• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgili adayında eski sevgilisine ait dövme!!

Foruma cevap almak icin konu açıp gelen cevaplara sana ne mi dersiniz? Gerçekten mükemmel zeka örneği. Sürekli siz de aynı şeyi yaptınız diye insanları vurmaya çalışıyorsunuz ya diyelim ki 5.kocamla evliyim diğer 4ünü de aldattım. Size ne bundan?
Ben size kim basit söyliyim de öğrenin bir adamla sevgili olmadan eski sevgilisi için yaptırdığı dövmeyi görüp kıskançlıktan deli olan yine de adamı bırakacak cesareti olmayan, bu yüzden konuyu arkadaşı adına gibi açan, 1 sene bunun için kendi kendini yiyen, dövmenin yapıldığı kadını didik didik araştıran, kadına hakaret eden, hep kendisini o kadınla yarıştırıp onun kendisinden çok sevilmesini hazmedemeyen, erkek arkadaşına dövmeyi sildirmeyi kabul ettiremeyince kadının geçmişini araştıran, güya çok ahlaklı insanım ayağına erkek arkadaşını da istemiyormuş gibi yapan biri. Burdan bakınca aslında basit değil acınası duruyorsunuz.

Sevgilisi bile değil ki, platonik arkadaş.

Konuların duruyor, hani eski olanlar. Bir tıkla görebiliyoruz hepsini. Profil gizlemek işe yaramıyor. Hadi bana eyvallah.

Kaç aydır girmiyordum, dün geyiğine girim dedim, ama bakıyorum ki milletb7/24 burda... Yazık.. Bir hobi fln edinin, yahu anonim hiç kimse için kendimi bu kadar heder etmem.. Sizler gbi, pskolojik destek şart.

Hayır benim anlamadığım "SİLDİR"demek mi lazım sildirmesi için. Yoksa ex inin dövmesiyle mi dolaşacak yani? Kendisi memnun yani :olamaz:

Kaç aydır girmiyordum, dün geyiğine girim dedim, ama bakıyorum ki milletb7/24 burda... Yazık.. Bir hobi fln edinin, yahu anonim hiç kimse için kendimi bu kadar heder etmem.. Sizler gbi, pskolojik destek şart.
😂😂😂
Senin ruh ve sinir hastalıklarına yatma işi ne oldu? Oraya bile almadılar mı?

E bende o kadının rezil olduğunu açık açık yazarım sanene bundan benim size yazdığım cvplar 2 3 satır, sizinkiler destan yahu bir forum bu kadar ciddiye alınırmı hayatınızın mutsuz boş yalnız olduğu 7/24 burda millete sayfa sayfa yorum yapmskls geçtiği belli

Diyelim ki öyle boşum yalnızım tek eğlencem foruma yazı yazmak, benim bütün hayatım bu forum. Ne değişti şimdi ben bunu kabul edince? 1.353 mesaj yazmışsınız onları da arkadaşınız mı yazdı? Bir hobi edinmeniz şart 😂 Eleştirirken dönün bi kendinize bakın acil psikolojik destek lazım yoksa hasetten akınızı kaybedeceksiniz

Diyelim ki öyle boşum yalnızım tek eğlencem foruma yazı yazmak, benim bütün hayatım bu forum. Ne değişti şimdi ben bunu kabul edince? 1.353 mesaj yazmışsınız onları da arkadaşınız mı yazdı? Eleştirirken dönün bi kendinize bakın acil psikolojik destek şart yoksa hasetten akınızı kaybedeceksiniz

Yahu kç yıllık üyeyim... Ve o mesajların hep biri sizin gibi destan gibi 100 satır içermiyor, sen hem bir psikologa hem bir hobi kursuna yazıl durumun vahim :))

Yahu kç yıllık üyeyim... Ve o mesajların hep biri sizin gibi destan gibi 100 satır içermiyor, sen hem bir psikologa hem bir hobi kursuna yazıl durumun vahim :))

Sen deme hakkını nerden buluyorsunuz? Kaç yıllık üyeymişsiniz önce forumda nasıl konuşulması gerektiğini öğrenin. İstersem 1000 satır yazarım istersem 1, siz de isterseniz 100 sayfa yazın isterseniz 1 bunun alakası ne? Başka yere çekilmeye başladı bu konu size Allahtan akıl sağlığı diliyorum. Ek olarak Umarım kınadığınız ne varsa başınıza gelmeden ölmezsiniz

Vah vah çok zoruna gitti demi, hani son mesajındı, ama tabi yaz yaz yapıcak başka işin yok zaten :))

Valla yok. İşten geldim yemeğimi yaptım kocamı bekliyorum. O da şarap almış geliyor film yemek şarap üçlüsü var bu akşam menüde.

Hobi şart, pskolojik destek şart, ahlak değerlerinin ne olduğunu bilmek şart...
Kocasını kendi için terk eden evli bir kadının dövmesini yaptıran ve hala üzerinde taşıyan bir adamın 2 yıldır peşinde olmak hangi ahlak kuralına uyuyor? :)
Canınız sıkılıyor belli ki burada kafa dagıtmaya calısıyorsunuz, önerdiğiniz hobileri sizin de edinmenizi tavsiye ederim.

Kocasını kendi için terk eden evli bir kadının dövmesini yaptıran ve hala üzerinde taşıyan bir adamın 2 yıldır peşinde olmak hangi ahlak kuralına uyuyor? :)
Canınız sıkılıyor belli ki burada kafa dagıtmaya calısıyorsunuz, önerdiğiniz hobileri sizin de edinmenizi tavsiye ederim.

Eşini aldatıp hayasızca 2. 5. Evliliği yapmaktan daha iyidir be :) ki konu öyle bile değil ama olsun,)

Valla yok. İşten geldim yemeğimi yaptım kocamı bekliyorum. O da şarap almış geliyor film yemek şarap üçlüsü var bu akşam menüde.

Yahu ne yemeği ne işi, :)))) saatlerdir burda yazıyorsun, sen ciddi trollsun.. Aslında seni kaale alıp yazmak bile hata. Zaten mesajlarının çoğu +18 forumunda Allah bilir kadın bile değilsin....

Eşini aldatıp hayasızca 2. 5. Evliliği yapmaktan daha iyidir be :) ki konu öyle bile değil ama olsun,)
Her iki gruba da girmiyor oluşuma ragmen burada ya da başka yerde aldatanlar hakkında ahkam kesmiyorum, kalbimi karartmıyor ve daha huzurlu yaşıyorum. Onlarım pisliklerinden uzak duruyorum ve dedikodularını da yapmıyorum.
Naçizane Tavsiyemdir.

Yahu ne yemeği ne işi, :)))) saatlerdir burda yazıyorsun, sen ciddi trollsun.. Aslında seni kaale alıp yazmak bile hata. Zaten mesajlarının çoğu +18 forumunda Allah bilir kadın bile değilsin....

Öğretmenim ben yarım gün çalışıyorum. Göstersene bana da +18’deki mesajlarımı. Yazmışımdır 3-5 mesaj. 10 tane bulsana hadi. Bekliyom bak,7’ye kadar burdayım. 8 dakikan var.

Çocukta kızdan hoşlanıyorsa zaten silerdi diye düşünüyorum.
Ama bence çocuğun hislerinden eminse gidip sorsun dövmen beni düşündürüyor diye.
Bir de ben tarz şeyleri pek ciddiye almıyorum. Herkes yaptırıyor gercekten sevsin sevmesin.

Back