- 12 Ocak 2010
- 16.670
- 1
- 25.044
- 798
Kadından nerdeyse 2 buçuk yıldır ayrı hala o lanet dövmeyi sildirmedi..
iyide bundan sana ne ,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadından nerdeyse 2 buçuk yıldır ayrı hala o lanet dövmeyi sildirmedi..
Gerçek hayatınızda da böyle misiniz? Böyle kötü, önyargılı, sabit fikirli?Yahu ikiside bekar olur tanışılır aşık olunur dövme yaptırılır neyse... Bu kadın!!! (kadın kelimesinden özür dileyerek)) evli küçük bebeği varken bu işe kalkışılıyor..burda bana sataşanların çoğunun yorumlarından konusundan hatırlıyorum, çoğu 2. Evliliğini yapmış hanımlar demekki onlarda ayrılmadan bu tarz olaylar yaşandıki burda bu ahlaksızlığı bana savunuyorlar...
Gerçek hayatında yapamadıklarını, dışarıya yansıtamadıklarını burda yazıyor muhtemelen. Ama kötülük ve kalp karalığı içinde var bence.Gerçek hayatınızda da böyle misiniz? Böyle kötü, önyargılı, sabit fikirli?
Yoksa burda kafa dağıtmak için mi böyle yazıyorsunuz?
Yahu ikiside bekar olur tanışılır aşık olunur dövme yaptırılır neyse... Bu kadın!!! (kadın kelimesinden özür dileyerek)) evli küçük bebeği varken bu işe kalkışılıyor..burda bana sataşanların çoğunun yorumlarından konusundan hatırlıyorum, çoğu 2. Evliliğini yapmış hanımlar demekki onlarda ayrılmadan bu tarz olaylar yaşandıki burda bu ahlaksızlığı bana savunuyorlar...
Gerçek hayatında yapamadıklarını, dışarıya yansıtamadıklarını burda yazıyor muhtemelen. Ama kötülük ve kalp karalığı içinde var bence.
Hala devam ediyorsun.
Eski sevgilisinin nasıl bir insan olduğu seni bağlamaz diyor insanlar ve haklılar.Türkçe anlıyorsun değil mi ? Kimse kadının yaptığı etik miydi,ahlak dışı mıydı bunu konuşmamış.Sadece senlik bir durum değil bu,bunu belirtmişler.Bu eşi ve o kadın arasında.Ya da eski eşi,her neyse.Sen bu hikayede yoksun arkadaşım.Anladın mı ?
Buraya gelip eski sevgiliyi kötülemen sana ''artı'' puan kazandırmıyor yani.Ya da sen kadın hakkında bir şeyler sıraladıkça dövmeyle ilgili fikrimiz değişmiyor.
İşin tuhaf tarafı kadına hakaret edip eşini aldattığı adamla 2.5 yıl birlikte olman.Şaka gibi.
Yahu seni kaale bile almıyorum, konularıma yazıp yazıp duruyorsun :)) seni kaale bile almıyan biri için burda çatladığına göre bu tarz bir şeyler yaşamışsın.. Ama ben böyle kişilerle muhatap olmam,)
Sizi tanımıyorum bile, yorum yaparken isimlere dikkat etmem tarafsızlığım zedelenmesin diye. Kendinizi fazla önemli görüyorsunuz ama buradaki binlerce üyeden birisiniz sadece. Ancak siz beni takip ediyorsunuz belli ki.
Bu tarz şeyler yaşayıp yaşamamam sizi ilgilendirmez, tıpkı peşinden koştuğunuz adamın eski sevgilisinin ilgilendirmediği gibi. Başkalarının hayatlarına dil uzatmaktan vazgeçerseniz belki bir gün biri sizi sever ve mutlu olma şansı yakalarsınız.
Tarafsızlığı??? Yahu altı üstü bir forum... Hayırdır kendini hakim flnmı sanıyorsun :)) bu kadar ciddiye alınacak ne var. Belli işte bu bahsi geçen kadın!!! La ortak paydLarınız varki burda bana satır satır yazıyorsunuz. Komik oluyorsunuz haberiniz yok.
