Popüler Konu Sevgili günlük...

Merhaba yine gec kaldim ...
Evdeyim uzun zamandir disari adimimi atmadim belki 1 belki 2 ay olacak. Nefes almak nasil birseydi onu bile unutmusum.
Tek yaptigim sey gunduz uyumak gece ayakta olmak surekli yemek nasil duzelicem cabaliyorum ama bir turlu olmuyor ....
Surekli insanlarin sikayetlerini okuyorum hic olmazsa sesini duyuruyorlar ama sinekten nem kapan insanlar . Ya duyuramayanlar . Sence bende oyleyim degilmi? icimde tuttugum seyler gozyasi olarak cikiyor . Bu kadar hastaligin suan yettigini dusunuyorum ya daha fazla hastalanirsam ..
Istedim istedim hep istedim belkide bu yuzden olmuyor biraktim artik bebek istemeyi belkide beynim baska kalbim baska soyluyor .. biraktim artik agrilarimi dinlemeyi ... kendimide biraktim artik ne olacaksa olsun ...
Kendine iyi bak belki gec kalmam bu sefer

En kötüsü de inanmak istemek,çoğu olayda aptal yerine konduğunu bilsen de inanmış gibi davranmak.Ben de aynısını yapayım diye hırslanıp yapamamak

Mutluyum artık acıtmıyorsun sol yanımı. Güçlüyüm çünkü sana atacağım en büyük kazık güçlü olmak. Ben ne kadar mutlu olursam iyi olursam güçlü olursam sen o kadar büyük kaybedeceksin biliyorum. SENDEN VAZGEÇTİM.

Günlük dün var ya 19 ocak unutamayacağım bir gün oldu sanırım. O içimdeki küçük çocuk öldü, uçurumdayım bir adım atsam sanki düşeceğim diyordum ya bunu tam beş yıldır diyordum ben dün o uçurumdan düştüğümü hissettim. O tarif anlatılmaz be günlük. Ben şu hayattaki en büyük can yakan şeylerden biri insanın en çok değer verdiğinin gülmesini unutması bilirdim. Dokuz yıl sonra dün şöyle bir düşündüm de sanırım insanın kendi gülmesini unutmasıda acı bir şey. Ben bunu düşünürken bir yandan da şaşırdım biraz günlük. Acaba bencil miyim diye, işte ben bu kadar dengesizim günlük. Öz eleştiri var ya ben onu çok abartıyorum. Hani sana demiştim ya benden iki tane var diye biri umutsuz, umutlu, kırgın diye bugün o az olan umudu da yitirdim ben. Az olan yaşama sevinci var ya onu da yitirdim. Kendinden nefret eder ya insan onun bir sonraki evresi hissizleşmek mi? Ben ne ara bu kadar değiştim? Küçükken de böyleydim hep bir tarafım hüzünlü idi. Büyüdüm hüzünlüyüm. O kadar değersiz geliyor hayat, kendim, insanlar.. Nefret ediyorum günlük kendimden de nefret ediyorum. Ama eskisi gibi değil artık kendime karşıda hissizleştim sanırım. Ben en çok kendime kırgınım günlük. En çok kendime.. Toparlanırmıyım bilmiyorum, bir gün içtenlikle gülebilir miyim, yaşamayı sevebilir miyim, guvenebilir miyim, iyi olabilir miyim bir gün bilmiyorum ama yapmam gereken şey belli. Artık çok bir umudum yok dedim ya günlük dün ben düştüm. Şimdiye kadar düşmemeye çalışıyordum ama düştüm. Saatlerce o soğukta dalgaları izledim, ağladım. Hemde birilerinin ağladığımı görmemesi için uğraşmadım. Bu kez sessiz ağlamadım günlük, hıçkırıklarla ağlamak derler ya öyle işte. Ben ilk defa o yolda tek olmayacağıma güvendim ama dün anladım ki ben hep tektim yine tek kalacağım. Artık korktuklarımın da üstüne gideceğim. Günlük sadece bir isteğim var olsun artık. Ben tüm umutlarımı o dalgaların arasına bıraktım. Ben dün iyi değildim günlük, bundan sonraki günlere dair olan umutlarımı dün tükettim. Son bir şey istiyorum artık olsun. Birde ben hala az da olsa güçlü olabilirim belki. Bu gücü de doğru yere kullanmak gerek sanırım. Öyle işte günlük birde buraya yaşamadıklarım var, hayat herşeye rağmen devam ediyor, bakarsın olur belki.. Bu kadar şeyi yazdım ama acaba abarttım günlük??Dua önemli bir de günlük, son olarak ben sanırım onu seviyor olabilirim ama bu acıyı kaldırabilecek zaman mı bilmiyorum.

