Popüler Konu Sevgili günlük...

2 ay oldu bırakalı..
Can sıkıntısını geçirir diye yaptığım şeylerden fayda göremeyince bir tane yakasım geliyor. Tepki gibi bi istek bu diyorum. Bozma kendini diyorum.
Ama iyiki evde yoktu bugün evde guzel sigara olsaydı içerdim sanırım...

Sevgili günlük.. Bugün daha haftanın ilk günüü.. ve ben o kadar yorgunum o kadar yorgunum kiiii
Sanki cumaymış gibi.. Allahım bir an önce haftasonu gelse de dinlensem birazcık

İnsanlar mutsuz olacagi evlilikler yapmamali yapiyorsada bosana bilmeli cunku ne cocuk nede anne baba mutlu olabilir.

Günlükçüğüm canım benim, kredi kartımın borcunu ödeyemedim çok müşkül durumdayım..Ufak tefek 10 15 20 tl den nolacak diye yaptığım harcamalar toplamda 340 lirayı bulmuş. Öğrencisin sen etin ne budun ne kızım. :KK43:

Ah be günlük benim başımda öyle bir sıkıntı var ki kimselere anlatamıyorum bari sana yazayım.. 3 yıl emek verdik zorluklara katlandık sonu böyle mi olacaktı.. Kendim ettim kendim buldum.. Ama gönlüme söz geçiremiyorum nasıl uzak duracam ben ondan günlük..

Günlük sanirim kelimelerin ise yaramadigi bir zamandayim. Ben boyle bir duyguyu bu sekilde ilk kez yasadim, o tecrubeliyim dedi ya ben tercubeli degilim diyemedim. Nasil gecer peki bu aci diyemedim. Neyse günlük bitti baslamadan bitti. Dedigi gibi dogru olan buydu. Seninle konusma nedenim farkliydi dedi ya diyemedim ki neden bu kadar sevdirdin kendini o zaman, ben ayari bilmiyorum dengesizim uclardayim diyemedim. Kirilsin uzulsun istemedim be günlük. Cunku onun iyi olmasını istiyorum o hic kirilmasin, hic uzulmesin, o mutlu olsun istiyorum günlük. Asik miyim ona bilmiyorum ama bazen dayanamayacak gibi oluyorum, agliyorum, kimseyle konusmak istemiyorum hatirlamamak icin uyumak istiyorum hep, birde dualarimda kendimden once ona da dua ediyorum, iyi olmasi icin, aklindan kalbinden beni cikarmasi icin, kazanmasi icin, soylesene günlük ben hala bilmiyorum butun vunlari yapiyorum ama. Ask dediklerini sey bu mu bilmiyorum. Adi cok da onemli degil. Iyi olsun, mutlu olsun, hep iyi olsun, dogruyu bulsun, kazansin. Bunu istiyorum. Onu sevdim dogru zamanda dogru kisi olsaydik belki daha farkli olurdu. Ben onu uc noktalara kadar severdim taki hayatmacerasini tuketene kadar. Hayirlisi gunluk. O da iyi olsun, yolu acik olsun, mutlu olsun, dogruyu bulsun, kazansin baska da birsey istemem onun adina. Birde onun hayalleri var o hayallerinin hepsi gerceklesir insallah, bir gun yasama sevinci olur 've dogru insanla karsilasir insallah.
Simdi bana gelelim günlük. Cani yanan bir ben var ortada. Yillardir dert olarak gordugum bir konu var, onu cozmem gerekirdi, cozemedim yillarimi aldi, simdi bu yil son sansim. Ben yola cikarken aklımda sadece bu problem vardi. Yani bu yukaridaki bahsettiklerim yoktu. Simdi yolun bitmesine az kaldi, ben hala ayni problemle basbasayim cozemedim, hala firsat var eger bunu degerlendiremezsem bir daha boyle bir hakkim olmayacak, suan canim da yaniyor. Canim onceden baska seylerden yanardi simdi o da eklendi. Asil mesele su günlük; Ben ne yapacagim? Hayatmacerasi ne yapacak? Ben bir kuyunun dibindeydim, o kuyudan cikarir gibi oldu beni. Ama ben dustum yine o kuyuya. Simdi onumde iki secenek var günlük; ya suan canimin yanmasina takilip problemi cozemeyecegim, bir daha boyle sansim olmayacak belkide, geriye kalan omru belkide bir hayalin, icimdeki uktelerle basbasa kalma durumu var. Diger secenekse su; ben canimin yanmasina ragmen, kalbimin sıkışmasına rağmen, aklımın gelgitlerine rağmen problemi cozmek icin tum acilara katlanacagim. Ve yolun sonuna geldigimde tam 14 yildir istedigim seyi gerceklestirmis olacagim. Benim icin en onemli olan seyi gerceklestirmis olacagim. Tum sorun bu iste gunluk? Ben anı dusunup suanki canimin yanmasina herseye rağmen eger hakkiyla elimden geleni yaparsam bitirirsem Allahin izniyle olacak. Ben bunun icin ugrasmaliyim. Geriye donup baktigimda bunca seye rağmen oldu, devam edebildim demeliyim. Ben hicbir zaman bu kadar guclu olmak zorunda kalmadim günlük. Ama su an cok guclu olmak zorundayim. Insallah bu kez guclu olacagim günlük. Beni benden baskasi toparlayamaz günlük iyilestiremez. Aci cekiyorum delicesine hemde. Ama baska carem yok günlük. Suan en mantikli sey aciya, duygulara rağmen elinden geleni yapip devam etmek. insallah sonunda bende kazanirim hayirlisiyla. Duaya ne cok ihtiyacimiz var...

