Belki sana geri döndüğünde sen onu istemezsin..
Hayatında başka biri olur daha çok değer görüp, verirsin bilinmez..
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.
Olgun bir kızsın sen, kolay geçer bu zamanlar merak etme..
Başkaları gibi bensiz nefes alamazdı ühüüüü şimdi nasıl gider?
Ölmek istiyorum demiyorsun..
Kabul etmek lazım.
3 yıl çok sevdi diye hep aynı aşkla devam etmek zorunda değil ki..
Öyle olsaydı ayrılık denen şey olmazdı sanırım..
Olmuyorsa oldurmaya zorlamak anlamsız..
kesinlikle o tarif ettiğin kişilerden biriyim.. severek ayrıldım hemde ne sevme.. acıda çektim hemde ne acı.. 6 yıldan sonra çok zor günler yaşadım.. şimdi evliyim başka biriyle.. unuttum mu? belki hayır ama onu asla sevmiyorum acı da çekmiyorum ....belkide alıştım..
bizde severek ayrıldık.. kulağa saçma gelsede öyle bişey var gerçekten.. acı çeke çeke ayrıldık çünü anlaşamıyorduk.. ne yapsak olmadı..siyahla beyaz kadar farklıydık biz... ayrılsak acı çekiyorduk devam etsek yıpranıyorduk..birbizi de yıpratıyorduk.. ben düşündüm hangisi daha az üzecekse hangisi hakkımızda hayırlıysa onu yapmaya karar verdim ve ayrıldım.. çünkü ayrılmasam ilişkinin sonu olmayacaktı sürünüp gidecektik.. belki zamanla birbirimizden nefret edecektik...
bir zamanlar en güzel günlerinin birlikte geçirdiği insandan nefret etmek kadar acı olamaz dedim ayrılmak ve ayrıldım.. yaşadıklarımı anlatsam sayfalar sürer.. ama şunu belirteyim ki inan çok acı çektim... şimdi geriye doğru dönüp baktığımda ne pişmanlık nede üzüntü duyuyorum.. bu onu yeterince sevmediğimden kaynaklanmıyor.. ben onu çok sevdim.. bir dahada öyle sevemedim aşık olamadım.. eşime bile... ama vazgeçtim çünkü en doğrusu buydu...çünkü olmuyorsa ne yaparsan yap olmayacak.. bence sende artık arkana bakma.. acı çekeceksin ama geçecek... vardır bi hayır deyip acını erteleme yaşa sonrada yoluna devam et...
Yılmaz Erdoğanın böyle bir repliği vardı ; seni seviyorum ama seni sevmeyi eskisi kadar sevemiyorum..diye de devam ediyordu durum bu sanırım. Benim de başıma böylr bişey geldi ve tekrar dönmüştü tekrar çok süpersonik bişekilde başlamıştık ama ben eskisi gibi değilmişim ki değildim eskisi gibi umursamıyodum ve yine bitmişti :)
Beni sevdiği için ve bu nedenle kıyamadığından ilerde evlenirsek anlaşamayız ve ben seni üzerim diye korkuyorum dedi açıkcası biraz zman verelim mi birbirimize flan dedi ama artık "seni görünce heyecanlanmıyorum"dediği zman film koptu bende kestrip atan ben oldum bi bakıma ama o zaten golü bana bırakmış oldu böyle bi durumda kim devam ederdi ki?
Bende var aynı durum. Biz de birbirimize aşıktık ama zerre anlaşamazdık. Ben ayrıldım, tekrar barışmak istedim ama olmadı. Yüz yüze gelince o da bana şunu dedi içimde sevgi var, ayrılık kararımızdan sonra konuşmamda bu yüzden. Uzun uzun konuştuk bir daha denesek dedim. Düşün içimde sevgin azaldı dedi ve ben bunu söyledim. Çünkü o anda bitse o gelse de ben bir daha geri dönmezdim. Arkadaşça deneyelim dedi. Görüştükçe, konuştukça sevgisi yine eski haline geldi. Keşke o yaptıkların olmasaydı , çünkü seninle hayallerim hep evlilik üzerine demeye başladı. Ama benim paranoya davranışlarım değişmeden tam başlayamadık. Büyük ihtimalle başlayacağız biraz düzelsem. Ama ilişkimiz daha düzgün hale geldi, eski tavırlarım azaldı, daha sağlam, güvenli bir hale geldi. Yani bence sevgi varsa, beni istemeyeni ben de istemem, salla gitsin tavırlarına gerek yok. Zaman vermek bence iyi gelebilir, kestirip atma.
Off yine gıy gıy sevgili ayrılık muhabbeti mi çekemicem diyenleriniz olabilir ama içimi dökecek anlatacağım ve beni anlayacağını düşündüğüm kimsem yok ..
Dün gece ilişkimizi konuşarak medeni bi şekilde(o da nasıl oluyosa)tamamen bitirdik.Bana seni seviyorum ama seninle evliliği düşünemiyorum çünkü anlaşamıyoruz ve ben senin üzülmeni istemiyorum dedi.
