Popüler Konu Sevgili günlük...

Ayy günlük dayanamadım stalkladım valla. Kızın nişanlığı çok iğrençti ya içimin yağları eridi gece gece bi kalkıp göbek atmadığım kaldı :KK53:

Sırf bunu yazmak için girdim hadi iyi geceler :KK8:

selam günlük benim için bir şeylerin ortası yok malesef.Bazı şeyler oluyorsa oluyordur olmuyorsa zorlanmamalı diye düşünüyorum.Bu yüzden canım birazcık sıkkın sanırım.Yinede hayırlısı ne ise o olsun

Günlük kalbimin kırıklıkları, değersizlikleri bir gün geçecek mi? Bazı konularda bundan sonra çok daha farklı olacak. Bazı konularda ise sadece bekleyeceğim. Bazı konuları ise düşünmemem gerek, ne kadar çok bazı dedim dimi? Ben aptalım günlük.

Sevgili Günlüğüm neler var dimi insan anlatmak ister onca insan vardir ama güven olmadığı için herkes hayatinda 1 kere olsun günlük yazar. Ben mi çok zorluyorum herseyi neden olmuyo bilmiyorum. Nisanlim neden beni hergün her defasinda anlamamkta diretiyo bilmiyorum. Bi erkek sizce neden sevdiği için bişey yapmaz ?

sevgili günlük
bugün aldatıldığımı öğrendim. kendinden 5 yaş buyuk bir kadınla konuşuyormuş, buluşacaklarmış, kadın tesadüfen beni öğreniyor sevgilisi varsa buluşmam asla diyor, sonuç ne oluyor? evlilik planları yaptığım erkek arkadaşım bana gelip, ilişkimizi kimsenin bilmesine gerek yok kadına git ayrıldık de diyor. Cehenneme yakın olsun hic bir erkeğe bu kadar yüz vermemek lazımmış. içimdeki tum duygular bitti nefret bile etmiyorum..

Aslin da hoslanmamak elde degil gozlerine bakamiyorum etkilenmemek ve kapilmamak icin ve anlamasindan korkuyorum .Bugun cok guzel bakti bende bakip gozlerinde kaybolmak isterdim ama benden bir kac yas kucuk olmasi ,meslegi ve egitimi hepsini gectim kulturlerine uyum saglayamam herseyden vazgecmem lazim onun icin neyse bu da gecer neler gecmedi ki asik degilim tabi :)

Hiç diyemedim günlük.
Onu sevmeyi istemiyorum, onun beni sevmesini istemiyorum. Üzülmek istemiyorum, onun üzülmesini istemiyorum. Aklımda, kalbimde olmasını istemem. Onunda aklında, kalbinde olmak istemiyorum. Onun acı çekmesini istemiyorum günlük. Bende acı çekmek istemiyorum.
Her şey düzelsin :KK43:

Günlük üç ihtimal var birincisi en kötüsü, her şey kötüye gidecek ve olmayacak. İkincisi her şey tam da hayal ettiği gibi olacak oradan yorgunlukla çıkacağız bir sürü tatlı sorun olacak ama çok mutlu olacağız. Bu en imkansız olanı işte günlük.
Üçüncüsü ise o da ben de istediğimiz Allahın izniyle başaracağız. Ama onun yolu başka benim başka olacak. Çok mutlu olacak yine. Sanırım iyi ve imkanlı olması bakımından en güzel bu ve olmasını istediğim de bu.

Merhabalar. Ben 24 yaşındayım 1.bucuk yıldır nişanlıyım. kuzenimle nişanlandım.Mantık evliliği diyelim :KK70: Nişanlanmadan önce gelip giderdi sürekli az da olsa işlerin yoğunluğundan zaman ayırırdı.A ama artık çok az görüşüyoruz 2mizde ypgum çalışıyoruz telefonla görüşmeye dahi zamanımız akşam dışında hiç olmuyor. Zamanla çok monotonlaşan ilişkimiz son 6 ay da bana belki de manasız da olsa göz yaşına dönüşüyo. Ben iligi sevgi ve süprizlerden hoşlanan bi insanım.Doğum günü ve yıl dönümümüzde sadece kuru bi mesaj ve en son bana sevgililer gününde hediye aldı. Buna sizde olsanız üzülür müsünüz ? Ben monotonlaşan ilişkim hakkında sürekli konuşuyorum eksiklilkleri dile getirmekten çekinmezken ve ağlarken hep benimkiler kuruntu oluyor. İlgi azaldı, sevmediğini bile hissediyorum ve hiç beni mutlu edecek birşey yapmıyor. Mesela çicek istiyorum ve sürekli diyorum hiç almıyorsun vs. diye şehir dışında ama insan sevdiği için yapamaz mı ? evet çok yoğun ama biz bir birimizi seviyoruz ben sevgisinden süphe etmiyorum ama benim için bişey yapmasını istiyorum .Artık o kadar doldumki seni seviyorum diye telefonumu kapattığımda karşılık vermediğinde durmaksızın ağlıyorum . Çözüm bulamıyorum sizce ne yapmalıyım ? ben şuan çalışıyorum ve onun için maddi manevi herşeyi yapmaya çalışıyorum neden bi erkek KADINI için bişey yapmakta bu kadar diretir. her zaman ben böyleyim anlamam ben öyle şeylerden diyerek sıyrılıyor ama bu şekilde olmadığını ona ispatlamam lazım . Yardımlarınızı bekliyorum.

