Sevgi nin çeyizcikleri :) (seh123)

neyse tatlım bulamadım istanbula gitcektm bu yakınlrda ordan alırım belki kısmet artık birde bievinde pembe puantiyrlisi var onuda beğeniyorum olmadı onu alırım çok teşekkür ederim cannım ben

evet bu şekilde bulman zor olucak istanbul a geliceğin zaman mutlaka bundan al ya ya da yine puantiyeli var bernardonunkinin rengi daha güzel benden söylemesi

evet bu şekilde bulman zor olucak istanbul a geliceğin zaman mutlaka bundan al ya ya da yine puantiyeli var bernardonunkinin rengi daha güzel benden söylemesi

bakarım tatlım yakından incelerim teşekkür ederim bilmiyodum bernardoda puantiyeli olduğunu sen hangi magazasından aldın arkadaşım var avcılarda o taraflara yakın bernardo varmı bilmiyorum ama her şubesinde oluyormu acaba arkadaşıma aldırabilirim

bencede kesinlikle incele ben maltepe carrefour un içindeki bernardo dan aldım hiç mi hiç yakın değil arkadaşına ama diğer şubelerde de var olduğunu düşünüyorum
canım rengi çok şeker güle güle aşkla kullan

teşekkür ederim böyle kafama koyduğumu gün geliyo alıyorum konu açmıştım hatırlar mıısın bilmem

ayyy çatal kaşıklarımız aynı :)

ben bayılıyorum bunlara. :) güle güle kullannn şekerim yeni gördüm aldığını :)
musmutlu günlerde aşkla sevgiyle kullan.

ayyy çatal kaşıklarımız aynı :)

ben bayılıyorum bunlara. :) güle güle kullannn şekerim yeni gördüm aldığını :)
musmutlu günlerde aşkla sevgiyle kullan.

çok ama çok teşekkür ederim inşallah bak dediğim gibi bişeyler almaya çalışıyorum parça parça olsada

çok ama çok teşekkür ederim inşallah bak dediğim gibi bişeyler almaya çalışıyorum parça parça olsada

canım benim parça parça olsun içine sinen olsun boşver:)
Bak gönlüne göre harika bir yemek takımı yarattın. ( pembeli çiçekli takım ve çatal bıçaklar nasıl da uyumlu )

[/QUOTE]

canım benim parça parça olsun içine sinen olsun boşver:)
Bak gönlüne göre harika bir yemek takımı yarattın. ( pembeli çiçekli takım ve çatal bıçaklar nasıl da uyumlu )

evet içime sindi gerçekten birde amerikan servisleri aldımmı tamamdır bernardodan bakalım daha neler yapıcam

hangi amerikan servisler :) bakiim ben de alırım belki ?:)[/QUOTE]

bunlar canım önceden ben setin içinde satılıyo sanıyodum meğerse ayrı olarak da satılıyormuş 25 tl cik

hangi amerikan servisler :) bakiim ben de alırım belki ?:)

bunlar canım önceden ben setin içinde satılıyo sanıyodum meğerse ayrı olarak da satılıyormuş 25 tl cik
[/QUOTE]

aaa çok güzelmiş ya. ben de setin içinde satılıyor sanıyordum sen söyleyene kadar. :)

dur hemen bakayım da 25 tl fazla değil mi bir tanesi için ?:)

aaa çok güzelmiş ya. ben de setin içinde satılıyor sanıyordum sen söyleyene kadar. :)

dur hemen bakayım da 25 tl fazla değil mi bir tanesi için ?:)[/QUOTE]

bende sorana kadar öyle sanıyordum bir tanesi değil canım 6 tanesi 25 tl yoksa alıcam der miyim hiç

kızlar bende dayanamadım kargo bedavayken alayım dedim sanki çok uzağımda
daha önce 150x150 olandan almıştım şimdide 100x100 olandan aldım ve tamam olmuştur diye düşünüyorum tam örtmiyeceğim için bu boyutlar yeterlidir değil mi
2 adet ayakkabı torbası ve masa örtüsü

güle güle güzel günlerde kullan canım bende almıştım bu masa örtüsünden çok cici gerçekten

dayanamayacağını bilyordum güle güle kullan canım acaba o pembenin küçüğünden bende mi alsam

güle güle güzel günlerde kullan canım bende almıştım bu masa örtüsünden çok cici gerçekten

teşekkür ederim canım aldım gitti valla büyüğünden almıştım sehbamada alayım dedim

dayanamayacağını bilyordum güle güle kullan canım acaba o pembenin küçüğünden bende mi alsam

heheh tabiki dayanamadım ben çok kötüyüm ya bence al 7.45 tl zaten beyaz sehbanın üstünde hayal etttt

kızlar gratisden de mumluk aldım minik abajur şeklinde resmini bulamadım ama buna benziyo başka zaman gerçek resmini koyarım nasıl ama mor rengi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…