Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Git canım git inşallah cok uygun şeyler bulursun gerci bende haksızlık etmiyim günlük çkb takımı ile günlük caydanlıgımı baya uyguna almıstım
canım son zamanlarda iyi alışveriş yaptın büyük parçalar ve çok güzel parçalar aldın:) hepsini güle güle aşkla kullan
kaça aldın canım normal fiyatı neydi ? çok fazla soru sordum ama
inşallah bulurum elim dolu dolu gelmeyii hayal ediyorum bakalım ne zamana kısmet olucak
selam kızlar, ben de çeyiz hazırlığına başladım 1 aylık nişanlıyım ve düğün eylülde. çok kısa bir zamanım var kararsız bir insan olamanın zorluğunu çekiyorum. en basitinden bir tuzluk beğeniyorum ama bir tane değil birkaç tane model beğeniyorum hangisini alsam derken kararsızlıktan bırakıyorum biraz daha bakayım belki daha güzelini buluyorum diyorum. her şey için geçerli bu napıcam bilmiyorum zaman da daralıyor:18:
sevgicim çok güzel şeyler almışsın ve çoğu şeyde uyumu yakalamışsın. dilerim güle güle eskitirsin
Canım mesela caydanlık boynerde o zaman indirimdeydi 55 tl fiyatıydı birkac yerde daha sormustum en fazla inen 60 yapmıstı..ben oradan 40 a almıstım yine ckb takımını eminöünden baska magaza ne dediysem 240 tl den asagı inmemisti ben aldıgım yerden net hatırlamıyorum ama 140-160 arası bir fiyata almıstım ama ve lakin ondan sonra gittigimde uygun hicbirsey bulamadım oraları iyi bilenle gitmek lazım
canım öncelikle hayırlı olsun bende nişan falanda yok önümde uzun bir süreç var ama beğendiğim herşeyi alıyorum bidaha bulamıyorum çünkü o beğendiğimi bence senin çok az bi zaman var alman gerekir diye düşünüyorum sen beğendikten sonra inan modası kaçmıyor ve daha güzeli çıktığında fazlada üzülmüyorsun ben mesela bişeyi çok çok beğenirsem iki renk alırım farketmez benim için biri kırılır birini kullanırım gerçekten emek vererek alınca beğenmeme gibi bi lüksün olmuyo eline aldığında aşkla sevgiyle kullanıyosun
baya uyguna almışsın ya o mağazasını adını verde bende bi bakayım gittiğimde bende pek göremedim uygun fiyatlı bişey ama seçenek çok en azından
Şimdi cüzdanıma baktım bir kartı vardı atımısım adınıda bilmiyorum ki
canım öncelikle hayırlı olsun bende nişan falanda yok önümde uzun bir süreç var ama beğendiğim herşeyi alıyorum bidaha bulamıyorum çünkü o beğendiğimi bence senin çok az bi zaman var alman gerekir diye düşünüyorum sen beğendikten sonra inan modası kaçmıyor ve daha güzeli çıktığında fazlada üzülmüyorsun ben mesela bişeyi çok çok beğenirsem iki renk alırım farketmez benim için biri kırılır birini kullanırım gerçekten emek vererek alınca beğenmeme gibi bi lüksün olmuyo eline aldığında aşkla sevgiyle kullanıyosun
teşekkür ederim canım, inşallah sen de en yakın zamanda gönlündekiyle evlenirsin şimdi aldıklarını da aşkla sevgiyle kullanırsın anladığım kadarıyla asker yolu bekliyorsun, inşallah hayırlısıyla alır tezkeresini. benim nişanlım yapmadı askerlerliğini henüz erteliyoruz şu an erteleyebildiğimiz kadar. zaten 5 senedir beraberiz aileleri zar zor ikna ettik nişana daha ayrılık, hasret olmasın diyoruz zor olacak evlendikten sonra ama hani yüzleşmek istemediğin şeyleri ertelersin ya bizimkisi o hesap
bak en son şu setten aldım mesela
teflon hiç almıyım diyorum seramik daha sağlıklıymış
ev mi alıcaksınız canım yoksa kira mı?kiraysa erken değil mi ev tutmak için
bende mutfak yığdım hep ama yatak odası için çok az param oldkça alıcam inş
ev var ama ben orada oturmak istemiyorum o yüzden başka bir yerde kiralık bakıp bize verilecek evi yatırım amaçlı bir işte kullanacak nişanlım. birkaç seçenek var netleşsin diye bekliyorum işte. evin bir şekilde artık halledilmesi lazım çünkü ben farklı şehirdeyim nişanlım farklı şehirde çeyizimi kısım kısım taşımamız gerekecek. hem aldığım çeyizlikleri direkt oraya göndermiş olurum diye düşündük.
bencede iyi düşünmüşsün canım ne güzel evi varmış en azından kiracıdan kiranızı alırsınız kiranızı ödersiniz
öyle canım :114: darısı size inşallah. hele şöyle uzun süreli ilişkiler yaşayan insanların en sonunda ilişkilerini evliliğe taşıdıkları haberini alınca çok mutlu oluyorum inşallah bir gün seninde haberini alırım buradan
inşallah canım bende her anımı burada paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyacağım evlendiğimde evimin resimlerinide paylaşıcağım seninkinide görmek isteriz