Okuyan ve yorum yapan herkese teşekür ederim

Merhabalar. Ben 24 yaşındayım 1.bucuk yıldır nişanlıyım. kuzenimle nişanlandım.Mantık evliliği diyelim :KK70: Nişanlanmadan önce gelip giderdi sürekli az da olsa işlerin yoğunluğundan zaman ayırırdı.A ama artık çok az görüşüyoruz 2mizde ypgum çalışıyoruz telefonla görüşmeye dahi zamanımız akşam dışında hiç olmuyor. Zamanla çok monotonlaşan ilişkimiz son 6 ay da bana belki de manasız da olsa göz yaşına dönüşüyo. Ben iligi sevgi ve süprizlerden hoşlanan bi insanım.Doğum günü ve yıl dönümümüzde sadece kuru bi mesaj ve en son bana sevgililer gününde hediye aldı. Buna sizde olsanız üzülür müsünüz ? Ben monotonlaşan ilişkim hakkında sürekli konuşuyorum eksiklilkleri dile getirmekten çekinmezken ve ağlarken hep benimkiler kuruntu oluyor. İlgi azaldı, sevmediğini bile hissediyorum ve hiç beni mutlu edecek birşey yapmıyor. Mesela çicek istiyorum ve sürekli diyorum hiç almıyorsun vs. diye şehir dışında ama insan sevdiği için yapamaz mı ? evet çok yoğun ama biz bir birimizi seviyoruz ben sevgisinden süphe etmiyorum ama benim için bişey yapmasını istiyorum .Artık o kadar doldumki seni seviyorum diye telefonumu kapattığımda karşılık vermediğinde durmaksızın ağlıyorum . Çözüm bulamıyorum sizce ne yapmalıyım ? ben şuan çalışıyorum ve onun için maddi manevi herşeyi yapmaya çalışıyorum neden bi erkek KADINI için bişey yapmakta bu kadar diretir. her zaman ben böyleyim anlamam ben öyle şeylerden diyerek sıyrılıyor ama bu şekilde olmadığını ona ispatlamam lazım . Yardımlarınızı bekliyorum.

Okuyan ve yorum yapan herkese teşekür ederim
tatlım yorum bekliyorsan bir derdim var bölümüne konu aç. burda alıntı yapıp cevap verilmiyor insanlara çünkü

Çok bunaldım çok sıkıldım hayatın monotonluğundan,hiç bir şeyin yolunda gitmeyişinden,boyun ağrılarımdan.Eğlenmek,uzaklaşmak istiyorum kafamı toparlamak istiyorum,şu an imkanı var mı,yok...

Sevgili günlük... bu gece onu sana son anlatışım. Yarın sabah uyandığımda onu hiç tanımamış varlığından bi haber hayata başlayacağım.
Rabbimin bana lütfu derdim...bu zamana kadar boş yaşamışım derdim, en güzel dualarımı süslediğim farkında olmadan gelecek hayallerime ortak ettiğim adam... benim kusursuzum mükemmelim...
Asla Ne bir kötü sözüm nede bedduam var sana...ah bile etmiyorum. Çünkü o kadar bile kalmadın artık bende. O bir türlü iyileşemeyen kalbimi söküp atma pahasına da olsa ben seni öldürdüm. Aşık olduğum adam... sen artık benim için ölüsün. Ne duamsın bundan sonra nede bedduam. Herkese hakettiği hayatta mutluluklar.

onu unutmaya çalıştığım başka birinin yanında olmasını hazmetmeye çalıştığım günlerden biri ...hafta sonu gelsin istemiyorum düşünecek çok zamanım oluyor çünkü .hafta içi tamamen işe verdim kendimi hatta iki gün akşamı da doldurdum ki yorulup uyuyayım gelir gelmez. güç toplamam lazım sizi nişanlı ve evli göreceğim günler için... kafamda ve kalbimde bitirmem lazım çok zamanım yok yaza az kaldı. peki günlük sence başarabilecek miyim ? bir kez daha payıma unutmak düştü.. başka bi kız herşeyini bildiğim ve tüm hücrelerimle o olmak istediğim bir kız ...bu pazar böyle geçti günlük daha önümde bir gece var geçirilecek uğraş bulmaya gidiyorum görüşürüz

Günlük uzun uzun konusasim var bu gece.. Benden iki tane var biliyor musun. Biri normal herkesin gordugu hayatmacerasi. Digeri ise icimdeki ben. Ben o icimdeki benin yaralarini saramiyorum ama.. Onu iyilestiremiyorum.

olmadı yine günük, bundan sonrada birşeylerin olacağına olan inancım okadar azaldı ki.Birşey nasıl başlarsa öyle biter sanırım, ilk görüşmeden sonra insan 2 haftada tekrar bir görüşme çabasında olmaz mı? sürekli duygular oluşmalı diyorsunda görüşmezsek telepati ile mi oluşacak o duygular.Bilmiyorum belkide ben çok aceleciyim, ama bir bayan hisseder dime günlükçüm ?kendi ile ilgilenen erkeği,ilgisiz erkeği.Sabah 11 den akşam 6 ya kadar bir dakikalık bile vakti olmazmı insanın?
neyse umarım herşey bundan sonrasında güzel olur :KK200:

Ağrılarım yüzünden zaten bölük pörçük uykular yetmezmiş gibi birde kabuslar yakamı bırakmıyor günlük.Öyle yorgunum ki...

Çok bunaldım çok sıkıldım hayatın monotonluğundan,hiç bir şeyin yolunda gitmeyişinden,boyun ağrılarımdan.Eğlenmek,uzaklaşmak istiyorum kafamı toparlamak istiyorum,şu an imkanı var mı,yok...

“Her şey üstüne gelip, seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde, sakın vazgeçme! Çünkü orası gidişatın değişeceği yerdir.” /Mevlana/

X