Popüler Konu Sevgili günlük...

Caresizligimize uzuluyorum elden birsey gelmeyisi ve sadece beklemek .Cevap vericek soyleyecek soz bile yok :KK43:

Güven istiyorum, sadakat istiyorum günlük. Arkadaşlıkta da, aşkta da.
Hayatta en çok önemsediğim şey güven. Bana özel gerçek bir sevgi ve güven bekliyorum...
Nolacak bakalım?
Aslında bir gün ne kadar mutlu olursam olayım, korkmamı hiç engelleyemeyeceğim gibi ama olsun.

Uzun zaman sonra bisey basardim lutfen yuksek lisansimi elimden almayin pazartesine kadar nasil bekliycem lutfen olumlu olsun ve izin alayim

Sevgili günlük
EVET.!!
Bir pazar kahvaltımız daha telef oldu. Ağzımızın tadıyla neşeli neşeli sadece bir pazar kahvaltısı yapalım istiyorum ailecek her pazar zehir zıkkım oluyor yeter artık gına geldi...

Uzun zamandir hayatimda olan , ama bir o kadar da olmayan, ne onunla ne onsuz olduğum ,öyle yormayan ,gerilemeyen ama ileriye de gitmeyen bir flörtüm var
Bu kisi tam bir gizli kıskanç. Hatta öyle ki 'kiskanç' kelimesinin (eşanlamli kelimenin) icinde onun isminin bütün harfler var.
Seyehat ettigi yerden bana attigi resimlerden birinde elinde yirtici kuş olan ,cirkince bir adam vardi. O gün de benim profil resmimde elimde kuş olan bir resmim vardi. Ben de sirf espri amaciyla o kuscu adamla benim kuslu resmimi kalp icine aldim ve cocuga 'sana itiraf etmem gereken birsey var' dedim.
Ortamın iyice gerilmesini bekledikten sonra 'sanirim hayatimin askini buldum,ve maalesef bu sen değilsin' yazdim.
O da böyle birsey bekledigini, bana kizmadigini ve görüşmesek daha iyi olacagini falan yazdi.
Ben de haklisin dedim. Sonra kalp icindeki resmi gönderip 'sanirim ona ilk goruste asik oldum' yazdim
Ulan yazim gitti...resim bir turlu gitmiyo!
Soğuk terler bosandim, bu resim niye gitmiyo
Hayir adam beni engelledi engelleyecek, lanet olasica resim yine gitmedigi gibi 'whatsapp durdu' uyarisi geldi,telefonu yeniden acip kapatmam gerekti.
Bu panik de bana yetti :)

Sevgili günlük;
Bugün nedense çok karamsarım.resmen yataktan ters kalkmış gibiyim.4 yıldır sevdiğim kişiden hiç istediğim netlikte cevap alamadım işyerinde mutlu değilim.o kadar çok gezecek yer var vakit geçirecek arkadaşlarım var ki sırf içimdeki Buhrandan hepsini elimin tersiyle itiyorum.bazen sokağa bile çıkmak istemiyorum.sevgili olanları görünce ben neden böyle mutlu olamadım mutluluk neden hep uzak kaldı diye düşünüyorum.hata bende mi yoksa sevdiğim de mi?bence ben hatalıyım.değer vermeyen birini başıma taç ettiğim için seni sevmiyor diyenlere aldırmayıp inatla sevdiğim için :KK43:
Düşenin dostu olmaz.o yüzden kendime moral depolamalıyım ama kendime hiç faydam dokunmuyor
İnşallah hayatımda hiçbir acıyı beklentiyi ağlamayı yaşamamışım gibi yoluma devam ederim

Sevgili günlük hayırlisiyla bosansam bir kurban adagim var..sansim hiç dönmedi bu sefer dönsün oglumla mutlu bir hayat istiyorum..sağlık huzur çerçevesinde olan..

ben de buraya bir şeyler bırakmak istedim insan bazı şeylerin değerini kaybedince anlıyormuş ki bu çok doğru. umarım hayatımda bazı.seyler yoluna girer de geriye dönüp okukerkn mutluluk gözyaşlarım olur gozumde

yüksek lisansımda bir sürü problem çıktı galiba yine gol değil ama bugün herkesi bir kere daha gördüm artık kim düşmanım biliyorum

Baya hasretim birine kanım kanamasına... Bir başlangıcın bozulmamasına... Ama güven öyle zorluyor ki artık beni. Anlaşılmamak öyle korkutuyor ve yoruyor ki. Of.

