değer hisleri bulmak. Başaramam artık herşey için geç kaldım derken en alasını yapabilecek kadar güçlü olmak ve yapmak. Dengelerin şaşması gerekiyor cidden. Alabora olmak gerekiyor. Uzun süren soluksuzluklarim yerini derin nefes almaya hayatı solumaya döndü. Çilem bitti artık gülümseme vakti...

Günlük onu çok özledim, deli gibi özledim. Ya dayanamıyorum işte günlük.. İçim yanıyor. Allah'a emanet ol sevdiğim aşık olduğum insan. Keske dönsen 've birlikte üstesinden gelsek. Seni özlüyorum, dayanamıyorum..

Sevgili günlükçügüm. Kocişim askerden geldi bugun tekrar yolcu ettim. Karsa gonderdim. Gidip ev ayarlayacak o arada bende sınavlarima girecegim ve sonra yanına gidecegim.
Allahima şükürler olsun herşey iyi şuanda. Geldiginde de cok guzel vakit gecirdik. Dun evlilik yil donümümüzdü. 2 yılı devirdik ♡ çok şükür bin şükür Rabbime. Tabiki yine birşey yapmadik akşama kadar evdeydik :KK43: hodük kocam işte... yontulmamiş :KK43:
Not mot yazdım sakladim dedi ama bulamadım. Nereye koyduysa artık :KK12:
Neyse işte simdilik bu kadar :110:
Bu arada kızım 9 bucuk aylık oldu maşallah:emir_bebek: 4 tane dişi var şuan:nazar: Ilk dişi 26 şubatta çıktı :nazar:
Öyle işte bana gelince iyi miyim bilmiyorum her gece yine garip rüyalar görüyorum. Çok etkileniyorum :kızgın: Rabbim beni bu kabuslardan kurtardiğı gün sanırım daha iyi olacagım
:dua:

Svgili gunluk cok ozluyorum cok cok ozluyorum ama kimi biliyor musun icimde olmayan uzaklatda cok uzaklatda olan bebegimi bekliyorum bekliyroum aylardir,yillardir hatta asir oldu tam 10 yil oldu bebegim seni bekliyorum gel artik gucum kalmadi uc ay sonra tup bebek yapacagiz bebegim uc ay icinde gelmezsen de uc ay sonra gel annenin gobisine olur mu annen dayanamiyor artik sensizlige kendini cok yalniz hissediyor sensiz bombos bir dunyada yasiyor gibiyim Allahim hep biliyor ona hergun dua ettigimi sesimi duyuyor rabbim biliyorum ama hisseleeim cok kuvvetli bebegim inaniyirum ben az kaldi annene gelmene az kaldi seni sabirsizlikla bekliyorum kusum benim herseyim hayatimin anlami bekliykrum sadece ve rabbime inaniyirum elimden baska birsey gelmiyor bir mucize olsa da 15 bin tl bulup sana daha erken kavusabilsem kuzum malesef engeller illahaki var ama bu kavusmamiza engel degil inan ki biryerlerde beni bekliykrsun biliyorum ben bu bana yeter....

Bugünü de bitirdik çok şükür aslında kalkmak istemedim bgn yine kafamda aynı sorular kalbimde aynı yük farklı bir gün değildi bnm İçin çevreme iyiyim kafama takmıyorum akışına bıraktım yalanları söyleyip durdum neymiş daha güçlü gözükücekmişim acımalarına katlanamazmışım kendimle savaşıp durdum anlıcağın şu beynimi söküp atsam kalbimde rahatlıcak bnde zorluyo beni neymiş onlar gbi düşüncesiz olamazmışım kucağında çocuk ayyy ben bugün gezemedim 2 dk oturamadım avm ye gidemedim mıymıntılarını çekemezmişim hadi be ordan onların yerinde olmak için can atıyorsun da kendine yediremiyosun işte Allah beni anne olmaya layık görmüyo diye düşünüyorum artık ve beni bekleyen kaderden gerçekten korkmaya başladım Allahım sen beni terk etme ne olur Amin

Zamani vardir canim rabbim bizi duyuyor merak etme sabir sadece biraz sabir ...

