- 14 Şubat 2019
- 105
- 21
- 98
- 24
- Konu Sahibi sonfeciportakal
-
isteseydi yapardık tabi. evlilik kurumuna karşıydı ben de yol verdim.İkiniz de mezun olur olmaz iş bulabilir, ortalama üstü maaş alıp, aileleriniz de maddi destek çıkıp, borçsuz harcsiz evlenirseniz yapabilirdiniz
evet ama kendi isteğimle olmamıştı tam olarak ve yeni bir sayfa açmak istiyorum.Sen bi cinsellik yaşamışsın zaten ayrıldığın sevgilin bunu biliyor muydu ?
o haklı olabilir ama bu istediklerim de benim hakkım. o kim ki benim haklarımı elimden alıyorÇocuk haklı sizden daha öngörülü evlilik eş yuva sonsuz mutluluk okul biter bitmez bide.Cocuk için doğru karar.
Iyi yapmissin, dusunme o kadar.isteseydi yapardık tabi. evlilik kurumuna karşıydı ben de yol verdim.
teşekkür ederimİçerideki çoğu insan nerden evlendim derken dışarıda bir çok insanın acele etmesi ironi.Evlilik cennet de olabilir cehennemde.Siz amaç olarak evlilik fikrine bağlısınız.Halbuki o kadar yan faktörler varki.Neyse inşallah erken yaş evliliğinde o peri masalını bulursunuz.Evlilik kurumuna karşı olmayan insanın sonsuza kadar yanınızda kalma garanrisi yok bunuda cebinize koyun.Erkekler ciddi olup evlenmek isteyenler de bazıları bir hayal ile evlenip umduğu gibi olmadığını görüp erkenden havlu atabilir sonra gelsin dertler İki insan bıkar birbirinden bunu en aza indirmek için donanım lazım.Dilerim kurarsınız o kafanızdaki hayali reelde.İyilik dilerim
bence de. eğer bana hakkım olanı vermezse ben de verecek başkasını bulurum o kadar basitIyi yapmissin, dusunme o kadar.
önüme bakmak istiyorum açıkçası artık. yeni biri var benimle ilgilenen ona bir şans vermek istiyorum
o haklı olabilir ama bu istediklerim de benim hakkım. o kim ki benim haklarımı elimden alıyor
sevgim bitti açıkçası. zaten tanıştığım adam da benim kafamda. yaşım geldi artık düzgün bir kız bulayım kafasındaEh o zaman senin ki sevgi degildi. Amac evlilil sadece. Aksi takdirde tanisacagin adama da haksizlik edersin
evet karşıma harika biri çıktı. o da keyfine baksın ne diyimYol verdim.. o kim ki..o vermese ben verecek birini bulurum. Sözlere bakilirsa ikiniz icin de en hayirlisi olmus.
önüme bakmak istiyorum açıkçası artık. yeni biri var benimle ilgilenen ona bir şans vermek istiyorum
Bir de severek ayrılmak demişsiniz ya beni benden aldınız.. Allah'tan seviyorsunuz, sevmeseniz ne olacaktı kim bilir. Ayrıca adam ortak nokta bulmak için çabalamış aslında siz hemen diye tutturmuşsunuz. Ha çocuk istememesi falan anlaşılır bir durum veya hiç evlilik düşünmüyor oluşu da anlaşılır bir durum. Ama 21 22 yaşında evlenmek anlaşılır bir durum değil.yaşlar 21-22. zaten yeni biriyle tanıştım bile ama işte aklıma geldi öyle
Tebrik ediyorum sizi çok güzel bir karar vermişsiniz. Hem kendinize hem de eski sevgilinize iyilik yapmışsınız. Hayatı yaşama beklentileriniz zıtmış zaten uyumlu olamazdınız.Eski sevgilimle güzel bir ilişkimiz vardı. Mutluyduk. En azından anı yaşadığımda ben mutluydum. Ama onunla bir gelecek göremiyordum çünkü hayattan beklentilerimiz farklıydı. Okullarımız bitmek üzereydi. Ben mezuniyetten sonra yüzüklerimiz takılsın, evlenelim istiyordum. Sonra da küçük bir şehre taşınıp sakin bir hayat yaşamak. O bunları istemedi. O gezip tozmak istiyordu. Ayrılmak istediğimi söyleyince çok üzüldü çok çabaladı. Barışmaya çalıştı. Seneye nişanlanalım sonra da evlenip istediğin yere taşınalım dedi ama bunları sırf ben istediğim için dediğini biliyordum. Aslında hiç istemiyordu. Gururuma yediremedim barışmadım onunla. O da peşimi bıraktı zaten sonunda. Hem evlensek bile çocuklardan nefret eden biriydi. Benimse küçüklükten beri hayalim kendi ailemin olmasıydı büyüyünce. Doğru kararı verdim bliyorum ama zor işte.
sevgim bitti açıkçası. zaten tanıştığım adam da benim kafamda. yaşım geldi artık düzgün bir kız bulayım kafasında
ayrılırken bana başkasıyla mutsuz olacağımı eninde sonunda pişman olacağımı söyledi o yüzdenO zaman neden konu actiniz anlamadim. Sevginiz bitti, yeni adam süper (gerci yasim geldi diye evlenmek isteyen adamdan da pek cok birsey beklemem acikcasi). O zaman sorun tam olarak nerde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?