Popüler Konu Sevgili günlük...

Beynimi söküp atmak istiyorum kendime eziyet ediyorum durduramıyorum hala kendimi sevemiyor muyum acaba, gerçekten çok yoruldum nefes aldigimda o mutluluk hissinin yeniden gelmesinden başka hicbir şey istemiyorum.

Aslında çok çok çok önemli değil. Hayatımızı devam ettiriyoruz, büyük bir şey değil. Uzun süre unutuyoruz falan.
Ama neden bu çekim. Bunun açıklaması ne. O tarz duygular yok eminim, bir şey olsaydı yanlış olacağından da eminim. Bakıyorum zıt olan çok şeyimiz de var, hele bir konu var ki çok önemli... Ama yıllar oldu dönüp dolaşıp sohbet ediyoruz.
Neyse, merak ediyorum bu çekimin açıklaması ne. Aradığımız aç olduğumuz duygular desek ben kendimi biliyorum evet olabilir ama onunkini bilmiyorum, ve bence sadece bu değil. Bu iyi hissetmenin, enerji çekiminin nedeni nedir, merak ediyorum. Sanırım rahatsızlık veriyor bana artık, gözümde büyütüyormuş hissi var. Yok olması bir boşluk, olması da hoş gelmiyor. Kötü şekilde yok olsun istemiyorum en azından.

Güne nasıl mutlu uyandim, soz Allahım kendimi uzupte hastalık sahibi olmucam elimden geleni yapicam, herşeye tertemiz başlıyorum yeni hayatıma. Huzurlu ve sakin.

Çok mutsuzum günlük.Yapmak istediklerimin boğazımda düğümlenmesinden dolayı çok mutsuzum.İstemediğim o işe geri dönecek olmaktan parasız olmaktan çok mutsuzum.O kadar çok sey var ki düşündüğüm buraya bile yazamadığım yazıp yazıp sildiğim.Ne biçim b.km gibi bir hayat...

Gunluk iyi degilim, ona o kadar ihtiyacim varki, konusmaya. Ama konusmak istemiyor, gunluk fikri degissin ya lutfen ya lutfen....

Gerçekten insanın dostu , desteği hep kötü günde belli oluyormuş..
Bugün bunu iyice anladım günlük..
ama ben ayakta duracağım..Kimseye muhtaç olmadan.. :KK12:

7 bugun hala topatlanamadik canım benim birlikte neler neler yapacaktik çocuklarımızı buyuyecektik hâlâ inanamıyorum buz gibi herşey sanki kapı açılacak geleceksin sen işten şikayet edicek gülüp eğlencelik canım kuzenim dualarimiz senle

Bursa olmasa acimizi paylasacagimiz yer kalmadı konuştukça anne baba eş dost açımız büyüyor düşüyoruz hep birlikte barbie bebek

Gunluk olmeyi istiyorum sadece, onu cok ozluyorum. Bir kere yazsin ya sadece bir kere nolur ya ..

Gunluk olmeyi istiyorum sadece, onu cok ozluyorum. Bir kere yazsin ya sadece bir kere nolur ya ..

Bundan önce çaresizim dediğim günleri unut günlük ben çaresizliğin hasını yeni tattım ilk bebeğimi kaybettim ve yıllardır olmuyo tabi ben bu süre zarfında arkadaşlarımın ve çevremin doğumlarına Bebek alışverişlerine mutluluklarına oda süsü kapı süsüne bnm çocuğum böyle şöylelerine yada bi akıl vermeye çalıştığında anne olunca anlarsın duvarına defalarca toslamış biri olarak kesin mi kesin yazıyorum çaresizlik budur diye daha dün gittim en yakın arkadaşıma hastane çıkışı baktık onun adına sevinsemde durumum şu sen hayal edersin başkaları yaşar o tulumlara dokunmak içimden ben olsam şunu alırdım heralde diye geçirmek hayatımın rutini oldu Suratım asıldı istemeden arkadaşıma başım Ağrıyo diye yalan söyledim ahhhhh be ne başı kalbim yandı kül oldu öldüm orda haberin yoktu aslında....

Bi mevsim daha gecti sensiz sonbahardi bahar geldi sen onunlasin hala ben hayata inat sacma sapan insanlarla gorusuyorum sana anlatmak istedigim ne cok sey birikti sesini bi kez daha duymanin yolu olsa bi kez daha duysam istedigim yerde degil sende yoksun artik aglayamiyorumda ....

Bugünü de bitirdik çok şükür aslında kalkmak istemedim bgn yine kafamda aynı sorular kalbimde aynı yük farklı bir gün değildi bnm İçin çevreme iyiyim kafama takmıyorum akışına bıraktım yalanları söyleyip durdum neymiş daha güçlü gözükücekmişim acımalarına katlanamazmışım kendimle savaşıp durdum anlıcağın şu beynimi söküp atsam kalbimde rahatlıcak bnde zorluyo beni neymiş onlar gbi düşüncesiz olamazmışım kucağında çocuk ayyy ben bugün gezemedim 2 dk oturamadım avm ye gidemedim mıymıntılarını çekemezmişim hadi be ordan onların yerinde olmak için can atıyorsun da kendine yediremiyosun işte Allah beni anne olmaya layık görmüyo diye düşünüyorum artık ve beni bekleyen kaderden gerçekten korkmaya başladım Allahım sen beni terk etme ne olur Amin

X