- 17 Nisan 2013
- 630
- 6
- 46
doğru diyosun ya evimde dursun herkesden gizli nasıl sokucam eve onun planlarını yapıyorum şuan hhahaha
benim kahvaltı takımım var ama keşke bunu ilk görüp alsaymışım diyorum ne olursa olsun birgün mutlaka alıcam.evet çok sönük bi rengi var ama bende başta sevmiyodum sonradan aşık oluverdim
ahahaha gizli kapalı iş peşindesin :) çeyizlerin nerde duruyosa oraya sıkıştırıver o kadar şeyin arasında farkedilmez hı ?
ay çok teşekkür ederim tatlım tamamdır bu model benim olucak
teşekkür ederim canım maltepe carrefourda satılıyo sana uzak ama imkansız değil
sen almış mıydın günlüğe yemek takımı
çok zevkli seçimler maşallahhepsini iyi günlerde mutlulukla kullanırsın umarım yalnız kendimi fena cahil hissettim ,peynir bıçağını da ilk gördüm utanıyorum
canım ben gündeliğe 6 kişilik aldım ama farklı desende bir 6 kişilik daha almak istiyorum bakalım ne zaman kısmet olacak:) seninki şimdiden hayırlı olsun
teşekkür ederim canım inşallah hepimize iyi günlerde kullanmak nasip olurne cahili ya bende bu sitede gördüm aldım yani onun öncesinde peynir bıçağı falan bende bilmiyordum
ays benimkinden al beraber yemek takımı kardeşi olalımteşekkür ederim bende şimdiden o zaman
hediye dahi alınabilinir o güzel takım ya. Aklımda kaldı sevgi. Nerden gösterdin çok güzel be. :/
Canım maltepe uzak kalıyor bana yakın olsa hemen giderdim:) kısmet bakalım yakınlarda bana da denk gelir inş:)
takımın şimdiden hayırlı olsun çok güzeller :)))
beğenmenize sevindim ya akşam arkadaşlarıma gösteriyorum onlarda moru beğendiler gıcık ettiler beni pembeyi çokda beğenmedilertabiki ben pembeyi alıcam da
moru alırsan tüm övgülerimi de geri alırım. Mor basit duruyor demek istemezdim ama basit duruyor. Ama diğeri
güzel şeyler almışsın ,mutlu günlerde kullan inşallah..
hayırlı olsun sevgicim güle güle kullan çok güzel yemek takımın
kızlar buda çeyiz haneme eklenmiş bulunmakta elticiğimin evinde tabisi
çok tatlııııııııı güle güle kullaann inşallah.. renge bayıldıımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?