inşallah canım kısmet olursa çeyizimi de evimi de paylaşmak istiyorum burada![]()
olduğu kadarıyla paylaşırsın canım açsana bi topik

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım kısmet olursa çeyizimi de evimi de paylaşmak istiyorum burada![]()
olduğu kadarıyla paylaşırsın canım açsana bi topik![]()
aslında haklısınburada biraz sevginin topiğini işgal etmiş oldumkusuruma bakmazsın inşallah. ben de şöyle hafta sonu boş bir zamanda fotoğrafları hazırlar açarım bi topik inşallah hem belki eksiklerimi söylersiniz ya da almak istediğim şeyleri size gösterir fikrinizi alırım güzel olur :101:
son aldıklarım toplu vaziyette
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
canım benim topiğim zaten burası Ben Sevgi işgal etmedin anlıcağınevet hazırla aç bakarız sende eksiğini fazlanı görürsün ben öyle yapıyorum çok güzel oluyo
![]()
teşekkür ederim canım pikeye aşık olup aldım süpürgemde öyle iyi çıksınlar tabiiicanım güle güle kullannnpikeler çok tatlı yavvv
fakirin süpürgesinden de çok memnun kalacağına eminimm
![]()
çok güldüm bende başlık sevginin ceyizi diye görünce başka biri sandım hiç de dikkat etmemişim topiğin en başında çeyizlerini izlerken
![]()
ben bu askıya bayılıyorum yaa mutlu günlerde kullan inşallah canım benim![]()
bende aldım bunlardan
mumlukların en uzunu hariç sarmaşık bardaklardan da su bardağı olanından aldım
![]()
![]()
![]()
çok güzeller güle güle kullanın inşallahh ben de istiyorum bunlardan yaa![]()
sarmaşık bardaklarına bayıldım. ferforjelere bayıldım. her şeyin çok güzel canım![]()
Sevgicim yeni aldıkların çok güzelama almak istedigin yemek takımını göremedim
![]()
canım yeni cicilerini güle güle kullan çok güzeller