Sevgi nin çeyizcikleri :) (seh123)

sevgicim son aldıklarını da güle güle kullan mumluk şahane

çok tatlıymış mumluk ya güle güle kullan vee tabiki english homelarınıda

Hepsi çok güzell canımm çeyizciklerinin inşallahh sağlıkla, mutlulukla sevdimizle ve ailelerimizle kullanmamızı nasp eder Rabbimmm

Buarada sende mi izmirde yaşıyosun

kızlar english home indirimdeydi ve son gün çıldırdım iftar vakti girdiğim için fazla gezemedim bunları aldım çok komik fiyatlara hemde 2 tane küçük bir büyük aldım yaastık kılıflarından ...

Son düzenleme:
yastık kılflarına bayıldım ya ben gecen gitdigimde kalmamıştı bunlardan ne kadara aldınn

sevgicim yastık kılıfların çok şeker güle güle kullan

bunlar neee!!!!!!!!

internettee niye yok bunlar niyeee.. English Home için Alsancak'a gitmem lazım off :):):) çok güzellerrrr...

bunlar neee!!!!!!!!

internettee niye yok bunlar niyeee.. English Home için Alsancak'a gitmem lazım off :):):) çok güzellerrrr...

uzaksa bişey diyemem ama yakınsa gitmelisin kesinlikle çok güzeller mesajla gelmeyen çok güzel indirimler oluyo mağazalarda

kızlar ilk defa böyle bi indirime denk geldim ama ya

benim sabırsızlığım yüzünden çok kazık yerim yani o ferforje askılığı aldım mağazadan 1 gün sonra english home hediye çeki verdi bana 25 tl ye gelicekti ama olmadı

Son düzenleme:

güle güle kullan şekerim :) bayıldık biz. :) keşke daha fazla alsaydın ^^ ( :açgözlüsmiley :) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…