Sevgili gunluk hayatim boktan...Ve dahada boktanlasiyor.Bunun sebebide yine benim hep hatalar yaptim kendime verdigim zarari kimse vermedi bana ama kararliyim yeni sayfalar acip yeni ben olmaya bi baslangic yapar miyim sence...

sevgilik gunluk. du dunyada babasini sevmeyen birtek benmiyim diye sabahtan beri dusunuyorum. Ama o kadar seyi ustune onunla hic birsey olmamis gibi davranamiyorum. Bu kizginligim illaki bir yerde ufak tefek patlaklar veriyor... cok dusunuyorum. ben babam hakkinda boyle dusundugum icin allah beni cezalandirirmi ? ya onu yaptiklari ?

Nefes istiyorum günlük bu kadar yükün altından nasıl kalkacagim? Herkes terk etti beni nasıl çıkıcam bu okyanusun dibinden?

Anne- babama birşey olursa yapayalnız kalacağımı bu kez çok üzücü bir şekilde bir kez daha anladım. Oysaki onlar benim canım kanım herşeyimdi, kıymetlilerimdi, ne istedilerse yaptım, ne istedilerse aldım. Bir kez daha değer verdiğim kadar, sevdiğim kadar sevilmediğimi anladım. Ben onlar için kendime ayrı bir hayat bile kurmadım. Ama anneme babama bir şey olursa onlar ile aramızdaki bağın da eskisi gibi olmayacağını anlamış oldum. Üzüntü ve yalnizlik hissinden ölüyorummmmmmm. Gözyaşlarımı durduramıyorum kahretsin

Hayat neden böyle günlük. Neden herşey üst uste geliyor. Neden herkes bana yükleniyor. Benim yaptiklarim insanların gözüne batıyor. Bir Allah'ın kulunun umrunda mıyım? Hayatım şuanda alt üst olmuş durumda şu satırlarımı bile titreyerek yazıyorum. Bana ne olduda ben bu kadar hırpalandim. Kimseye anlatamıyorum içimdeki sıkıntıyı herşeyim ters gidiyor. O kadar doldum ki kendi dolumda boğuluyorum. Ölmek istiyorum her gece ağlayarak uyumak zorunda mıyım ben ? Biktim cidden bıktım.

Günlük, bu düşünceler bu ruh hali bana mi ait, ben hayattan ne ara bu kadar koptum

umut ne güzel şey günlük. bugün içimdeki ateşe su döktü. Allah büyük ol derse olacak. Nasip...

Sevgili günlük

Bazen sanki zaman hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor.İlk zamanlar alışamadım.Ama şimdi alışmış hissediyorum.Ne yapalım diyorum , böyle olmalıymış.Zamanın geçmesini bekliyorum sabırla.Hayat güzellikler sunarken her an , benim kötü şeyleri düşünüp durmam bana haksızlık olur.Herkesin bir derdi var işte görüyorsun . Kimine göre ufak olan sorunlar kimine göre çok kötü.Ben diyorum ki belki benim sorunumda birileri için küçücüktür gülüp geçer duysa buna mı üzülüyorsun? der.Çünkü derler ya beterin beteri vardır diye.
Bence en önemli şey umudunu kaybetmemek.Ne olursa olsun...

X