uzun ilişkilerde mutlaka bi şey oluyo zaten.bende 4 yıllık ilişkimi bitirdim.bi seneyi geçti ayrılalı.çok uğraşmıştım onun için ama bi baktım verdiğim değeri göremiyorum.eğer bittiyse vardır bi hayır elbet.boşuna her şerde bi hayır vardır diye dememişler.evlenip üzülmektense şimdi ayrılıp üzülmek daha iyi bence.uzun ilişki bittiğinde unutmuyorsun boşluğa düşüyon bi anda ama bi süre sonra alışıyorsun.senin tek destekçin ailen olmalı.sevmek bazı şeyler için yeterli olmuyo malesef.insanın birazda bunun için çabası olmalı.sevgilin zaten bu çabadan vazgeçmiş sen neden halen onun için bi çaba sarfedip kendini yıpratasın ki?
Neden bu kadar uzadı peki bu ilişki ?
Yani ciddi anlamda yürüyen bir ilişkinizin var olduğunu düşünüyorsanız neden söz nişan gibi durumlarla daha güzel bir hale getirmediniz..
Yani bunlar belkide size heyecan verebilirdi..
Kendi aranızda veya aile arasında olsun hiç farketmez..
Birşey diyeyim mi..
Bu çocuk sana geri döner ..
Sonrasında ne yaptınız peki? aradı mı sizi? ne kadar zaman sonra unuttunuz?
Sekerim uzulmeni istemem ama siz severek ayrilmamissiniz. Yani sen seviyorsun ama adam sevmiyor. Sana acikca bunu soylemis, seni insan olarak sevdigini ama asik olmadigini soylemis. Asik olmadigi biriyle de bir omur gecirmek istemiyor, bunun icin onu suclayabilir misin?
Yalniz benim adami sucladigim nokta su, madem asik degilsin, madem evlenme niyetin yok, neden 3 yil gecirdin kardesim? Inan bana insan sevemiyorsa sevemiyor iste, bunu anlamak icin 3 yila gerek yok. Neden o zaman bu isi 3 yil suruyup hem sana bos umut vermis, hem de senin zamanini harcamis? Artik yalniz kalmamak icin mi, baskasini bulunca nasilsa terk ederim zihniyetiyle yapti bilemem ama bence bu adam cok kisiliksiz, zayif ve aciz. Bir erkek ku kadar aciz olmamali bence, bu kadar zayif kislikli biriyle sahsen ben evlenmek istemezdim. Biliyorum soylemesi kolay ama bu kisilikte bir insanla olmaman bence senin icin daha hayirli.
Off yine gıy gıy sevgili ayrılık muhabbeti mi çekemicem diyenleriniz olabilir ama içimi dökecek anlatacağım ve beni anlayacağını düşündüğüm kimsem yok ..
Dün gece ilişkimizi konuşarak medeni bi şekilde(o da nasıl oluyosa)tamamen bitirdik.Bana seni seviyorum ama seninle evliliği düşünemiyorum çünkü anlaşamıyoruz ve ben senin üzülmeni istemiyorum dedi.
Bende beni oyalaman beni sevmiyo olmandan daha çok yaralar dedim.Hayır seni sevmiyo değilim ama içim kıpır kıpır olmuyo seni görünce heyecanlanmıyorum dedi.
Bunun nedeni de bence ilişkinin uzaması uzadıkça b.ku çıkıyo derler ya öylesi işte.Ona da hak veriyorum bi yandan ama insanın içinde birazcık olsun sevgi kırıntısı olsa çabalar düzeltmenin yollarını arar ne bileyim beynim uyuşmuş durumda ne düşüneceğimi de bilmiyorumAma insan şöyle oturup düşününce geçen o kadar zamana yanıyo üç yıl dile kolay..Ailem de biliyodu akrabalarım da öğrendi sağolsun dedikoducu işgüzar kuzenlerim.Biraz da bunun yükü altında eziliyorum.Daha önce hiç mi ilişkim olmadı oldu,hiç mi ayrılığı tatmadım en fenasını..ama severek ayrılmak başkaymış işte:/
Hiç bu durumu yaşayanınız oldu mu ? sonrasnda daha güçlü bi şekilde devam ettiğiniz? ( ilişkinize) sizce aradan aylar geçtikten sonra araması varlığıma alıştığından kopadığı için midir yoksa o süreçte düşünmeye fazlaca vakti olduğu için bensiz bi hayatı düşünemediği için midir? çok garip bi duyguymuş :/
Yorumlarınızı merakla bekliyo olcam özellikle de bu durumu yaşayan ve sonrasında gülen taraflardan..
