• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgili adayında eski sevgilisine ait dövme!!

Sildirmemek kendi kararıysa barışsın o zaman, o kadınla.. Kadın hala onu bekliyor... Face de manalı manalı paylaşımları.. Ortak kişilerden alınan duyumlarda var.. Kadının instsgramında birlikte resimleri duruyor, o kadar mutluki gözlerinin içi gülüyor beyefendinin .. Aslında tüm hata bende, baştan duyduğum da bıçak gibi kesip atıcsktım.

Siz sadece kendi ilişkinizle ilgilenin. Barışmak isterse barışır zaten. Tüm hatanın sizde olduğu doğru bile isteye kabullenerek başlamışsınız ilişkiye madem bu kadar kafaya taktığınız bir konuydu en başta başlamayacaktınız. İlişkinizden memnun değilseniz ayrılırsınız biter ama kimsenin geçmişi, ne yaşadığı, ne yaptığı sizi ilgilendirmez. Ayrıca geçmişi okudum bu konuya ilk açıldığı zaman da yazmışım kadın hakkında çok saygısızca yorumlarınız var. Kıskançlıktan gözünüz dönmüş evlenmiş, boşanmış, çocuğu varmış, adamdan büyükmüş, ablası gibi duruyormuş eee yani sizi ilgilendiren durum nedir? Kimseyi kınamayın hayatın ne göstereceği belli olmaz.

Siz sadece kendi ilişkinizle ilgilenin. Barışmak isterse barışır zaten. Tüm hatanın sizde olduğu doğru bile isteye kabullenerek başlamışsınız ilişkiye madem bu kadar kafaya taktığınız bir konuydu en başta başlamayacaktınız. İlişkinizden memnun değilseniz ayrılırsınız biter ama kimsenin geçmişi, ne yaşadığı, ne yaptığı sizi ilgilendirmez. Ayrıca geçmişi okudum bu konuya ilk açıldığı zaman da yazmışım kadın hakkında çok saygısızca yorumlarınız var. Kıskançlıktan gözünüz dönmüş evlenmiş, boşanmış, çocuğu varmış, adamdan büyükmüş, ablası gibi duruyormuş eee yani sizi ilgilendiren durum nedir? Kimseyi kınamayın hayatın ne göstereceği belli olmaz.

Kıskançlıktan demiyelim de, ahlaksızlığı görünce midem bulandığı doğru.. Evli bir kadın düşün çocuğu emzikli henüz! Tanıdıklarının vasısatısıyla ortamda tanıştığı kendinden 6 yaş küçük bir erkekle olmak için kocasından boşanıyor!!!!! Her ikiside rezil midesiz.

Konu bir arkadaşıma ait, benimde kafama takıldı. Flörtleşiliyor, ama bu beyefendinin elinin yanına doğru galiba roma rakamlarıyla ya tanıştukları tarih yada o tarz bişi, ama eski sevgilisinin faceine bakıldığında da o kadının da aynı yerde aynı dövmeden var...ve çocuk biraz sert bir mizaça sahip, bunu sildir dese kız ters Bi tepki verebilir ama çocukdanda çok hoşlanıyor... Kız kıskançlıktan kendini yiyor siz olsaydınız ne yapar? Dövmeyi sildşrmeye nasıl ikna ederdiniz...(sevgili olduktan sonra tabi), :)

Hele bi sevgili olsunlar da. İlişki ciddi bi boyuta geldiğinde kendi bile siler belki. Ama daha başlamadan bu konuda kıskanmak ve başlar başlamaz bunu söylemek biraz abes olur. Arkadaşınız üzülür

Bu arada ben ilk tanıştığımızda, sadece boşanmış çocuklu bir kadınla sevgili oldu sanıyordum, meğersem kadın evliyken ilişkileri başlamış... Ayy ay.

Kıskançlıktan demiyelim de, ahlaksızlığı görünce midem bulandığı doğru.. Evli bir kadın düşün çocuğu emzikli henüz! Tanıdıklarının vasısatısıyla ortamda tanıştığı kendinden 6 yaş küçük bir erkekle olmak için kocasından boşanıyor!!!!! Her ikiside rezil midesiz.

