Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürler canım kırmızı bir başka güzel ama aşk katıyo eşyalara sonradan saptırıp farklı renkler atsamdabayıldım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kırmızı hastasıyım benn benimkiler de hep kırmızııı
Allah mutlu ve aşkla kullanmayı nasip etsin inşallah
hepsi birbirinden güzellll canım hayırlısıyla kullan
Sevgi'cim canım,
Pike takımları hemen hemen iki üç günde bir internet sitelerine geliyor. Sürekli satışa sunuyorlar. Bir kaç gün stok sorunuz diyor sonra yine alınabilir halde olıuyor. Dert etme alırsın :)
Güle güle kullan ,havluluğu da iyi yapmışsın alarak. aklında kalacağına senin olsun boşver:)
anneler günü için satışa sunuldu dediler bida gelmez dediler o yüzden bütün ümidim kırılmıştı ama sabah gelen maille bambaşka mutlu oldum
teşekkür ederim canım bu arada ismin neydi isminle hitap edeyim
Mağazalarına gittiğinde öyle diyolar evet. Ama internette çatır çatır satıyolar. :)
Gül.
hangisini aldın :)
ne kadara aldın cnm pike takımını..? neler var içinde..? güle güle kullan bu arada
son aldıklarım toplu vaziyette
Pike takımında cok güzel canım
tesekkur ederım canım tekstılede baslangıc yaptım artık para bırıktırıp tekstıl alıcagım emınonunden
Çok iyi yaptın canım baslayınca devamı gelir zaten sen eminönünden buluyorsun sanırım indirimli şeyler ben bulamıyorum
yok canım ya daha bulamadım cunku bısey almadım arkadasların dedıgı sarev magazasına gırıcem ve ıste tekstıl urunlerını ordan bakıcam cunku nete gore baya farkedıyo 30 40 lıra falan bıde pazarlık yapınca ıllakı bırazcıkda olsa uyguna alırsın