• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgi nin çeyizcikleri :) (seh123)

doğru diyosun ya evimde dursun herkesden gizli nasıl sokucam eve onun planlarını yapıyorum şuan hhahaha :1:

benim kahvaltı takımım var ama keşke bunu ilk görüp alsaymışım diyorum ne olursa olsun birgün mutlaka alıcam.:10:evet çok sönük bi rengi var ama bende başta sevmiyodum sonradan aşık oluverdim :16:

ahahaha gizli kapalı iş peşindesin :) çeyizlerin nerde duruyosa oraya sıkıştırıver o kadar şeyin arasında farkedilmez hı ?

ahahaha gizli kapalı iş peşindesin :) çeyizlerin nerde duruyosa oraya sıkıştırıver o kadar şeyin arasında farkedilmez hı ?

keşke dediğin gibi oluverse :1: benim bütün çeyizim çatıya kaldırıldı evimiz küçük olduğu için ama saklayacak biyer illaki bulurum bikaç gün arkadaşımda kalır çok kızıyolar ya almama uyuz oluyorum bende bi ara soğumuştum şimdi tekrar depreşti aşkım çeyize karşı :9:

çok zevkli seçimler maşallah :9: hepsini iyi günlerde mutlulukla kullanırsın umarım:16: yalnız kendimi fena cahil hissettim ,peynir bıçağını da ilk gördüm utanıyorum :17: :17:

ay çok teşekkür ederim tatlım tamamdır bu model benim olucak :1:

teşekkür ederim canım maltepe carrefourda satılıyo sana uzak ama imkansız değil :1:
sen almış mıydın günlüğe yemek takımı:52:

canım ben gündeliğe 6 kişilik aldım ama farklı desende bir 6 kişilik daha almak istiyorum bakalım ne zaman kısmet olacak:) seninki şimdiden hayırlı olsun

çok zevkli seçimler maşallah :9: hepsini iyi günlerde mutlulukla kullanırsın umarım:16: yalnız kendimi fena cahil hissettim ,peynir bıçağını da ilk gördüm utanıyorum :17: :17:

teşekkür ederim canım inşallah hepimize iyi günlerde kullanmak nasip olur:16: ne cahili ya bende bu sitede gördüm aldım yani onun öncesinde peynir bıçağı falan bende bilmiyordum :1:

canım ben gündeliğe 6 kişilik aldım ama farklı desende bir 6 kişilik daha almak istiyorum bakalım ne zaman kısmet olacak:) seninki şimdiden hayırlı olsun

ays benimkinden al beraber yemek takımı kardeşi olalım :1: teşekkür ederim bende şimdiden o zaman :12:

hediye dahi alınabilinir o güzel takım ya. Aklımda kaldı sevgi. Nerden gösterdin çok güzel be. :/ :16:

teşekkür ederim canım inşallah hepimize iyi günlerde kullanmak nasip olur:16: ne cahili ya bende bu sitede gördüm aldım yani onun öncesinde peynir bıçağı falan bende bilmiyordum :1:

ays benimkinden al beraber yemek takımı kardeşi olalım :1: teşekkür ederim bende şimdiden o zaman :12:

Canım maltepe uzak kalıyor bana yakın olsa hemen giderdim:) kısmet bakalım yakınlarda bana da denk gelir inş:)

hediye dahi alınabilinir o güzel takım ya. Aklımda kaldı sevgi. Nerden gösterdin çok güzel be. :/ :16:

benimde aklımda kaldı şuan markette yatıyo kendileri :1: bende görmeseydim dedim keşke ya :1:

Canım maltepe uzak kalıyor bana yakın olsa hemen giderdim:) kısmet bakalım yakınlarda bana da denk gelir inş:)

inşallah carrefour yok dimi sizin oralarda real vardı :40:

beğenmenize sevindim ya akşam arkadaşlarıma gösteriyorum onlarda moru beğendiler gıcık ettiler beni pembeyi çokda beğenmediler :1: tabiki ben pembeyi alıcam da :21:

moru alırsan tüm övgülerimi de geri alırım. Mor basit duruyor demek istemezdim ama basit duruyor. Ama diğeri :16: :69:

moru alırsan tüm övgülerimi de geri alırım. Mor basit duruyor demek istemezdim ama basit duruyor. Ama diğeri :16: :69:

bende zaten direk bu modele yoğunlaştım moru gözüm görmedi bile heralde morun rengi daha canlı ya ondan beğendiler aman onlar anlamıyo zaten alıştırıcam ben onları:52:

hayırlı olsun sevgicim güle güle kullan çok güzel yemek takımın:16:

Çeyizin çok hoşmuş. İyi günlerde kullan ama uı fakirin garanti belgesini atma. Anneme aldık bir- iki ay sonra bozuldu. Ben kendi çeyizime fantom-şipşak aldım elektrik süpürgesi çok büüyk diye aynı görevi görüyor :)

Back