• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgi nin çeyizcikleri :) (seh123)

olduğu kadarıyla paylaşırsın canım açsana bi topik:16:

aslında haklısınburada biraz sevginin topiğini işgal etmiş oldum:17: kusuruma bakmazsın inşallah. ben de şöyle hafta sonu boş bir zamanda fotoğrafları hazırlar açarım bi topik inşallah hem belki eksiklerimi söylersiniz ya da almak istediğim şeyleri size gösterir fikrinizi alırım güzel olur :101:

aslında haklısınburada biraz sevginin topiğini işgal etmiş oldum:17: kusuruma bakmazsın inşallah. ben de şöyle hafta sonu boş bir zamanda fotoğrafları hazırlar açarım bi topik inşallah hem belki eksiklerimi söylersiniz ya da almak istediğim şeyleri size gösterir fikrinizi alırım güzel olur :101:

canım benim topiğim zaten burası Ben Sevgi işgal etmedin anlıcağın :9: evet hazırla aç bakarız sende eksiğini fazlanı görürsün ben öyle yapıyorum çok güzel oluyo :16:

son aldıklarım toplu vaziyette :69:
attachment.php
attachment.php
.jpg
images
thumb.php
images

canım güle güle kullannn :34: pikeler çok tatlı yavvv :21: fakirin süpürgesinden de çok memnun kalacağına eminimm :31:

canım benim topiğim zaten burası Ben Sevgi işgal etmedin anlıcağın :9: evet hazırla aç bakarız sende eksiğini fazlanı görürsün ben öyle yapıyorum çok güzel oluyo :16:

:1::9: çok güldüm bende başlık sevginin ceyizi diye görünce başka biri sandım hiç de dikkat etmemişim topiğin en başında çeyizlerini izlerken :17:

canım güle güle kullannn :34: pikeler çok tatlı yavvv :21: fakirin süpürgesinden de çok memnun kalacağına eminimm :31:
teşekkür ederim canım pikeye aşık olup aldım süpürgemde öyle iyi çıksınlar tabiii :9:

:1::9: çok güldüm bende başlık sevginin ceyizi diye görünce başka biri sandım hiç de dikkat etmemişim topiğin en başında çeyizlerini izlerken :17:

bende çok yaparım öyle hata bişey olmaz bak güldürebildiysek burdan da ne mutlu bize :9:

bende aldım bunlardan :16:
mumlukların en uzunu hariç sarmaşık bardaklardan da su bardağı olanından aldım
attachment.php
images
attachment.php

sarmaşık bardaklarına bayıldım. ferforjelere bayıldım. her şeyin çok güzel canım :16:

Tesekkurler canim o kadar cok seyde gozum kaldiki anlatamam bernardo yedi bni yedi yeni modelleri o kadar guzeldiki anlatamam erkek arkadasim gelince bi model alicam dayanamiyorum artikin.catal kasik aliyodum seninkinden pembe varya kartim bloke olms alamadim cok uzuldum carrefour da bide yemek takimi begendim modeli cektim yuklicem yarin yorumlarinizida alicamm :1:

Sevgicim yeni aldıkların çok güzel :16: ama almak istedigin yemek takımını göremedim :50:

Bernardodan ne beğendin ?:))

Evet tatlım pembişler çok tatlı. Olsun alırsın bernardo olduğu sürece o takımlar durur :)

Yemek takımını da göremedik :/

sevgicim yeni cicilerin çok tatlı mumlukları ne kadara aldın ve yemek takımını ekle bekliyoruz:34:

Back