ne seker seyler almissin oyle :) tuzluklar ne guzelmis. kac taneler ki.:) gule gule kullan canimcim.
Tesekkur ederim :) 6 tane ama minicik minicik standi faln cok tatli masama cok yakisicak inaniyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne seker seyler almissin oyle :) tuzluklar ne guzelmis. kac taneler ki.:) gule gule kullan canimcim.
canım yeni cicilerin çok şekermiş güle güle kullan. bende bugün erinmiycem otobüse binip english home gidicem hazır indirimler varken:)
yeni aldıklarını güle güle kullan canım..
sende benim gibisin :) bende englısh homedan bişey aldığımda hediye paketi yaptırıyorum . eve gittiğimde annemlere gösterip paketi kapatıp koliye koyuyorum siz çeyizlerinizi nereye koyuyorsunuz,annem kolileyip koyalım diyor ama ben pek istemiyorum .ileriki zaman da o koliler açılıp tek tek bakılacak daha zor olacak gibi.
git git yanlız ben english home gitmedim pazarda satıyolardı english home masa örtüsü hemde çok uygundu 10 tl arkadaşım bunun daha küçüğünü 16 tl ye aldı geçenlerde
teşekkür ederim canım
bende aynı senin gibiyim fakat mecburda olsa kolilere koyup kaldırıyorum çatıya ev sahibimizden izin aldık çatıya yerleştirdik üstünede tahta kalemiyle ne olduğunu yazdım o yüzden tekrar açmak zorunda kalmıcam bizim ev küçük olduğu için eve koyma şansım malesef olmuyor :26:
rica ederim canım.
bzim evde boş oda var fakat anemde ortalıkta duracak öyle olmaz diyor. kolileyip yazmak en mantıklısı
güle güle kullan sevgicim tuzluğun masa örtün ve tabloların çok güzel
Güle güle kullan cnm çok güzellerve bugünün cicileri ve şimdi açıklamamı yapim bu karette karette magnet iş yerinden biri Kaş 'dan hatıra olarak getirmişti dün .. tabak tabak duran aşçılarım duvar süsü çok tatlılardı ve indirimdeydi tuzluklarımda aynı şekilde indirimdeydi minicik minicik sonra salı pazarında engish home kare masa örtüsü aldım mağazadan çok ucuza 10 tlcik son olarakda hediye paketleri yaptırdım kendimiçok seviyorum ya sanki baskasına aldım kızlar bu arada özdilek mağazasında battaniyemi buldum ama alamadım taşıyamam diye orucluydum ve otobuse cokkkk uzaktı en kısa zamanda almaya gidicem canlısıda muhtesemdı 95 tl ymiş bu arada şimdilik bu kadar benden darky ve battanıyemı aldımmı uzun zaman bısey alamam tabı sevdıcegım gelınce ıkea ya falan gıdıcez orası ayrı cok konustum herkese ıyı aksamlar sabah okuyanlarada gunaydınlar
Eki Görüntüle 757098 Eki Görüntüle 757099 Eki Görüntüle 757100 Eki Görüntüle 757101 Eki Görüntüle 757102
Hepsi birbirinden güzle gerçekten hepsini ağız tadıyla mutlulukla kullanmak nasip olsun inşallah canım
teşekkür ederim güzel dileklerin için .. rabbim herkese nasip etsin en güzelini
sevgicim son aldıkların çok güzel bitanem güzel günlerde kullan inşallah
uzun zamandır almak isteyip alamadığım bernardo çatal kaşık takımım 50 tlcik en son 60 tlydi kızlar almak isteyenler bence tam sırası
Eki Görüntüle 758172
güle güle kullan tatlım çok güzelmiş bendemi alsam acaba 12 kişilik bi takımım var yeter diye düşünüyorum aslında ama kahvaltı içinde renkli istiyordum ne yapsamki
canım renkli yoksa al bence ben bikere niyetlendim almaya kartımı ödemediğim için ödeyene kadar bloke etmişlerdi lmit olmasına rağmen kasada utana sıkıla bırakmıştım o zaman 60 tlydi fakat şimdi iyiki kalmışım diyorum 10 tl kar ettim
internet sitesinde yokmuş ya ben sakaryada yaşıyorum burda yok bernardo acaba başka sitelerde bulabilirmiyim ismi ne çatal bıçakların rica etsem bakabilirmisin
canım ürün kodu 1021835 WZH117// çkb set 24 prç pembe trn yazıyo
sitesinde evet yok heralde kaldırıcaklar bu modeli ki artık siteye koymuyolar