Bugünü de bitirdik çok şükür aslında kalkmak istemedim bgn yine kafamda aynı sorular kalbimde aynı yük farklı bir gün değildi bnm İçin çevreme iyiyim kafama takmıyorum akışına bıraktım yalanları söyleyip durdum neymiş daha güçlü gözükücekmişim acımalarına katlanamazmışım kendimle savaşıp durdum anlıcağın şu beynimi söküp atsam kalbimde rahatlıcak bnde zorluyo beni neymiş onlar gbi düşüncesiz olamazmışım kucağında çocuk ayyy ben bugün gezemedim 2 dk oturamadım avm ye gidemedim mıymıntılarını çekemezmişim hadi be ordan onların yerinde olmak için can atıyorsun da kendine yediremiyosun işte Allah beni anne olmaya layık görmüyo diye düşünüyorum artık ve beni bekleyen kaderden gerçekten korkmaya başladım Allahım sen beni terk etme ne olur Amin

Svgili gunluk cok ozluyorum cok cok ozluyorum ama kimi biliyor musun icimde olmayan uzaklatda cok uzaklatda olan bebegimi bekliyorum bekliyroum aylardir,yillardir hatta asir oldu tam 10 yil oldu bebegim seni bekliyorum gel artik gucum kalmadi uc ay sonra tup bebek yapacagiz bebegim uc ay icinde gelmezsen de uc ay sonra gel annenin gobisine olur mu annen dayanamiyor artik sensizlige kendini cok yalniz hissediyor sensiz bombos bir dunyada yasiyor gibiyim Allahim hep biliyor ona hergun dua ettigimi sesimi duyuyor rabbim biliyorum ama hisseleeim cok kuvvetli bebegim inaniyirum ben az kaldi annene gelmene az kaldi seni sabirsizlikla bekliyorum kusum benim herseyim hayatimin anlami bekliykrum sadece ve rabbime inaniyirum elimden baska birsey gelmiyor bir mucize olsa da 15 bin tl bulup sana daha erken kavusabilsem kuzum malesef engeller illahaki var ama bu kavusmamiza engel degil inan ki biryerlerde beni bekliykrsun biliyorum ben bu bana yeter....

İkinize ve isteyen herkese Rabbim hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin. Dilerim imtihaninizin karsiligini kat kat görürsünüz. Allah yar ve yardimciniz olsun... Amin.

Bu ara geçmişi şifalandırma, bırakamadıklarımızı bırakma vakti öyle mi.
Şu zamanıma çok uydu.
Hala içimden "tam" olarak atabilmişim gibi gelmese de, yaş itibariyle de sanmıyorum tekrar görüşebilelim.
Bir de, öncekilerden daha sinirli ve kırgınım sanki...
Burukluk var bir daha asla konuşamayacağımızı düşününce. Bana hala yarımmışız gibi geliyor.

Günlük sabah uyansam ondan istediğim cevap gelse tekrardan konuşsak, o iyi olsa sorunlar çözülse, her şey yoluna girse ne güzel olurdu.. Ah....

İnsan ölmek istiyor olmuyor. Cesur olmak istiyor olmuyor. Yaşamak istiyor o da olmuyor. İnsan öylece hayatı geçiriyor şükretmeden. Sevgili günlük her gece ağlıyorum kalbim acıyor. kalbimdeki acıyı nasıl söküp atacağım? Bir gün ben de mutlu olacak miyim?

Bana cok benzeyen biriyle tanistim kader boyle bisey mi yoksa buda omrume dokunup gececek herhangi biri mi bilmiyorum yanlizim sanki hic beklentim yok hayattan bi an sanki herseyi gogusluycek kadar gucluyum bi an caresizim kirginim kizginim artik o gun gelsin dogru insani buldugum buymus dedigim gun gelsin artik

X