Sevgi nin çeyizcikleri :) (seh123)

atmadım hepsi içinde duruyor koliledim kaldırdım inşallah bozulmaz çok üzülürüm yoksa ne emeklerle alıyorum onu
annemde fantom kullanıyo ben birde fakirin yine elektrikli uzun süpürgesini alıcam

hayırlı olsun canımm güle güle kullan inşallah çok beğendim bende günlük yemek takımını ben mor rengini beğenmiştim onu da göstermiştin ya mor hastasıyım da biraz kusura bakma senden bayağı kopya çekiyorum bir işe gireyim senin aldıklarının çoğunu alcam hepsini alcam hepsini

teşekkür ederim canım aldıklarımı beğenmenize çokk ama çok seviniyorum
evet morda güzeldi ama ben mor kullanmıyorum mutfağımda hep kırmızı olcak diyodum sonradan gönlüm pembeyede kaydı bazı şeyleri pembe almaya karar verdim o yüzden bide ilk bu dikkatimi çekti bende bir sürü arkadaştan kopya çekerek bu günlere geldim dilediğin kadar kopya çekersin inşallah tez zamanda girersin işe sonrada topiğini açmanı bekliyorum

yemek takımına aşığım bunu bilesin :) eğer yolum istanbula evine düşerse bunlardan yemek yemek isterim :)

güle güle kullan canımcım

Son düzenleme:
yemek takımına aşığım bunu bilesin :) eğer yolum istanbula evine düşerse bunlardan yemek yemek isterim :)

güle güle kullan canımcım

çok teşekkür ederim inşallah buralara yolun düşerse seni ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyacağım bunu bilesin

canım gerçekten bu yemek takımı bu fiyat etmez ...ben bu aldığımdan 2 takım alsam 140 tl yapar inan kullanmaya başlayınca çabuk sıkılıcaksın ben isteseydim 2 takım alırdım aynı ama bi diğer takımıda farklı model alıcam değişik değişik kullanırım diye
ben 6-7 ay önce aldığım şeylere şimdi keşke öyle değilde böyle alsaymışım diyorum o yüzden böyle 2 li seçeneklerine farklılık kat mutlaka
mesela burdaki arkadaşlar diyoki e 7 kişi gelse biri farklı mı olucak ama bi eve 7 kişi geliyosa sence misafir yemek takımı kullanılmaz mı dolapta süs olsun diye mi alıcaz onları
ama tercih yine senindir bişey diyemem çok çokk beğendiysen al tabiki benim fikrim böyle :26:
bana danıştığın içinde ayrıca teşekkür ederim

sayfanı merakla takipleyen ben, tabiside sana danışacağım tecrübeler benden fazla nede olsa :13: yardımcı olduğun için ayrıca teşekkürler.. bi düşüniyim ben akşama anneme de bi danışıymda sonra kararımı sizlerede sölicem ama hayla karışığım

sonrada diyorum daha evliliğe var teeee 1 - 2 yıl acelede etmesemmiiki .. neyse benim kararsızlık bitmez tükenmezzzzz

ay çok teşekkür ederim ya canımın içi askerden gelsin o zaman neler neler alıcam bi gör bak o olmayınca gezesimde gelmiyo fazla
bence 2 takım farklı takım al derim annene tabi sor anneler daha iyi bilir ama neye karar verirsen şimdiden hayırlı uğurlu olsun kararını bekliyor olacağım

ayyyy inşallah canım inşallah yaa çok teşekkür ederim iyi dileklerin için açcam inşallah bende topiğimi :) evet canım biliyorum nasıl bir kırmızı tutkunu olduğunu kırmızılarına pembe de çok yakışır :)

bekliyorum sabırsızlıkla o zaman topik açmanı
ben yakışmaz sanıyodum ama gayetde yakışıyormuş öğrenmiş oldum

kızlar benim bu çay setinden vardı avondan hediye meğerse keramikaymış bulamamıştım koymayıda unutmuşum şimdi gezerkene buldum 4 yıl falan önce çok beğenmiştim şimdi o kadar beğenmesemde idare eder yani

hepsi çok şık güle güle kullan ağız tadıyla,mutlulukla ,sağlıcakla,bir yastıkda kullanın İNŞAALLAH Amin
lakin ben buraya çeyizde ki iç çamaşırlarını koymayı doğru bulmuyorum neticede milyonlarca kişi girip bakabilir o mahreme giriyor niçin mahrem çamaşırlarını fantazi kıyafetlerini koyuyorsunuz ki

teşekkür ederim öncelikle ama benim yüzümü kim görüyor burda hayali biriyim sonuçta o yüzden bi problem görmüyorum

ve bugünün cicileri ve şimdi açıklamamı yapim bu karette karette magnet iş yerinden biri Kaş 'dan hatıra olarak getirmişti dün .. tabak tabak duran aşçılarım duvar süsü çok tatlılardı ve indirimdeydi tuzluklarımda aynı şekilde indirimdeydi minicik minicik sonra salı pazarında engish home kare masa örtüsü aldım mağazadan çok ucuza 10 tlcik son olarakda hediye paketleri yaptırdım kendimiçok seviyorum ya sanki baskasına aldım kızlar bu arada özdilek mağazasında battaniyemi buldum ama alamadım taşıyamam diye orucluydum ve otobuse cokkkk uzaktı en kısa zamanda almaya gidicem canlısıda muhtesemdı 95 tl ymiş bu arada şimdilik bu kadar benden darky ve battanıyemı aldımmı uzun zaman bısey alamam tabı sevdıcegım gelınce ıkea ya falan gıdıcez orası ayrı cok konustum herkese ıyı aksamlar sabah okuyanlarada gunaydınlar

ne seker seyler almissin oyle :) tuzluklar ne guzelmis. kac taneler ki.:) gule gule kullan canimcim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…