Sevgi nin çeyizcikleri :) (seh123)

olduğu kadarıyla paylaşırsın canım açsana bi topik

aslında haklısınburada biraz sevginin topiğini işgal etmiş oldum kusuruma bakmazsın inşallah. ben de şöyle hafta sonu boş bir zamanda fotoğrafları hazırlar açarım bi topik inşallah hem belki eksiklerimi söylersiniz ya da almak istediğim şeyleri size gösterir fikrinizi alırım güzel olur :101:

canım benim topiğim zaten burası Ben Sevgi işgal etmedin anlıcağın evet hazırla aç bakarız sende eksiğini fazlanı görürsün ben öyle yapıyorum çok güzel oluyo

canım benim topiğim zaten burası Ben Sevgi işgal etmedin anlıcağın evet hazırla aç bakarız sende eksiğini fazlanı görürsün ben öyle yapıyorum çok güzel oluyo

çok güldüm bende başlık sevginin ceyizi diye görünce başka biri sandım hiç de dikkat etmemişim topiğin en başında çeyizlerini izlerken

canım güle güle kullannn pikeler çok tatlı yavvv fakirin süpürgesinden de çok memnun kalacağına eminimm
teşekkür ederim canım pikeye aşık olup aldım süpürgemde öyle iyi çıksınlar tabiii

çok güldüm bende başlık sevginin ceyizi diye görünce başka biri sandım hiç de dikkat etmemişim topiğin en başında çeyizlerini izlerken

bende çok yaparım öyle hata bişey olmaz bak güldürebildiysek burdan da ne mutlu bize

bende aldım bunlardan
mumlukların en uzunu hariç sarmaşık bardaklardan da su bardağı olanından aldım

sarmaşık bardaklarına bayıldım. ferforjelere bayıldım. her şeyin çok güzel canım

sarmaşık bardaklarına bayıldım. ferforjelere bayıldım. her şeyin çok güzel canım

Tesekkurler canim o kadar cok seyde gozum kaldiki anlatamam bernardo yedi bni yedi yeni modelleri o kadar guzeldiki anlatamam erkek arkadasim gelince bi model alicam dayanamiyorum artikin.catal kasik aliyodum seninkinden pembe varya kartim bloke olms alamadim cok uzuldum carrefour da bide yemek takimi begendim modeli cektim yuklicem yarin yorumlarinizida alicamm

Sevgicim yeni aldıkların çok güzel ama almak istedigin yemek takımını göremedim

Bernardodan ne beğendin ?:))

Evet tatlım pembişler çok tatlı. Olsun alırsın bernardo olduğu sürece o takımlar durur :)

Yemek takımını da göremedik :/

sevgicim yeni cicilerin çok tatlı mumlukları ne kadara aldın ve yemek takımını ekle bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…