Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevgicim son aldıklarını da güle güle kullan mumluk şahane
çok tatlıymış mumluk ya güle güle kullan vee tabiki english homelarınıda
Hepsi çok güzell canımm çeyizciklerinin inşallahh sağlıkla, mutlulukla sevdimizle ve ailelerimizle kullanmamızı nasp eder Rabbimmm
Buarada sende mi izmirde yaşıyosun
yastık kılflarına bayıldım ya ben gecen gitdigimde kalmamıştı bunlardan ne kadara aldınnkızlar english home indirimdeydi ve son gün çıldırdım iftar vakti girdiğim için fazla gezemedim bunları aldım çok komik fiyatlara hemde 2 tane küçük bir büyük aldım yaastık kılıflarından ...
yastık kılflarına bayıldım ya ben gecen gitdigimde kalmamıştı bunlardan ne kadara aldınn
hayırlı olsun canım iyi yapmıssın
sevgicim yastık kılıfların çok şeker güle güle kullan
kızlar english home indirimdeydi ve son gün çıldırdım iftar vakti girdiğim için fazla gezemedim bunları aldım çok komik fiyatlara hemde 2 tane küçük bir büyük aldım yaastık kılıflarından ...
bunlar neee!!!!!!!!
internettee niye yok bunlar niyeee.. English Home için Alsancak'a gitmem lazım off :):):) çok güzellerrrr...
2.90 mı vay be kaçırdıık
kızlar ilk defa böyle bi indirime denk geldim ama ya
benim sabırsızlığım yüzünden çok kazık yerim yani o ferforje askılığı aldım mağazadan 1 gün sonra english home hediye çeki verdi bana 25 tl ye gelicekti ama olmadı