Maddi sorunlar yüzünden ve benim kendime güvensizliğim çekingenliğim yüzündeno en başında istemşti ilk yıl gelelim tanışalm vs.
Annesiyle ısrar kıyamet tanıştırdı düşün kamera karşısında bile konuaşamaycak kadr aciz biriyim bencesaret edemedim ..
sonra araya kardeşi girdi düğünü beraber yaptılar babadan hayır olmayınca..Dönmesi mesele değil de eskisi gibi sever mi ben onu düşünüyorum
Beş sene mitaş olsa çatlar valla nasıl sabrettiniz hayret.O süreçte hiç içinizin soğuduğu oldu mu ona karşı? Ya da ne bileyim araya giren kişileri sonradan sorun etmednz mi? ben kıskançlığımdan ölürdüm herhalde düşüncesi bile feci
Yani kavga gürültü şeklinde bi ayrılık olmamış sizinki..
Çocuk kararında kesinmiş ama sen biraz çekingen davranıp aceleye getirmek istememişsin..
Kendine göre sebeplerin olabilir, ama gelecek hakkındaki belirsizlik insanın tüm hevesini yitirdir..
Belki de bu yüzden ayrılığı seçtiniz.. Seçti.. Seçtin..
Tam cesaretmi topladığım sıra kardeşinin devreye girmesi falan zaten birikimi yok bi de onun düğünü için gitti elde ki de asıl bu benim hevesimi kırdı ne bileyim gündemde biz vardık herkes bizden bekliyodu böyle bişeyi.Kardeşi bi anda ben evleniyorum diye çıkageldi ben bunu saygısızlık olarak ve düşüncesizlk olarak adlediyorum hala ama bu çekingenliğim, isteme, gitme - gelme çok eskide kalmş rafa kalkmş bi sorundu
Bununla kıyısından geçmiyo devam etmek istememesi..Keşke sebep bu olsaydı.Neyse nasip yoksa ne gelir elden her şey Allah ın takdiri biz de kaderimizi bu doğrultuda çizdik bakalım ne çıkarsa bahtımıza...
ona karsı nötrlesmıstım..onunda sevgılısı oluyordu arada,benımde..
arada ondan kopuyordum aylarca görüşmüyordum..
o 5 sene ıcınde hıc ona gerı donmedım,sadece o dönmemı ıstedı..
bense arkadaşça görüştüm..
sonunda sadece ona adapte olunca ask yenıden başlıyor..ılk askımdı sonuçta..
İşte bu kadar olmasaydı belkide şuan evliydiniz..
Yani o tüm birikimler sizin için harcanmış olup mutlu bir evliliğiniz olabilirdi..
Çok ertelemişsiniz..
Hayırlısı olsun sıkma canını..
Ama ben aynı fikirdeyim, o çocuk geri döner sana..
Off yine gıy gıy sevgili ayrılık muhabbeti mi çekemicem diyenleriniz olabilir ama içimi dökecek anlatacağım ve beni anlayacağını düşündüğüm kimsem yok ..
Dün gece ilişkimizi konuşarak medeni bi şekilde(o da nasıl oluyosa)tamamen bitirdik.Bana seni seviyorum ama seninle evliliği düşünemiyorum çünkü anlaşamıyoruz ve ben senin üzülmeni istemiyorum dedi.
Bende beni oyalaman beni sevmiyo olmandan daha çok yaralar dedim.Hayır seni sevmiyo değilim ama içim kıpır kıpır olmuyo seni görünce heyecanlanmıyorum dedi.
