• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgili adayında eski sevgilisine ait dövme!!

dovmeyı sıldırınce yasananlar da siliniyor mu
onemlı olan beyınde bıtmesı
sılınse de hafıf ızı kalıyor ve hem malıyetlı hemde dovmeyı yaptırmaktan daha cok acır sıldırırken
evlenecegı zaman belkı o dovmenın ustune baska bırsey yaptırır kendılııgınden

o adam senın kulagında nıye 2-3 kupe var nıye deldırdın dıyor mu bu kupeyı kım aldı dıyor mu sacını nıye bu renk yaptın dıyor mu

oncesı once de kalmıstır bukadar basıt

Hiç sorma,, bide bu çocuk için çok efendi derler miş miş.. Ayrıldığı kadın kendinden 7 yaş büyük çocuklu boşanmış!!! Ablası gibi duruyor, belkide kadın evliyken ilişkileri başladı
ama cok yanlıs sozler bunlar gozunuzle mı gordunuz ne bılıyorsunuz evlıyken basladıgını
adamın tarzı tıpı o demek kı o begenmıs sevgılı olmus . sımdı kıskanıp da eskıyı kurcalamanın kıyaslamanın ne anlamı var
cok derın bır ask yasamıs mı yasamıs 7 yas buyuk ve cocuklu olması buyuk aska engel olmamıs ?
evlenmıs bosanmıs da olabılır adam ne olacak kı krıterler uymuyora gorusmez olur bıter
dovmesız adam onceden sevgılısı olmayan adam bulsun ozaman

Daha flört evresinde bu derece emrivaki bu derece takıntılı davraniliyorsa bence adam kaçarak uzaklassin.

Ayrıca bence üzerinde eski sevgilisinin adının olduğu dövme olması gidip aldatmasindan bin kat daha iyi.

Herkes buraya takılmış diyelimki oldu sevgili oldular!!!

Onu da o zaman düşünürsünüz şu an için bunu düşünmek çok erken. Ayrıca çocuğun efendi olmasıyla kendinden büyük boşanmış çocuklu kadınla ilişki yaşaması arasındaki bağlantıyı anlamadım? Yanında ister ablası gibi durur ister teyzesi burda sizi ilgilendiren durum nedir?

sevgililik gibi bir durumda hiçbirşeyin kesinliği yokken sevgili adına dövme yapanları yüzeysel buluyorum. bu tarz insanların kişiliğinde problem oluyor uzak durmakta fayda var.

Aralarındaki Flört karşılıklı mı ?
Yani çocukta kızdan hoşlanıyor mu ?
Eğer hoşlanıyorum vs diyorsa o Dövme beni üzüyor düşündürüyor desin aynen.

Konuyu güncelledim ... Ama hala daha sevgili değillerki, sevgili olduktan sonrayı sordum zaten. Deveye hendek atlakmı burda konuyu izah etmekmi?

Kadından nerdeyse 2 buçuk yıldır ayrı hala o lanet dövmeyi sildirmedi..

Kadından nerdeyse 2 buçuk yıldır ayrı hala o lanet dövmeyi sildirmedi..

Niye sildirsin ki ?
Sonuçta o insan geçmişi ve birbirlerine nasıl değer verdiklerini bilmiyorsunuz.Belki onun için anlamı büyük biridir,iz bırakmış biridir,bu hala ona aşık olduğunu göstermez ki.Kimi insanlar özeldir,karakteriniz onlarla birlikte değişir,sizi siz yapan kişilerdir,belki öyle biridir o kadın da adam için.Bu kadar büyük sorunsa sizin için başlamasaydınız ilişkiye,böyle bir seçeneğiniz vardı.

Niye sildirsin ki ?
Sonuçta o insan geçmişi ve birbirlerine nasıl değer verdiklerini bilmiyorsunuz.Belki onun için anlamı büyük biridir,iz bırakmış biridir,bu hala ona aşık olduğunu göstermez ki.Kimi insanlar özeldir,karakteriniz onlarla birlikte değişir,sizi siz yapan kişilerdir,belki öyle biridir o kadın da adam için.Bu kadar büyük sorunsa sizin için başlamasaydınız ilişkiye,böyle bir seçeneğiniz vardı.

Ya gerçekten şimdi beraber olduğun kişide eski sevgilisiyle tanıştığı tarihi dövme olarak hala taşısa bu sizi rahatsız etmezmi... Avrupslı bir kadın bile bunu kabullenmez ams gelen yorumlar... Kendimi Norveç te gibi hissettiriyorlsr... 💔

Ya gerçekten şimdi beraber olduğun kişide eski sevgilisiyle tanıştığı tarihi dövme olarak hala taşısa bu sizi rahatsız etmezmi... Avrupslı bir kadın bile bunu kabullenmez ams gelen yorumlar... Kendimi Norveç te gibi hissettiriyorlsr... 💔

Sorun etmem.
Ayrıca bu zihniyete de ayrı bir hastayım,Avrupa'da olunca insanlar kıskanmıyor mu sanıyorsunuz ? Norveçli bir kadın bunu sorun yapabilir ama ben yapmıyorum mesela.Bazı şeylerin dini,ırkı olmaz,kıskançlık da bu konulardan biri.
Ben eski sevgilime ait bir şey taşımazdım,hele dövme asla,ama bir şey taşımıyor olmam geçmişte değer verdiğim bir insanın benim yaşamımda özel olduğu gerçeğini değiştirmiyor.Sonuçta bazı insanlar size yön verirler,belki hayatında büyük bir yardımı dokunmuştur o kişinin,belki onun için ilktir,bu büyük bir sorun madem sizin için flört döneminde sildirmeyi düşünmek yerine direk ilişkiye başlamayabilirdiniz mesela.İki kişi için de büyük bir zaman tasarrufu olurdu.

Konu bir arkadaşıma ait, benimde kafama takıldı. Flörtleşiliyor, ama bu beyefendinin elinin yanına doğru galiba roma rakamlarıyla ya tanıştukları tarih yada o tarz bişi, ama eski sevgilisinin faceine bakıldığında da o kadının da aynı yerde aynı dövmeden var...ve çocuk biraz sert bir mizaça sahip, bunu sildir dese kız ters Bi tepki verebilir ama çocukdanda çok hoşlanıyor... Kız kıskançlıktan kendini yiyor siz olsaydınız ne yapar? Dövmeyi sildşrmeye nasıl ikna ederdiniz...(sevgili olduktan sonra tabi), :)
Kolundan silememiş dövmeyi kalbinden nasıl silecek eski sevgilisini ??Şu an Flörtleştiği kişiyi ileride gerçekten severse zaten adam kendisi sildirir dövmeyi..

Avrupali kadınlar hakkında ne biliyorsunuz da böyle iddialar ortaya atıyorsunuz merak ettim?! :D

Avrupali kadınlar hakkında ne biliyorsunuz da böyle iddialar ortaya atıyorsunuz merak ettim?! :KK70:

Yahu muhalefet olmakla komik olmak arasında baya bir fark vardır... Burda bunun zerresi bile neden bana denk gelmez.. Avupalı insanların kültürü daha açık görüşlü, neden sanki tam tersi gibi davranıyorsunuz burda.. Kendinizde inanmıyorsunuzdur avrupslı çocuklu bir kadın tangaylada denize girer üstsüzde güneşlenir kç tane evli çocuklu Türk kadın sayabilirsin böyle!!!! Daha açık görüşlü ler işte.. AMA onlar bile eski sevgiliyle ilgili dövmeye takılır.. Bu kadar basit!!!!!!

Back