Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler canım kırmızı bir başka güzel ama aşk katıyo eşyalara sonradan saptırıp farklı renkler atsamdabayıldım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kırmızı hastasıyım benn benimkiler de hep kırmızııı![]()
Allah mutlu ve aşkla kullanmayı nasip etsin inşallah![]()
hepsi birbirinden güzellll canım hayırlısıyla kullan![]()
Sevgi'cim canım,
Pike takımları hemen hemen iki üç günde bir internet sitelerine geliyor. Sürekli satışa sunuyorlar. Bir kaç gün stok sorunuz diyor sonra yine alınabilir halde olıuyor. Dert etme alırsın :)
Güle güle kullan ,havluluğu da iyi yapmışsın alarak. aklında kalacağına senin olsun boşver:)
![]()
![]()
anneler günü için satışa sunuldu dediler bida gelmez dediler o yüzden bütün ümidim kırılmıştı ama sabah gelen maille bambaşka mutlu oldum
teşekkür ederim canım bu arada ismin neydi isminle hitap edeyim![]()
Mağazalarına gittiğinde öyle diyolar evet. Ama internette çatır çatır satıyolar. :)
Gül.
![]()
hangisini aldın :)
ne kadara aldın cnm pike takımını..? neler var içinde..? güle güle kullan bu arada![]()
son aldıklarım toplu vaziyette
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pike takımında cok güzel canım![]()
tesekkur ederım canım tekstılede baslangıc yaptım artık para bırıktırıp tekstıl alıcagım emınonunden![]()
Çok iyi yaptın canım baslayınca devamı gelir zatensen eminönünden buluyorsun sanırım indirimli şeyler ben bulamıyorum
![]()
yok canım ya daha bulamadım cunku bısey almadım arkadasların dedıgı sarev magazasına gırıcem ve ıste tekstıl urunlerını ordan bakıcam cunku nete gore baya farkedıyo 30 40 lıra falan bıde pazarlık yapınca ıllakı bırazcıkda olsa uyguna alırsın![]()