Hay o 'gönder'e basan elimi öpeyim günlük. O adres satırını boş bırakmayan kafamı öpeyim. Nasıl bir boş bulunmak bu? Nasıl bunu yaptım? Neden e-postalarda 'geri al, gönderme' seçeneği yok? 5 dakika beklese mesela göndermeden, izin verse silmeye, fena mı olur günlük?

Birkaç gün kafede çalıştım yol paramı çıkardım kredi kartımı ödedim üstüne alışveriş bile yaptım :) bir kot pantolon bir de bot aldım nihayet. Staja giderken süklüm püklüm gidemezdim :) 10 saat yol beni ne hale getiriyor neredeyse eşofmanla gideceğim ama artık özen göstermeliyim.

Sevgili günlük,hergun yeni kararlar alıyorum mesela diyete girdim yine :KK14:az kafaya takiyorum artık herşeyi oluruna bıraktım çünkü gerçekten yoruldum her şey daha farklı olabilirdi bambaşka ama olmadı kader diyorum sadece başka ne diyebilirim.ki :KK42:

Özgürce kendi düzenimi kurduğum bir evim olsun istiyorum artık. Bu istek yeni yeni oluşmaya başladı.
Ama evlenerek ama bekarken farketmez..
Ama bekarken aileme laf anlatamam sanırım, sıkıntı olur gibi. Annem zaten tam eski kafalı muamele ediyor, suçluyor. Neler karıştıracaksından tut bizden ayrılmak istiyorsunlara gider. Babam da hoş karşılamaz muhtemelen de annem kadar kırıcı olmaz heralde.
Neyse işsizim ama neler düşünüyorum.
Çook zaman var önümde zaten bunun için.

Malesef bu gün yine onu görmek zorunda kaldim. Eve dönünce ‘yine uzun bir süre onun yüzünü görmeyeceğim’ için kendimi susturuyordum ki yarın bize gelme ihtimali olduğunu öğrendim. Yarın çabuk geçsin lütfen..

Eveeet kendisininkendisi yine bir dönüm noktası. Eh hep başladığın yere geri dönmek sevmesende kaçınılmaz sonun. Hem bir sağlam bir bina tek balyozla yıkılmaz. Malzeme çürüktü zaten. Hem son darbeyi de sen vurdun gitti yıkıldı işte. Şimdi al süpürgeni küreğini topla enkazı yeni baştan başla. Sevinme yine ucunda ölüm yok. Yine mücadele yeni kişiler ayrı hayatlar bakışmalar çekişmeler iyisin yine bu sefer sıfırı tüketmek değişik bir haz veriyor biliyorum. Yine içinde keşke kalmadı yine o hissizlik hali. Belki de gerçekten artık sevemiyorsun hiç birseyi. Uyuştun artık istediğin kadar vur vurul. Ama lütfen artık seni mutlu etmeyecek hiç bir sona koşma.

Sevgili günlük ; uykularim yine şaşti özlem yine arsizlaşti gözlerime güneş gibi doguyor sureti ; kokusu buram buram tütüyor hücremde.Artik bosaltsin yerini gitsin yürekten beni bana biraksin .

gün içinde çok zorlandım ama gecem mutlu ve huzurlu...

gün içinde mutlu eğlenceli olup gece mutsuz olmaktan iyidir.

ps: böcekler benden uzak durun.

Günlük
Hafıza kaybı yaşıyorum sanırım. Yada unutmak istiyorum.
Hatıralarım azaldı.

X