• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgi nin çeyizcikleri :) (seh123)

bayıldım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kırmızı hastasıyım benn benimkiler de hep kırmızııı :16:
Allah mutlu ve aşkla kullanmayı nasip etsin inşallah :16:

bayıldım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kırmızı hastasıyım benn benimkiler de hep kırmızııı :16:
Allah mutlu ve aşkla kullanmayı nasip etsin inşallah :16:
teşekkürler canım kırmızı bir başka güzel ama aşk katıyo eşyalara sonradan saptırıp farklı renkler atsamda :1:

hepsi birbirinden güzellll canım hayırlısıyla kullan:16:

teşekkür ederim inşallah herkes ağzının tadıyla kullanır :16:

Sevgi'cim canım,

Pike takımları hemen hemen iki üç günde bir internet sitelerine geliyor. Sürekli satışa sunuyorlar. Bir kaç gün stok sorunuz diyor sonra yine alınabilir halde olıuyor. Dert etme alırsın :)

Güle güle kullan ,havluluğu da iyi yapmışsın alarak. aklında kalacağına senin olsun boşver:)

:16: :16:

Sevgi'cim canım,

Pike takımları hemen hemen iki üç günde bir internet sitelerine geliyor. Sürekli satışa sunuyorlar. Bir kaç gün stok sorunuz diyor sonra yine alınabilir halde olıuyor. Dert etme alırsın :)

Güle güle kullan ,havluluğu da iyi yapmışsın alarak. aklında kalacağına senin olsun boşver:)

:16: :16:

anneler günü için satışa sunuldu dediler bida gelmez dediler o yüzden bütün ümidim kırılmıştı ama sabah gelen maille bambaşka mutlu oldum :16:
teşekkür ederim canım bu arada ismin neydi isminle hitap edeyim :52:

anneler günü için satışa sunuldu dediler bida gelmez dediler o yüzden bütün ümidim kırılmıştı ama sabah gelen maille bambaşka mutlu oldum :16:
teşekkür ederim canım bu arada ismin neydi isminle hitap edeyim :52:

Mağazalarına gittiğinde öyle diyolar evet. Ama internette çatır çatır satıyolar. :)

Gül.

:16:

kızlar bu ayki son alışverişim yippu satışa koymuşlar ve aldımmmm :16:
foto%C4%9Fraf+(1).JPG

ne kadara aldın cnm pike takımını..? neler var içinde..? güle güle kullan bu arada :16:

tesekkur ederım canım tekstılede baslangıc yaptım artık para bırıktırıp tekstıl alıcagım emınonunden :16:

Çok iyi yaptın canım baslayınca devamı gelir zaten :16: sen eminönünden buluyorsun sanırım indirimli şeyler ben bulamıyorum :31::1:

Çok iyi yaptın canım baslayınca devamı gelir zaten :16: sen eminönünden buluyorsun sanırım indirimli şeyler ben bulamıyorum :31::1:

yok canım ya daha bulamadım cunku bısey almadım arkadasların dedıgı sarev magazasına gırıcem ve ıste tekstıl urunlerını ordan bakıcam cunku nete gore baya farkedıyo 30 40 lıra falan bıde pazarlık yapınca ıllakı bırazcıkda olsa uyguna alırsın :52:

yok canım ya daha bulamadım cunku bısey almadım arkadasların dedıgı sarev magazasına gırıcem ve ıste tekstıl urunlerını ordan bakıcam cunku nete gore baya farkedıyo 30 40 lıra falan bıde pazarlık yapınca ıllakı bırazcıkda olsa uyguna alırsın :52:

Git canım git inşallah cok uygun şeyler bulursun :16: gerci bende haksızlık etmiyim günlük çkb takımı ile günlük caydanlıgımı baya uyguna almıstım :1:

Back