Bernardodan ne beğendin ?:))
Evet tatlım pembişler çok tatlı. Olsun alırsın bernardo olduğu sürece o takımlar durur :)
Yemek takımını da göremedik :/
sevgicim yeni cicilerin çok tatlı mumlukları ne kadara aldın ve yemek takımını ekle bekliyoruz
Moru alma bence, pembeli kırmızılı gibi olan çok şık duruyor :)
çok güzelmiş çok beğendim :) fiyat nedir?
70 lira mı?
hiç kaçırma derim hiç. Ben almamış olsaydım günlüklerimi alırdım. çok beğendim pembeliyi. İnan English Home ya da başka site satsa kafadan 2 -3 katı fiyat biçerlerdi.
bayıldım ay.
aynen oyle al canim bence :) bu arada english home tabak canak satmiyo niye onu dediysem. bernardo kesinlikle oyle canim. mesela onun soluk kahveli bi takimi var 50 lira vermem ama 200kusure satiyo :) bu cok ciciymis ya cok. :) bernardodan hangi takimi begendin canim srn?
Canım yemek takımı cok güzel vallabencepembeninde dedigi gibi baska markada olsaydı fiyatı bu olmazdı kacırma al derim ne güzel model cıkarmıslar öyleee
canım pembe günlük yemek takımının rengi modeli harika hiç bana denk gelmiyor böyle modeller:) denk gelse bende alacağım böyle bir model
sevgicim bence hiç kaçırmadan al ben çok beğendim
beğenmene çok sevindim o kadar çok marka biliyoruz ki bian karıştırdın bişey olmaz
ben rosy takımını çok beğendim butter fly seti bide yeni çıkan modelllerden 2 takım beğendim aşık oldum kendilerine napıcağımı bilemiyorum
gaz diye asla nitelendirme canım hepimiz bayıldık o fiyata öyle bi şekerlik :)
al tatlım al :)
bekliyoruz heyecanla, magazada duracagına evinde dursun
ben Rosy kahvaltı takımını alıcam da ne zaman bilmiyorum :) henüz kahvaltı takımım yok. :) 3. koyduğunu kayınvalidem günlük yemek takımı olarak kullanıyor. İlk baştaaki soft renklerde olanı bben sevemedim. renkler solukmuş gibi geliyor. ama herkes tarafından çok beğenilen bi model :)
bayıldımmm hepsi çok güzellllinş ağız tadıyla güle güle kullanırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?