• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgi nin çeyizcikleri :) (seh123)

Bernardodan ne beğendin ?:))

Evet tatlım pembişler çok tatlı. Olsun alırsın bernardo olduğu sürece o takımlar durur :)

Yemek takımını da göremedik :/

doğru diyosun tatlım alıcağım günü bekliyorum sabırsızlıkla :1:

sevgicim yeni cicilerin çok tatlı mumlukları ne kadara aldın ve yemek takımını ekle bekliyoruz:34:

mumluklar en küçüğü 6.90 ortanca 7.90 büyük almadım ama oda 9.90 dı. yüklüyorum hemen kızlar bi saniye :1:

$2013-06-25 19.16.18.jpg$2013-06-25 19.17.07.jpg$2013-06-25 19.17.23.jpg

Moru alma bence, pembeli kırmızılı gibi olan çok şık duruyor :)
çok güzelmiş çok beğendim :) fiyat nedir?

büyütüp baktım şimdi harikaaaaaaaaaaa!

Son düzenleme:
70 lira mı?

hiç kaçırma derim hiç. Ben almamış olsaydım günlüklerimi alırdım. çok beğendim pembeliyi. İnan English Home ya da başka site satsa kafadan 2 -3 katı fiyat biçerlerdi.
:16:
bayıldım ay.

70 lira mı?

hiç kaçırma derim hiç. Ben almamış olsaydım günlüklerimi alırdım. çok beğendim pembeliyi. İnan English Home ya da başka site satsa kafadan 2 -3 katı fiyat biçerlerdi.
:16:
bayıldım ay.

doğru diyosun en basitinden bernardo çok ama çok güzel aynı seti kendi markası diye kendi modeli diye 200 tl ye satıyo maaşımı alayımda gidip alim o zaman pişman olmim bida almadım diye :16:

aynen oyle al canim bence :) bu arada english home tabak canak satmiyo niye onu dediysem. bernardo kesinlikle oyle canim. mesela onun soluk kahveli bi takimi var 50 lira vermem ama 200kusure satiyo :) bu cok ciciymis ya cok. :) bernardodan hangi takimi begendin canim srn?

aynen oyle al canim bence :) bu arada english home tabak canak satmiyo niye onu dediysem. bernardo kesinlikle oyle canim. mesela onun soluk kahveli bi takimi var 50 lira vermem ama 200kusure satiyo :) bu cok ciciymis ya cok. :) bernardodan hangi takimi begendin canim srn?

beğenmene çok sevindim o kadar çok marka biliyoruz ki bian karıştırdın bişey olmaz :1:
ben rosy takımını çok beğendim butter fly seti bide yeni çıkan modelllerden 2 takım beğendim aşık oldum kendilerine napıcağımı bilemiyorum
bernardo-butterfly-serisi-9.jpg
b.bmp
images

Canım yemek takımı cok güzel valla :16: bencepembeninde dedigi gibi baska markada olsaydı fiyatı bu olmazdı kacırma al derim ne güzel model cıkarmıslar öyleee :52:

canım pembe günlük yemek takımının rengi modeli harika hiç bana denk gelmiyor böyle modeller:) denk gelse bende alacağım böyle bir model

Canım yemek takımı cok güzel valla :16: bencepembeninde dedigi gibi baska markada olsaydı fiyatı bu olmazdı kacırma al derim ne güzel model cıkarmıslar öyleee :52:

ay çok teşekkür ederim tatlım tamamdır bu model benim olucak :1:

canım pembe günlük yemek takımının rengi modeli harika hiç bana denk gelmiyor böyle modeller:) denk gelse bende alacağım böyle bir model

teşekkür ederim canım maltepe carrefourda satılıyo sana uzak ama imkansız değil :1:
sen almış mıydın günlüğe yemek takımı:52:

gaz diye asla nitelendirme canım hepimiz bayıldık o fiyata öyle bi şekerlik :)
al tatlım al :)
bekliyoruz heyecanla, magazada duracagına evinde dursun :16:

beğenmene çok sevindim o kadar çok marka biliyoruz ki bian karıştırdın bişey olmaz :1:
ben rosy takımını çok beğendim butter fly seti bide yeni çıkan modelllerden 2 takım beğendim aşık oldum kendilerine napıcağımı bilemiyorum
bernardo-butterfly-serisi-9.jpg
b.bmp
images

ben Rosy kahvaltı takımını alıcam da ne zaman bilmiyorum :) henüz kahvaltı takımım yok. :) 3. koyduğunu kayınvalidem günlük yemek takımı olarak kullanıyor. İlk baştaaki soft renklerde olanı bben sevemedim. renkler solukmuş gibi geliyor. ama herkes tarafından çok beğenilen bi model :)

gaz diye asla nitelendirme canım hepimiz bayıldık o fiyata öyle bi şekerlik :)
al tatlım al :)
bekliyoruz heyecanla, magazada duracagına evinde dursun :16:

doğru diyosun ya evimde dursun herkesden gizli nasıl sokucam eve onun planlarını yapıyorum şuan hhahaha :1:

ben Rosy kahvaltı takımını alıcam da ne zaman bilmiyorum :) henüz kahvaltı takımım yok. :) 3. koyduğunu kayınvalidem günlük yemek takımı olarak kullanıyor. İlk baştaaki soft renklerde olanı bben sevemedim. renkler solukmuş gibi geliyor. ama herkes tarafından çok beğenilen bi model :)

benim kahvaltı takımım var ama keşke bunu ilk görüp alsaymışım diyorum ne olursa olsun birgün mutlaka alıcam.:10:evet çok sönük bi rengi var ama bende başta sevmiyodum sonradan aşık oluverdim :16:

bayıldımmm hepsi çok güzellll :16: inş ağız tadıyla güle güle kullanırsın canım :16:

Back