Sevgi nin çeyizcikleri :) (seh123)

güle güle kullan şekerim :) bayıldık biz. :) keşke daha fazla alsaydın ^^ ( :açgözlüsmiley :) )

bilerek fazla almadım.... aslında çok vardı başka başka kırlentler beğenirim diye almadım mutfak masamda eğer puf falan olursa bi topikte görmüştüm üstüne ikililerin ortasına uzun yastığı koyarım diye bu kadar aldım yeterlidir heralde bi pufa başka nerede kullanabilirim ki

kızlar indirim bitti mi ?

canım benim girdiğim gün kadın dediki bunlar günlük indirimler ve bugün son kaçırma dedi ezan okunucak ben ordan oraya koşuyorum bikaç parçada olsa alıp çıkayım diye ama mağazaya sürekli git derim anlıcağın gören alıyo bu indirimi meesajla haber verseler talan ederler mağazayı

ayy ben hergün gidip bakim canm çok saol

kızlar biliyorsunuz ki canımın cananı geldi askerden pazar günü ve artık ciddi ciddi bişeylere girişmeye karar verdik söz falan değil tabi ev eşyalarımızı almaya karar verdik 1 1.5 aya alınıyor bakalım neler beğenicem neler alıcam
dün deli gibi ikea ya gittim anam ağladı kesinlikle dışarı çıkmayın tabii Ayşegül 'e de burdan selamlar fener kalmamış seneye gelir dedi çok ama çok üzüldüm onun haricinde başka beğenip alamadığım bişey yoktu galiba ama ayda bir sefer sevdiceğimle gidicez kendisi öyle istedi şimdilik bendeki hayat güzel hepinizi çok öpüyorum

sevgicim askerinin dönüşüne sevindim gözün aydın hakkınızda hayırlı olsun canım ne güzel cicileri almışsınız allah tamamına erdirsin hayatım çok güzellerrrr

canım ikea yı talan etmişsin valla:) her şeyden almışsın hepsi birbirinden güzel güle güle kullan. feneri de artık ben görürsem tekrardan hemen buradan haber veririm sana

sevgicim askerinin dönüşüne sevindim gözün aydın hakkınızda hayırlı olsun canım ne güzel cicileri almışsınız allah tamamına erdirsin hayatım çok güzellerrrr

teşekkür ederim canım gelişiyle ikea ya giderek hayalimi gerçekleştirdim saolasın elimize geçeni attık işte her gidişimizde bu kadar parça alsak eksiğimiz biter valla

canım ikea yı talan etmişsin valla:) her şeyden almışsın hepsi birbirinden güzel güle güle kullan. feneri de artık ben görürsem tekrardan hemen buradan haber veririm sana

evet vala elime ne geçtiyse attım sepete teşekkür ederim canım ama fener çok üzdü beni istiyorum ondan mutlaka ya evimin her yerinde değil ama oturma odasını contry hayal ediyorum bu aralar orası için istiyordum

Sevgi canım gözün aydın çok güzel şeyler almıssınız masallah Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah

sevgicimmm öncelikle gözünaydın askerin dönmüş :):)

neler neler almışsın öyle bayıldım!! amerikan servislerinden almamışsın ama ?:)

sevgicimmm öncelikle gözünaydın askerin dönmüş :):)

neler neler almışsın öyle bayıldım!! amerikan servislerinden almamışsın ama ?:)

teşekkür ederim amerikan servis şu hasırlardan kalmıştı istediğim sadece tüketmişler sanki ne var ne yok tanesi 10 tl ydi onlarda dedim ki bidaki gelmemde alırım onlarıda burası baya bi kabarık oldu kıyamadım

alırsın yavaş yavaş canım. söz nişan falan düşünmüyor musunuz yakında?

Sevgicim gözün aydınnnn askerden döndükleri hafta çok güzel oluyo dimiiiiiiiiiii Aldıklarınız da çok güzel güle güle kullanın

Sevgicim gözün aydınnnn askerden döndükleri hafta çok güzel oluyo dimiiiiiiiiiii Aldıklarınız da çok güzel güle güle kullanın

teşekkür ederim canım sonunda banada nasip oldu 460 günün bittiği evet mükemmel oluyo fakat paylaşmakta sıkıntı çekiyorum ya dün arkadaşlarıyla biyerlere gitti nerdeyse oturup ağlıcaktım beni bırakıp gitti diye sonra kendine gel Sevgi dedim sakinleşip uyudum inşallah hep böyle güzel olur

Kıyamam yaa Biz öyleyiz ya 24 saat bizle ilgilensin dimi bede eskiden çok bozuluyodum ama artık ellemiyom hele askerden sora hiç ellemiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…