Bende beni oyalaman beni sevmiyo olmandan daha çok yaralar dedim.Hayır seni sevmiyo değilim ama içim kıpır kıpır olmuyo seni görünce heyecanlanmıyorum dedi.
Bunun nedeni de bence ilişkinin uzaması uzadıkça b.ku çıkıyo derler ya öylesi işte.Ona da hak veriyorum bi yandan ama insanın içinde birazcık olsun sevgi kırıntısı olsa çabalar düzeltmenin yollarını arar ne bileyim beynim uyuşmuş durumda ne düşüneceğimi de bilmiyorumAma insan şöyle oturup düşününce geçen o kadar zamana yanıyo üç yıl dile kolay..Ailem de biliyodu akrabalarım da öğrendi sağolsun dedikoducu işgüzar kuzenlerim.Biraz da bunun yükü altında eziliyorum.Daha önce hiç mi ilişkim olmadı oldu,hiç mi ayrılığı tatmadım en fenasını..ama severek ayrılmak başkaymış işte:/
Hiç bu durumu yaşayanınız oldu mu ? sonrasnda daha güçlü bi şekilde devam ettiğiniz? ( ilişkinize) sizce aradan aylar geçtikten sonra araması varlığıma alıştığından kopadığı için midir yoksa o süreçte düşünmeye fazlaca vakti olduğu için bensiz bi hayatı düşünemediği için midir? çok garip bi duyguymuş :/
Yorumlarınızı merakla bekliyo olcam özellikle de bu durumu yaşayan ve sonrasında gülen taraflardan..
canım merhaba, hiç üzülme giden gitsin boşver geri dönüşü de alışkanlıktan, boşluğa düşmüştür aynılarını yaşadım benimki 5 sene sürmüştü sonra ayrıldık neymiş ailesi köyden kız alcaz diye tutturmuş falan benim gözüm çok açıkmış bla blabir de, gelir yazar-arar kendi kendine konuşur barışalım ister, kendi kendine vazgeçerdi ben artık tepki vermemeye başladım yırtındı yırtındı gitti çocuk oyuncağı mı yahu bu?
şimdi kurtuldum diye dualar ediyorum öyle mutluyum kihayatımda bana değer veren, anlaştığım harika bir insan var :))
bu ilişkim ayrılıktan çok sonra başladı tabi ama iyi ki de başlamış. ve diyorum ki iyi ki de ayrılmışım be oh bi ferahladım omuzlarımdan yük attım resmen
Aslında o konuya yani senelerim geçti demem saçma oldu ben işin o kısmında değilim aslında anlatmak istediğim başka yani bu kadr emeğin karşılığı bu olmamalıydıçok kırgınım
seviyorum ama yeniden birlikte olursak beni eskisinden daha çok seveceğini zannetmiyorum inanmak istemiyorum ya da bilmiyorum
çünkü bende aşk evliliği istiyorum
sevmiyorum demiyorum ama heyecan yok diyo o heyecanı ona nasıl yaşatırım bu saatten sonra bilemiyorum:/
hç yaşayan yok mu yahu böyle bi durumu ? küllerinden doğan ? yeniden ve dha sağlam bi beraberlik yaşayan (aynı kişiyle)
Benim durumum seninkiyle hemen hemen ayni.. konusuyorduk biz de basindan beri niyetimiz evlilikti. Ama gel gor ki o yan cizdi.. seninle evlenemem maddi problemlerim var dedi. Ben acele etmeyiz durumun duzelince evleniriz dedim. O bu sefer yok sorumluluk almayada hazir degilim dedi. O da yavas yavas olur dedim ama baktim kemkum ediyor anladim ayrilmak istedigini. Ama ben cok seviyordum.
Ayrildikcok zor gunler gecirdim, psikolojimin bile bozuldugunu soyleyebilirim. Gozum telefondaydi surekli butun aramalarin, butun mesajlarin ondan geldigini zannediyordum. Neyse ben unuttum derken o bekledigim mesaj geldi... cevap vermedim. Aradi acmadim. Sonra baktim vazgecmiyor cevap verdim. Bu bin pisman.. cok da sevdigini soyluyordu(ne kadar dogru bilmiyorum).. ama evlilik konusunda fikri degismemisti... Bu sefer ben istemedim. Arama dedim mesaj atma dedim dinlemedi en son hattimi degistirdim. O hayaliyle yatip kalktigim, o cok sevdigim, aramasini bekledigim insan bana ulasamasin diye hattimi degistirdim.. bu kadar onemsizdi artik benim icin. hersey cok guzel olmadi ama unuttum onu. Umarim senin icin farkli olur eskisinden daha iyi olursunuz.. ha onunla yeniden mutlu bir beraberlik yasamasan bile unutuyorsun, bir sure sonra senin icin butun anlamini yitiriyor o insan. Hakkinda hayirlisi olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?