ona çaktırmamak için hep yüzüm güldü ama içim kan ağlıyor. yüzüme bakamadı bile duygusallaşmamak için.

canımın yarısı gidiyor. yarım canla nasıl yaşanır ki?

bugünler de geçecek elbet. bu sefer değiştirmek için gerçekten çabalayacağım.

hayat geçiyor ama ben yerimde sayıyorum. :KK43:

artık hayatımı geri istiyorum.

gücüm yok ama güçlü rolü yapacağım. ya batacağım ya çıkacağım başka yolu yok.

kendim için ve onun için bizi kurtarmalıyım.

Sevgili günlük mutsuzum çok keşke hayırlı bi eş seçebilseydim kendime Mutlu bi aile istemiştim oysa hayırsızsa hayırlı olan denk gelseydi ben ne yaptım da bu üzüntüleri çekiyorum

Günlük iyi değilim, konuşmaya ihtiyacım var ama o da iyi değil sanırım. Günlük Ben pek iyi değilim :KK43:

Sevgili günlük!yine kavga ettik bizde hergün boşanıyoruz işte!.ama mecburum onunla birlikte yaşamaya.kendimi garantiye alsam bi dk çekmem onu.değmiyormus işte...Allahım duy sesimi yardım et bana.Tükendim...kimsesiz gibiyim.Rabbim bi sen varsın.bugünde pişmanlıklarla dolu işte.yarının ne olacağı bugünden belli.sonumuz inşallah hayırlı olur..uyuyablseydm keşke.neyse..by by..

Sevgili günlük!yine kavga ettik bizde hergün boşanıyoruz işte!.ama mecburum onunla birlikte yaşamaya.kendimi garantiye alsam bi dk çekmem onu.değmiyormus işte...Allahım duy sesimi yardım et bana.Tükendim...kimsesiz gibiyim.Rabbim bi sen varsın.bugünde pişmanlıklarla dolu işte.yarının ne olacağı bugünden belli.sonumuz inşallah hayırlı olur..uyuyablseydm keşke.neyse..by by..

ağlamasam da uyusam

kalbim acımasa da nefes alabilsem

sabah gözlerim şişmese de yarın yüzüme bi gülücük kondurabilsem

p....a mı içsem diye bakıyorum mal mal.

en iyisi youtube videolarına dalayım bekle beni tokidoki traveller

oh be günlük.

hiç korktuğum gibi olmadı herşey çok güzel ve çok yolunda.

sevgilim sağ salim gitti ev de süpermiş. temizledi bile nerdeyse :) yemek yapıcam falan dedi gözlerim doldu resmen.

evde de annemlerle bi iyiyiz bi iyiyiz şaka gibi. annem hatasını anlamış ultra kibar davranıyor bana. ablamla da çok muhattap olmuyorum. benim eski laptopu verdim oyalansın bulaşmasın bana.

yorgunluğumu da attım bi kahve bi derse girişeyim :KK66:

Günlük kimisi bir şeyi çok istersen olmaz der kimisi de bir şeyi çok iste ki o şey senin olsun der. Hangisi doğru acaba?

Çok istiyorum belki olmayacak istediğim şey vazgeçeyim diyorum ama vazgeçemiyorum.

yaptığımız tatil kaçamağını hastalıkla geçiriyoruz..

Sevgili günlük... söz vermiştim kendime sana ondan bahsetmeyeceğim diye. Bak... gecenin bu saatinde aklımda da dilimde de yine o. Yeni insanlar tanıyorum yeni başlangıçlar hayal ediyorum. Her seferinde toparlanma çizgisinin daha da adım adım gerisinden başlıyorum hayatıma. Kaç gündür iyiyim diyordum öyle de zannediyordum . Ama bu sabah sol yanımda bi ateşle uyandım güne... çocuk gibi özledim diye diye ağlamak...Ben o can acısıyla başkasını sevmeyi nasıl denemişim 1 ay boyunca hala aklım almıyor nefesim daralıyor . Aşık olduğum adam... herşey bariz ortadayken ben sadece sevmeyi inanmayı seçmişim. Kandırılmak atlatılır da böyle bi adama hala aşık olmak... işte bu utancı enayiliği kaldıramıyorum. Yaptığım her yeni başlangıç bende sadece mide bulantısı yaratıyor. Yalnızlığı seviyorum. Sevgimi can acımla beslemeyi seviyorum. Ama bi başkasının olma ihtimali beni bitiriyor. Yapamıyorum yeniliyorum...

X