Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eee şimdi arkadasiniz???!! bu çocukla cikiyor diyelim. Ne kadar çıkacağı belli mi ki? Altı ay sürse bir sene surse arkadaşınızdan ayrılsa adam dövmeyi boşa sildirmis olacak .Hele bir ciddiye binsin işler evlenecekseniz o zaman düşünülecek işler bunlar.
İknaya gerek yok seven adam zaten kendiliğinden siler ya da kamufle eder yapmıyorsa sorun vardırKonu bir arkadaşıma ait, benimde kafama takıldı. Flörtleşiliyor, ama bu beyefendinin elinin yanına doğru galiba roma rakamlarıyla ya tanıştukları tarih yada o tarz bişi, ama eski sevgilisinin faceine bakıldığında da o kadının da aynı yerde aynı dövmeden var...ve çocuk biraz sert bir mizaça sahip, bunu sildir dese kız ters Bi tepki verebilir ama çocukdanda çok hoşlanıyor... Kız kıskançlıktan kendini yiyor siz olsaydınız ne yapar? Dövmeyi sildşrmeye nasıl ikna ederdiniz...(sevgili olduktan sonra tabi), :)
Kız kardeşimin kocasındada eski sevgilisinin adı yazıyor. 5 yıllık evliler daha sildircek, daha sildircek..
Takmıyor artık. Canını acıtsa da artık dile getirmiyor.Ay nasıl delirmiyormu..koç kadını değil herhalde :))
Benim için önemli bir tarih diyen kişiden uzaklaşırım. Kendi ayrıldıktan sonra sildirmediyse, bana uygun değildir. Gerçi bu tür dövme sahibi birinden soğurum ben. Sildirse de birlikte olmazdım sanırım.
Yani demem o ki şu an için arkadaşınızı?? ilgilnediren bu durum değil .Adamın tercihi bu sildirip sildirmek.Simdi arkadaşınız için dövme yaptirsa ondan ayrılsa onu dami sildirecek? Gelin ata binmiş yaaa nasip demiş.İliski ciddi olur arkadaşın bu adamdan gerçekten gelecekle ilgili sinyaller alır o zaman zaten adam kendiliğinden sildirir zaten.Kimseye zorla birşey yaptirilimaz.Niye boşa gitsin.. O kadınla zaten ayrılmışlar..
Dövme siliniyor mu?
Ben olsam eğer oluyorsa İleriki zamanlara doğru silinmesini isterdim
Sildirip sildirmemek kendi kararı bu konuda baskı yapmak doğru değil. Bu adamla sanırım sevgilisiniz daha flört ederken böyle bir dövmeden haberdardınız bunu kabul ederek sevgili oldunuz. Endişeniz adamın her dövmeyi gördüğünde eski sevgilisini hatırlamasıysa, hala onu aklından kalbinden atamadığını düşünüyorsanız neden sevgili oldunuz veya neden hala bu ilişkiye devam ediyorsunuz?