Bunun nedeni de bence ilişkinin uzaması uzadıkça b.ku çıkıyo derler ya öylesi işte.Ona da hak veriyorum bi yandan ama insanın içinde birazcık olsun sevgi kırıntısı olsa çabalar düzeltmenin yollarını arar ne bileyim beynim uyuşmuş durumda ne düşüneceğimi de bilmiyorumAma insan şöyle oturup düşününce geçen o kadar zamana yanıyo üç yıl dile kolay..Ailem de biliyodu akrabalarım da öğrendi sağolsun dedikoducu işgüzar kuzenlerim.Biraz da bunun yükü altında eziliyorum.Daha önce hiç mi ilişkim olmadı oldu,hiç mi ayrılığı tatmadım en fenasını..ama severek ayrılmak başkaymış işte:/
Hiç bu durumu yaşayanınız oldu mu ? sonrasnda daha güçlü bi şekilde devam ettiğiniz? ( ilişkinize) sizce aradan aylar geçtikten sonra araması varlığıma alıştığından kopadığı için midir yoksa o süreçte düşünmeye fazlaca vakti olduğu için bensiz bi hayatı düşünemediği için midir? çok garip bi duyguymuş :/
Yorumlarınızı merakla bekliyo olcam özellikle de bu durumu yaşayan ve sonrasında gülen taraflardan..
canım olur öyle şeyler yanındadin ya hep sonra anlar hatasıni Bende de oluyodu öyle ama başkasıla düşününce beynin uyuşuyodu kendi kendime dedim sonra sen onu seviyosun sabret diye o sıralar başka bi sebepten ayrılmak zorunda kaldım çok üzmüştü beni ve düzelmiyodu bi türlü ayrıldıktan sonra ilk zamanlar çok mutlu ve huzurluydum sonra zehir oldu tabi bana. O da anladı hatasıni düzelir oluyo böyle dönemler bazen bi kaşık suda boğasm geliyo ama geçiyo kısacası şunu söyleyim iki tarafta birbirini seviyosa elbet barışır anlattığın kadarıyla o kadar da büyük sorunlarınız yokmus neyse hakkında hayırlısı olsun :)
Sonrasında nasıl oldu da barıştınız şuan nasıl ilişkiniz ?
slm canım;
benim 6 senelik ilişkim var şuan nişanlıyız... geçen senelerde çok sorunlar yaşadık, senle önümü göremiyorum bile demişti bana :) ama şuan nişanlıyız :) ha bu duruma nasıl geldiniz dersen sevgilini rahat bırak ama arasıra yokla ne yaptığını sor... seviyorsa biraz zaman geçince kendiliğinden geri dönecektir :) tecrübeyle sabit :)
2 ay ayrı kaldık canım hiç konuşmadık falan sürekli aradı mesaj attı yeminler falan derken bi ay da konuştuk sonra barıştık ama bilir yani beni sözünü tutmazsa ayrılacağmi çünkü benim annemle babam ayrı çok zor günler geçirdim o yüzden ilişkimde mantıklı davranmaya çalışıyorum değişir deyip kimsele devam edemem o da bu yüzden kendini çeki düzen verdi ve 2 senedir nerdeyse hiç sorunumuz yok boyle büyük aileler de zamanında çok sorun yaptı ama önemli olan ikinizsiniz birbirinize bakın onun bunun dediğini dinlerseniz yürümez mesaj falan atma gerçekten seviyosa zaten emin ol seninle barışmak için herşeyi yapar
İşte ben de o irade yok daha önce de ilk adımı atan hep ben oldum yine benden bekler kesin ilk adımı :/ inş. düzelir kim ister onca yılın emeğin bi çırpıda silinip gitmesini..
en azından hemen atma canım evet haklısın onca yılın emeği var ve aşkta gurur olmamalı diye düşünüyorum ama karşılıklısa tabi ki. Ben gurur yapman açısından değil ama ilk adımı hep sen atarsan o da her işine gelmediğinde ayrılır sen çünkü sürekli yanında olduğunu hissettiriyosun o da anlamıyo o yüzden yokluğunu hatta bana kalırsa en az 2 ay hiç atma kaybetme korkusu yaşasın bi daha bakalım yapabiliyo mu öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?