Sevgi nin çeyizcikleri :) (seh123)

canım yeni cicilerin çok şekermiş güle güle kullan. bende bugün erinmiycem otobüse binip english home gidicem hazır indirimler varken:)

yeni aldıklarını güle güle kullan canım..

sende benim gibisin :) bende englısh homedan bişey aldığımda hediye paketi yaptırıyorum . eve gittiğimde annemlere gösterip paketi kapatıp koliye koyuyorum siz çeyizlerinizi nereye koyuyorsunuz,annem kolileyip koyalım diyor ama ben pek istemiyorum .ileriki zaman da o koliler açılıp tek tek bakılacak daha zor olacak gibi.

canım yeni cicilerin çok şekermiş güle güle kullan. bende bugün erinmiycem otobüse binip english home gidicem hazır indirimler varken:)

git git yanlız ben english home gitmedim pazarda satıyolardı english home masa örtüsü hemde çok uygundu 10 tl arkadaşım bunun daha küçüğünü 16 tl ye aldı geçenlerde

teşekkür ederim canım
bende aynı senin gibiyim fakat mecburda olsa kolilere koyup kaldırıyorum çatıya ev sahibimizden izin aldık çatıya yerleştirdik üstünede tahta kalemiyle ne olduğunu yazdım o yüzden tekrar açmak zorunda kalmıcam bizim ev küçük olduğu için eve koyma şansım malesef olmuyor :26:

rica ederim canım.
bzim evde boş oda var fakat anemde ortalıkta duracak öyle olmaz diyor. kolileyip yazmak en mantıklısı

güle güle kullan sevgicim tuzluğun masa örtün ve tabloların çok güzel

rica ederim canım.
bzim evde boş oda var fakat anemde ortalıkta duracak öyle olmaz diyor. kolileyip yazmak en mantıklısı

boş oda varsa üst üste güzelce dür sadece çeyizlerin olsun keşke benimde öyle bir şansım olsa kolile tabi anneler en iyisini bilir

güle güle kullan sevgicim tuzluğun masa örtün ve tabloların çok güzel

teşekkür ederim canım ufak şeyler ama çok mutluyum aldığım için

Güle güle kullan cnm çok güzeller

Hepsi birbirinden güzle gerçekten hepsini ağız tadıyla mutlulukla kullanmak nasip olsun inşallah canım

sevgicim son aldıkların çok güzel bitanem güzel günlerde kullan inşallah

uzun zamandır almak isteyip alamadığım bernardo çatal kaşık takımım 50 tlcik en son 60 tlydi kızlar almak isteyenler bence tam sırası

Son düzenleme:
uzun zamandır almak isteyip alamadığım bernardo çatal kaşık takımım 50 tlcik en son 60 tlydi kızlar almak isteyenler bence tam sırası
Eki Görüntüle 758172

güle güle kullan tatlım çok güzelmiş bendemi alsam acaba 12 kişilik bi takımım var yeter diye düşünüyorum aslında ama kahvaltı içinde renkli istiyordum ne yapsamki

güle güle kullan tatlım çok güzelmiş bendemi alsam acaba 12 kişilik bi takımım var yeter diye düşünüyorum aslında ama kahvaltı içinde renkli istiyordum ne yapsamki

canım renkli yoksa al bence ben bikere niyetlendim almaya kartımı ödemediğim için ödeyene kadar bloke etmişlerdi lmit olmasına rağmen kasada utana sıkıla bırakmıştım o zaman 60 tlydi fakat şimdi iyiki kalmışım diyorum 10 tl kar ettim

internet sitesinde yokmuş ya ben sakaryada yaşıyorum burda yok bernardo acaba başka sitelerde bulabilirmiyim ismi ne çatal bıçakların rica etsem bakabilirmisin

internet sitesinde yokmuş ya ben sakaryada yaşıyorum burda yok bernardo acaba başka sitelerde bulabilirmiyim ismi ne çatal bıçakların rica etsem bakabilirmisin

canım ürün kodu 1021835 WZH117// çkb set 24 prç pembe trn yazıyo

sitesinde evet yok heralde kaldırıcaklar bu modeli ki artık siteye koymuyolar

canım ürün kodu 1021835 WZH117// çkb set 24 prç pembe trn yazıyo

sitesinde evet yok heralde kaldırıcaklar bu modeli ki artık siteye koymuyolar

neyse tatlım bulamadım istanbula gitcektm bu yakınlrda ordan alırım belki kısmet artık birde bievinde pembe puantiyrlisi var onuda beğeniyorum olmadı onu alırım çok teşekkür ederim cannım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…