neyse tatlım bulamadım istanbula gitcektm bu yakınlrda ordan alırım belki kısmet artık birde bievinde pembe puantiyrlisi var onuda beğeniyorum olmadı onu alırımçok teşekkür ederim cannım ben
evet bu şekilde bulman zor olucak istanbul a geliceğin zaman mutlaka bundan al ya ya da yine puantiyeli var bernardonunkinin rengi daha güzel benden söylemesi
uzun zamandır almak isteyip alamadığım bernardo çatal kaşık takımım 50 tlcik en son 60 tlydi kızlar almak isteyenler bence tam sırası
Eki Görüntüle 758172
bakarım tatlım yakından incelerim teşekkür ederim bilmiyodum bernardoda puantiyeli olduğunu sen hangi magazasından aldın arkadaşım var avcılarda o taraflara yakın bernardo varmı bilmiyorum ama her şubesinde oluyormu acaba arkadaşıma aldırabilirim
canım rengi çok şeker güle güle aşkla kullan
ayyy çatal kaşıklarımız aynı :)
ben bayılıyorum bunlara. :) güle güle kullannn şekerim yeni gördüm aldığını :)
musmutlu günlerde aşkla sevgiyle kullan.
çok ama çok teşekkür ederim inşallah bak dediğim gibi bişeyler almaya çalışıyorum parça parça olsada
canım benim parça parça olsun içine sinen olsun boşver:)
Bak gönlüne göre harika bir yemek takımı yarattın. ( pembeli çiçekli takım ve çatal bıçaklar nasıl da uyumlu)
hangi amerikan servisler :) bakiim ben de alırım belki ?:)
güle güle güzel günlerde kullan canım bende almıştım bu masa örtüsünden çok cici gerçektenkızlar bende dayanamadım kargo bedavayken alayım dedim sanki çok uzağımda
daha önce 150x150 olandan almıştım şimdide 100x100 olandan aldım ve tamam olmuştur diye düşünüyorum tam örtmiyeceğim için bu boyutlar yeterlidir değil mi
2 adet ayakkabı torbası ve masa örtüsü
güle güle güzel günlerde kullan canım bende almıştım bu masa örtüsünden çok cici gerçekten
dayanamayacağını bilyordumgüle güle kullan canım acaba o pembenin küçüğünden bende mi alsam
kızlar çektim koydum ya başka bişey koymayı sevmiyorum işte buuu
Tesekkur ederim begenmeene sevindim gratisden aldim indirimden 7 tl ye bitane daha alicamaldıklarını yeni gördüm harikalar harikalar. :) bayıldım. mumlu abajurun fiyatı nedir canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?