Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sevgili adayında eski sevgilisine ait dövme!!
- Konu Sahibi m1y1v
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- eskisevgili eskisevgilidövmesi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Eee şimdi arkadasiniz???!! bu çocukla cikiyor diyelim. Ne kadar çıkacağı belli mi ki? Altı ay sürse bir sene surse arkadaşınızdan ayrılsa adam dövmeyi boşa sildirmis olacak .Hele bir ciddiye binsin işler evlenecekseniz o zaman düşünülecek işler bunlar.
Niye boşa gitsin.. O kadınla zaten ayrılmışlar..
O dövmeyi sil demeyi gururuma yediremezdim. Silmediği sürece de ilişkiye adım atmazdım. Olur da böyle bi talebi olursa dövmesini sebep göstererek duygularını samimi bulmadığımı söyler ve kibarca redderdim. Kaldı ki sildirmediğine göre durum zaten böyledir. Demek ki hala bi umudu var. Kimse kalbinde yeri olmayan birinin adını iz olarak taşımak istemez. Bence arkadaşınız kendini çok kaptırmasın.
- 20 Mart 2015
- 2.264
- 1.932
- 133
- 29
İknaya gerek yok seven adam zaten kendiliğinden siler ya da kamufle eder yapmıyorsa sorun vardırKonu bir arkadaşıma ait, benimde kafama takıldı. Flörtleşiliyor, ama bu beyefendinin elinin yanına doğru galiba roma rakamlarıyla ya tanıştukları tarih yada o tarz bişi, ama eski sevgilisinin faceine bakıldığında da o kadının da aynı yerde aynı dövmeden var...ve çocuk biraz sert bir mizaça sahip, bunu sildir dese kız ters Bi tepki verebilir ama çocukdanda çok hoşlanıyor... Kız kıskançlıktan kendini yiyor siz olsaydınız ne yapar? Dövmeyi sildşrmeye nasıl ikna ederdiniz...(sevgili olduktan sonra tabi), :)
- 7 Temmuz 2019
- 1.332
- 5.177
- 108
- 30
- 29 Eylül 2014
- 9.003
- 16.987
- 498
Kız kardeşimin kocasındada eski sevgilisinin adı yazıyor. 5 yıllık evliler daha sildircek, daha sildircek..
Ay nasıl delirmiyormu..koç kadını değil herhalde :))
- 7 Temmuz 2019
- 1.332
- 5.177
- 108
- 30
Takmıyor artık. Canını acıtsa da artık dile getirmiyor.Ay nasıl delirmiyormu..koç kadını değil herhalde :))
Benim için önemli bir tarih diyen kişiden uzaklaşırım. Kendi ayrıldıktan sonra sildirmediyse, bana uygun değildir. Gerçi bu tür dövme sahibi birinden soğurum ben. Sildirse de birlikte olmazdım sanırım.
Ve içine düşücek gibi bakarken söylüyor bunu şaşırdımı naptıysa salak..
- 11 Aralık 2018
- 40.382
- 250.859
- 598
Yani demem o ki şu an için arkadaşınızı?? ilgilnediren bu durum değil .Adamın tercihi bu sildirip sildirmek.Simdi arkadaşınız için dövme yaptirsa ondan ayrılsa onu dami sildirecek? Gelin ata binmiş yaaa nasip demiş.İliski ciddi olur arkadaşın bu adamdan gerçekten gelecekle ilgili sinyaller alır o zaman zaten adam kendiliğinden sildirir zaten.Kimseye zorla birşey yaptirilimaz.Niye boşa gitsin.. O kadınla zaten ayrılmışlar..
- 1 Haziran 2010
- 5.007
- 2.161
- 373
- 36
Dövme siliniyor mu?
Ben olsam eğer oluyorsa İleriki zamanlara doğru silinmesini isterdim
Evet sildirme gibi bir şans var.. Kusturuyorlar ciltten.. Ama bazı.... Ler ayrılsa da sildirmiyor
- 7 Ocak 2016
- 10.305
- 49.648
- 598
Sildirip sildirmemek kendi kararı bu konuda baskı yapmak doğru değil. Bu adamla sanırım sevgilisiniz daha flört ederken böyle bir dövmeden haberdardınız bunu kabul ederek sevgili oldunuz. Endişeniz adamın her dövmeyi gördüğünde eski sevgilisini hatırlamasıysa, hala onu aklından kalbinden atamadığını düşünüyorsanız neden sevgili oldunuz veya neden hala bu ilişkiye devam ediyorsunuz?
Sildirip sildirmemek kendi kararı bu konuda baskı yapmak doğru değil. Bu adamla sanırım sevgilisiniz daha flört ederken böyle bir dövmeden haberdardınız bunu kabul ederek sevgili oldunuz. Endişeniz adamın her dövmeyi gördüğünde eski sevgilisini hatırlamasıysa, hala onu aklından kalbinden atamadığını düşünüyorsanız neden sevgili oldunuz veya neden hala bu ilişkiye devam ediyorsunuz?
Sildirmemek kendi kararıysa barışsın o zaman, o kadınla.. Kadın hala onu bekliyor... Face de manalı manalı paylaşımları.. Ortak kişilerden alınan duyumlarda var.. Kadının instsgramında birlikte resimleri duruyor, o kadar mutluki gözlerinin içi gülüyor beyefendinin .. Aslında tüm hata bende, baştan duyduğum da bıçak gibi kesip atıcsktım.