Yoo gayet kıskançlıktan. Size ne hanımefendi size ne kadının kocası siz misiniz? Arkadaşınız, yakınınız olsa görüşmezsiniz istemezseniz olur biter. Kalkıp forumda arkasından sallamanız çok çirkin sizi ilgilendiren bir durum yok ortada. Herkesin doğrusu yanlışı kendine. O rezil midesiz dediğiniz adam için 1 sene önce konu açmışsınız yeni mi geldi aklınız başınıza? Adam dövmeyi sildiriyorum dese, gelse yanınıza ne rezilliği kalır ne midesizliği sevinçten uçarak tekrar ilişkiye başlarsınız

Yoo gayet kıskançlıktan. Size ne hanımefendi size ne kadının kocası siz misiniz? Arkadaşınız, yakınınız olsa görüşmezsiniz istemezseniz olur biter. Kalkıp forumda arkasından sallamanız çok çirkin sizi ilgilendiren bir durum yok ortada. Herkesin doğrusu yanlışı kendine. O rezil midesiz dediğiniz adam için 1 sene önce konu açmışsınız yeni mi geldi aklınız başınıza? Adam dövmeyi sildiriyorum dese, gelse yanınıza ne rezilliği kalır ne midesizliği sevinçten uçarak tekrar ilişkiye başlarsınız

Hiçte başlamam. Hayırdır aynı tarz bişimi yaşadınız bu öfke niye onu anlamadım :=),)) ama evet ablası gibi duruyordu, kimi kadın vardır 4 yaş büyük olur ama yüzü ayna gibidir, hiç yaş farkını göstermez kiminde böyke ablası gibi durur... Hatta ben ilk resimleri gördüğümde teyzesi sanmıştım kadını...

Hiçte başlamam. Hayırdır aynı tarz bişimi yaşadınız bu öfke niye onu anlamadım :=),)) ama evet ablası gibi duruyordu, kimi kadın vardır 4 yaş büyük olur ama yüzü ayna gibidir, hiç yaş farkını göstermez kiminde böyke ablası gibi durur... Hatta ben ilk resimleri gördüğümde teyzesi sanmıştım kadını...

Bana laf soktuğunuzu sandınız sanırım üstüne gülmüşsünüz ama yaşarım yaşamam size ne? Kadın Yaşar yaşamaz size ne? Çok hadsizsiniz. Benim öfkem sizin gibi haddi olmayan her şeye yorum yapma hakkı bulan insanlara. İsterse annesi gibi olsun sevgiliniz pardon eski sevgiliniz onu öyle beğenmiş hatta o kadar çok sevmiş ki onun uğruna dövme yaptırmış hala da sildirmek istemiyor. Sizin hazmedemediğiniz de bu zaten isterseniz dünya güzeli olun yine de o kadının sevilmiş, değer görmüş olması ağrınıza gidiyor. Bu hasetlik dolu kalbinizle daha çok hüsrana uğrarsınız benden söylemesi.

:KK70:
Bana laf soktuğunuzu sandınız sanırım üstüne gülmüşsünüz ama yaşarım yaşamam size ne? Kadın Yaşar yaşamaz size ne? Çok hadsizsiniz. Benim öfkem sizin gibi haddi olmayan her şeye yorum yapma hakkı bulan insanlara. İsterse annesi gibi olsun sevgiliniz pardon eski sevgiliniz onu öyle beğenmiş hatta o kadar çok sevmiş ki onun uğruna dövme yaptırmış hala da sildirmek istemiyor. Sizin hazmedemediğiniz de bu zaten isterseniz dünya güzeli olun yine de o kadının sevilmiş, değer görmüş olması ağrınıza gidiyor. Bu hasetlik dolu kalbinizle daha çok hüsrana uğrarsınız benden söylemesi.

Evet ablası gibi duruyor, bu gerçekte değişmicek ne kadar seviyırmuşki kadından :))) ayrılmış... Kadın hala aşk acısı çekiyor ama dönmücek!! Yazık küçük oğlu var zayıflıktan ölüyor, kendinden genç erkek peşinde koş ağına keşke çocuğuyla ilgilense demi,)

bence rahatsizligini simdiden dile getirmeli konu sahibi. cocuk da ayni sekilde sevgili adayi olarak goruyorsa bir seyler dusunur... ya sevgili olduktan sonra ,sen bunu gormustun simdi mi sorun oldu derse? tatli dille alttan alttan hoslanmadigini belirtebir

Aynısından aynı yerde kadında da var.. Sildirmemesinşde belki şuan maddi durumu yoktura bağlıyor kız... Ve kız bunu sorduğunda benim için önemli Bi tarih demiş...... Kız da susup kalmış....
bunu yeni gordum, ayni dovme ayni tarih ve cocuk onemli diyor. valla hala onemliyse karsi taraf sevgili adayi olarak gorse bile oncelikli, birinci sirada olmayacak gibi!inanin zaman kaybi, hic degmez. ne onemi var deseydi arkadasiniz

bunu yeni gordum, ayni dovme ayni tarih ve cocuk onemli diyor. valla hala onemliyse karsi taraf sevgili adayi olarak gorse bile oncelikli, birinci sirada olmayacak gibi!inanin zaman kaybi, hic degmez. ne onemi var deseydi arkadasiniz

Ah be tatlım, ahlak!!!! Önemli tabi.. Herkes anlamaz. Kimisi evli eşini aldatır, kimi de bunu kabul eder onla sevgili olur.. Kimi de ne var bunda der!!!! Aynı ahlaksızlık kendi hamurundada var çünkü...

