- 7 Şubat 2022
- 770
- 1.430
- 43
- 70
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
Benim size yazdıklarımdan aldığınız tek çıktı bu mu.Siz de durup bir düşünün ben ne yapıyorum diye.Ben öncelikle size yurt dışında iş bulun derken peşinize bu adamı takın onunla gidin demedim.Onu nereden çıkarttınız.Bu adam sizi ömür boyu üzer bu aileyle ne işiniz var diyorum siz yurt dışına göndermezler diyorsunuz.Ben yurtdışında iş bulsam biz evlenip yurtdışına yerleşiyoruz desem asla kabul etmezler abiye aşırı düşkünler dediğim gibi erkek arkadaşım abisini orda yalnız bıraksın istemezler bal abisini yarı yolda bıraktı gitti orda keyfine bakıyor derlermiş
Onu bırakıp terkedip yurt dışına taşınacaksınız bu hanzo ile ne işiniz var diyorum.Adam sizi stajda çalıştırmamış.Hiç duymadım böyle bir şey.O kadar şey olmuş yanınızdan göndermek için hala ne bekliyorsunuz.O babanın o cümlesinden sonra o adamın eli nasıl öpülür ileride.Size neler yaparlar.Bu adamlar karşısında aileleri karşısında dik durun değerinizi önce siz bilin gönderin gidin hayatınızdan...
Bu adamları bu aileyi kendinize layık gördüyseniz bize laf düşmez.Boşa ellerimizi yoruyoruz...
Genel olarak yazıyorum bunu.Biz kızlarımız okusun meslek sahibi olsun kimseye muhtaç olmasın diyoruz burada neler neler okuyoruz biz.....Ne eksik bilemedim...