• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgili adayında eski sevgilisine ait dövme!!

Eee şimdi arkadasiniz???!! bu çocukla cikiyor diyelim. Ne kadar çıkacağı belli mi ki? Altı ay sürse bir sene surse arkadaşınızdan ayrılsa adam dövmeyi boşa sildirmis olacak .Hele bir ciddiye binsin işler evlenecekseniz o zaman düşünülecek işler bunlar.

Eee şimdi arkadasiniz???!! bu çocukla cikiyor diyelim. Ne kadar çıkacağı belli mi ki? Altı ay sürse bir sene surse arkadaşınızdan ayrılsa adam dövmeyi boşa sildirmis olacak .Hele bir ciddiye binsin işler evlenecekseniz o zaman düşünülecek işler bunlar.

Niye boşa gitsin.. O kadınla zaten ayrılmışlar..

:KK70::KK70:Ayy Allahım bana karşıt görüş yazanlara like yapan arkadaşların benle bir takıntısı!!! Var, senin yorumun güzel olduğu için almıyorsun o likeları

O dövmeyi sil demeyi gururuma yediremezdim. Silmediği sürece de ilişkiye adım atmazdım. Olur da böyle bi talebi olursa dövmesini sebep göstererek duygularını samimi bulmadığımı söyler ve kibarca redderdim. Kaldı ki sildirmediğine göre durum zaten böyledir. Demek ki hala bi umudu var. Kimse kalbinde yeri olmayan birinin adını iz olarak taşımak istemez. Bence arkadaşınız kendini çok kaptırmasın.

Çok sevdiğim kişileri dövme olarak yazdırmamamın nedeni.Sevgili olacaksak sildirecek o dövmeyi yoksa da memlekette erkek mi tükendi?

Konu bir arkadaşıma ait, benimde kafama takıldı. Flörtleşiliyor, ama bu beyefendinin elinin yanına doğru galiba roma rakamlarıyla ya tanıştukları tarih yada o tarz bişi, ama eski sevgilisinin faceine bakıldığında da o kadının da aynı yerde aynı dövmeden var...ve çocuk biraz sert bir mizaça sahip, bunu sildir dese kız ters Bi tepki verebilir ama çocukdanda çok hoşlanıyor... Kız kıskançlıktan kendini yiyor siz olsaydınız ne yapar? Dövmeyi sildşrmeye nasıl ikna ederdiniz...(sevgili olduktan sonra tabi), :)
İknaya gerek yok seven adam zaten kendiliğinden siler ya da kamufle eder yapmıyorsa sorun vardır

Benim için önemli bir tarih diyen kişiden uzaklaşırım. Kendi ayrıldıktan sonra sildirmediyse, bana uygun değildir. Gerçi bu tür dövme sahibi birinden soğurum ben. Sildirse de birlikte olmazdım sanırım.

Ben o dovmeyi sil demezdim. Ayrilirdim.
Bitmis iliskinin dovmesi hala duruyorsa ben onun icin yara bandiyim diye dusunurdum. Cunku iliski her ne kadar fiiliyatta bitmis olsa da adamin kafasinda bitmemis.

Benim için önemli bir tarih diyen kişiden uzaklaşırım. Kendi ayrıldıktan sonra sildirmediyse, bana uygun değildir. Gerçi bu tür dövme sahibi birinden soğurum ben. Sildirse de birlikte olmazdım sanırım.

Ve içine düşücek gibi bakarken söylüyor bunu şaşırdımı naptıysa salak..

Niye boşa gitsin.. O kadınla zaten ayrılmışlar..
Yani demem o ki şu an için arkadaşınızı?? ilgilnediren bu durum değil .Adamın tercihi bu sildirip sildirmek.Simdi arkadaşınız için dövme yaptirsa ondan ayrılsa onu dami sildirecek? Gelin ata binmiş yaaa nasip demiş.İliski ciddi olur arkadaşın bu adamdan gerçekten gelecekle ilgili sinyaller alır o zaman zaten adam kendiliğinden sildirir zaten.Kimseye zorla birşey yaptirilimaz.

Dövme siliniyor mu? :KK43:
Ben olsam eğer oluyorsa İleriki zamanlara doğru silinmesini isterdim

Sildirip sildirmemek kendi kararı bu konuda baskı yapmak doğru değil. Bu adamla sanırım sevgilisiniz daha flört ederken böyle bir dövmeden haberdardınız bunu kabul ederek sevgili oldunuz. Endişeniz adamın her dövmeyi gördüğünde eski sevgilisini hatırlamasıysa, hala onu aklından kalbinden atamadığını düşünüyorsanız neden sevgili oldunuz veya neden hala bu ilişkiye devam ediyorsunuz?

Sildirip sildirmemek kendi kararı bu konuda baskı yapmak doğru değil. Bu adamla sanırım sevgilisiniz daha flört ederken böyle bir dövmeden haberdardınız bunu kabul ederek sevgili oldunuz. Endişeniz adamın her dövmeyi gördüğünde eski sevgilisini hatırlamasıysa, hala onu aklından kalbinden atamadığını düşünüyorsanız neden sevgili oldunuz veya neden hala bu ilişkiye devam ediyorsunuz?

Sildirmemek kendi kararıysa barışsın o zaman, o kadınla.. Kadın hala onu bekliyor... Face de manalı manalı paylaşımları.. Ortak kişilerden alınan duyumlarda var.. Kadının instsgramında birlikte resimleri duruyor, o kadar mutluki gözlerinin içi gülüyor beyefendinin .. Aslında tüm hata bende, baştan duyduğum da bıçak gibi kesip atıcsktım.

Hanımlarrrrr, insan sevebilir aşık olabilir ama! Evli birisinden hoşlanıp kocasından boşatıp sevgili olan birinden uzak durun. Allahım, hayatımdaki belkide en büyük hata. Ki daha toplum nezdinde hatalarımda oldy

Back