Evet ablası gibi duruyor, bu gerçekte değişmicek ne kadar seviyırmuşki kadından :))) ayrılmış... Kadın hala aşk acısı çekiyor ama dönmücek!! Yazık küçük oğlu var zayıflıktan ölüyor, kendinden genç erkek peşinde koş ağına keşke çocuğuyla ilgilense demi,)

konuya fazla hakim degilim ama eski sevgili niye detayli stalklandi?
Ne alaka? acaba benim Ex lerin yeni hatunlarida benimi stalkliyor??

benim öyle bir dövmem olsa sildirmezdim. alan dövemeli alsin.

konuya fazla hakim degilim ama eski sevgili niye detayli stalklandi?
Ne alaka? acaba benim Ex lerin yeni hatunlarida benimi stalkliyor??

benim öyle bir dövmem olsa sildirmezdim. alan dövemeli alsin.

Devir stalk devri. Madem sildirnezsin o zaman ayrılınmasın

Sevgilisinden ayrılmış, hala dövmeye sahip olması aklında eski sevgilisi olduğunu göstermez çünkü dövme sildirmek çok acı veren bir işlemdir, üstelik pahalıdır. Böyle bir dövmeleri olması birbirlerini zamanında çok sevdikleri anlamına da gelmez. Belki de sadece gösteriş için yaptırmışlardır. Adam bir ilişkisi olsun ya da olmasın dövmeden rahatsız olursa gider başka bir dövmeye dönüştürür. Daha flört aşamasında iken bu konuyu dile getirmek itici bir hareket olur.

İş ciddi olursa o kendi siler zaten ayrıca roma rakamı yazıyor kızın ismi yazmıyor asıl ismi yazsa şu an bile sildir demek için yeterli sebepti ama rakam olunca adam demez mi neden sildireyim belki yalan söyleyecek Benim için şu anlama geliyor diye o zaman diyebilecek mi arkadaşın senin eski kız arkadaşını araştırdım onda da var diye

çok sevdiğim bi arkadaşımın eşinin göğsünde eski sevgilisinin ismi vardı. sonra evlendiler çocuk kapattırdı dövmeyi...
ama arkadaşım çocuğun davranışlarından şüphelenmiş olacak ki whatsap'ına baktığında çocuğun kıza mesaj attığını, hala unutmadığını, evliliğinden mutsuz olduğunu yazdığını görmüş...kıyamet koptu tabi

Demem o ki öyle zırt pırt dövme yaptıran biri değilse vücuduna kazıdığı böyle bişey onun için çok anlamlı olmalı benim sevgilimde olsa ben sorun ederdim. unutup unutmadığını, o ilişkiyi atlatabildiğini anlamaya çalışın bence

Ah be tatlım, ahlak!!!! Önemli tabi.. Herkes anlamaz. Kimisi evli eşini aldatır, kimi de bunu kabul eder onla sevgili olur.. Kimi de ne var bunda der!!!! Aynı ahlaksızlık kendi hamurundada var çünkü...

Adamla 2.5 yıl takılan sensin buradaki insanlara aklınca laf mı söylüyorsun sen ? Ne haddine senin ?
Kibledim seni.

İçiniz o kadar kötü ki kim sizi neden sevsin diye düşündüm bir an. Siz bu kafayla, bu kalp karalığıyla daha çok "biri beni sevsin" konusu açarsınız.

çok sevdiğim bi arkadaşımın eşinin göğsünde eski sevgilisinin ismi vardı. sonra evlendiler çocuk kapattırdı dövmeyi...
ama arkadaşım çocuğun davranışlarından şüphelenmiş olacak ki whatsap'ına baktığında çocuğun kıza mesaj attığını, hala unutmadığını, evliliğinden mutsuz olduğunu yazdığını görmüş...kıyamet koptu tabi

Demem o ki öyle zırt pırt dövme yaptıran biri değilse vücuduna kazıdığı böyle bişey onun için çok anlamlı olmalı benim sevgilimde olsa ben sorun ederdim. unutup unutmadığını, o ilişkiyi atlatabildiğini anlamaya çalışın bence

Yahu ikiside bekar olur tanışılır aşık olunur dövme yaptırılır neyse... Bu kadın!!! (kadın kelimesinden özür dileyerek)) evli küçük bebeği varken bu işe kalkışılıyor..burda bana sataşanların çoğunun yorumlarından konusundan hatırlıyorum, çoğu 2. Evliliğini yapmış hanımlar demekki onlarda ayrılmadan bu tarz olaylar yaşandıki burda bu ahlaksızlığı bana savunuyorlar...

Namusuyla boşanup 2. Evliliğini yapanlara lafım asla değil!!!! Siz kendinizi biliyorsunuz zaten,)

Back