Ben komik olmuyorum da siz çok çirkin oluyorsunuz.
Valla kocasını aldatan bir kadın müsvettesini burda koruyan sizler kadar çirkin değilim...
Kimse burda kadının kocasını aldatmasıyla ilgili yorum yapmıyor sizin okuduğunuzu anlama probleminiz var sanırım. Sadece sizi ilgilendirmez diyoruz, kadın sizinle mi evli? Kuyruk acınız var orasını anladıkta burda kimseye saldırma hakkınız yok. Velev ki yorum yazan bütün kadınlar kocamızı aldattık size ne? Kıskançlıktan aklınızı yitirmişsiniz gidin tedavi olun. Sevilmemenizin sorumlusu biz değiliz, o kadın da değil. Önce insan olmayı öğrenirseniz belki biri sizi sevebilir.
ne ima ediyorsunuz anlamadim?Ah be tatlım, ahlak!!!! Önemli tabi.. Herkes anlamaz. Kimisi evli eşini aldatır, kimi de bunu kabul eder onla sevgili olur.. Kimi de ne var bunda der!!!! Aynı ahlaksızlık kendi hamurundada var çünkü...
Valla kocasını aldatan bir kadın müsvettesini burda koruyan sizler kadar çirkin değilim...
Senin anlama problemin var belliiki istediğim konuyu açarım, e o zaman bende size sanene derim.. Ne kadar basitsiniz :) = kuyruk acısı olan ben değilde, aynı şeyi yapanlar bu konuda bana saldıranlar olduğu belli artık yani. Iyyy...
Bak şimdi senin gibi çirkinleşiyorum ve bu son cevabım olacak sana.
Kocamızı aldattığımızı düşündüğün halde bizim kocamız var, bizi seven insanlar var etrafımızda, erkek arkadaşlarımız oldu, çooook sevildik, hala seviliyoruz. Romantik anlar yaşıyoruz, hayatımızdaki insanlar sürprizler yapıyor, elele sokaklarda dolaşıp öpüşüyoruz. Sen de öööyyyle kıskançlıktan çatlayarak izliyorsun ve izlemeye devam edeceksin.
Hak ettiğin cevap buydu, diğer üyelerden özür diliyorum.
Konuların duruyor, hani eski olanlar. Bir tıkla görebiliyoruz hepsini. Profil gizlemek işe yaramıyor. Hadi bana eyvallah.Valla aldatan kadını savunmakla zaten çirkindiniz hiç bir şey değişmedi yani.. Ayrıca kendimle ilgili hiç bir bilgi yazmamışım, neyin hayalini kuruyorsun enkazından senin g7/24 Bi forumda haystım geçmiyor senden mutlu bir haystım olduğu kesin :)))
Foruma cevap almak icin konu açıp gelen cevaplara sana ne mi dersiniz? Gerçekten mükemmel zeka örneği. Sürekli siz de aynı şeyi yaptınız diye insanları vurmaya çalışıyorsunuz ya diyelim ki 5.kocamla evliyim diğer 4ünü de aldattım. Size ne bundan?
Ben size kim basit söyliyim de öğrenin bir adamla sevgili olmadan eski sevgilisi için yaptırdığı dövmeyi görüp kıskançlıktan deli olan yine de adamı bırakacak cesareti olmayan, bu yüzden konuyu arkadaşı adına gibi açan, 1 sene bunun için kendi kendini yiyen, dövmenin yapıldığı kadını didik didik araştıran, kadına hakaret eden, hep kendisini o kadınla yarıştırıp onun kendisinden çok sevilmesini hazmedemeyen, erkek arkadaşına dövmeyi sildirmeyi kabul ettiremeyince kadının geçmişini araştıran, güya çok ahlaklı insanım ayağına erkek arkadaşını da istemiyormuş gibi yapan biri. Burdan bakınca aslında basit değil acınası duruyorsunuz.