• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Severek ayrıldık

Sürekli uzun uzun kendini anlatan ve çok konuşan erkek içimi bayiyor benim ya fenaliklar geçiriyorum.
Ayrıca adam kesinlikle sorunlu bir tip. Siz de daha birkaç saat yuzyuze gordugunuz adama bu kadar bağlanmayin kendinizi doldurup. İlişki hemen laçkalaşmış zaten. İlişki için tek kriterin de namaz olmasının yetmeyeceğini görmüş oldunuz.
Yok tek şartım aslında namaz değildi hani inançlı olsun diye istiyordum Allah korkusu olsun her insan böyle ister.Ama bide kalbimde isinmisti bu yüzden .ya kalbim isinmasa saatlerce onu dinlemezdim kendi mesleginden bahsediyordu mesela başarılı olmasından bende ayıp olmasın diye ilgimi çekmiyor anlatma felan hiç demedim

adam sıkıntılı boş verin ve kendinizden şüphe etmeyin.. dk larca konuşup yorum almak sözünün kesilmesi değildir, karşılıklı sohbettir. pek sağlıklı görünmüyor karşı taraf.
+1
Kompleksli, takıntılı ve ters bi tipe benziyor. Kendini suçlu hissetme hiç konu sahibi.
Severek ayrıldık diye de güzelleme yapma bence. Bu kadar kısa zamanda heyecan olur, tutku olur, hoşlantı olur ama aşk, sevgi olmaz. Ne yaşadınız ne paylaştınız da ne sevgisi Allah aşkına?

Hem adama beni arama diyorsunuz hemde araması için dua ediyorsunuz. Önce ne istediğinize karar verin

Bence ayrilmaniz hakkinizda hayirlisi olmus. Umarim gercekten sizi sevecek duzgun ve imanli birini bulursunuz. Sadece namaz iyi es olmak icin yetmiyor.
Amin cumlemizin .Buda imtihan işte .Hep dua ediyordum Allah'ım ben sürekli insan tanıyıp ayrılmak istemiyorum eğer karşıma birini cikartacaksan ne olur eşim olcak kişi olsun diyordum .Belkide bu insan çıkınca o duadan sonra o yüzden bu kadar.kotu hissettim kendimi ayrılık olunca bilmiyorum

Arkadaşlar merhaba bundan tam 1 ay önce öneriyle bir adamla tanistim .Öncelikle şunu belirteyim daha önce bir evlilik yaptım ve boşandım 30 yaşında bir bayanım yaklaşık 4 senedir ayrıldım.ve bu 4 senelik süreçte ailemden isteyenler oldu veya bı ortamda beyenenler ve randımanlı bı tanışmam görüşmem nasip olmadı .Taaki 1 ay öncesine kadar.Yine bir gün evde oturuyorum akrabam geldi dediki seni birisiyle tanistiracagiz adam hiç evlenmemiş evlenmek istiyor kabul edersen tanışın anlasirsaniz evlenirsiniz dedi bende kabul ettim o gün hazırlandım gittik görüştük ve ben gördüğüm an sevdim aşık oldum ve bu adam şehir dışında yasiyor hemde uzaktan akrabamiz tanıştığım kişi yani gitmesine son iki gün kala iki gün boyunca görüştük .Ve birbirimize o iki günde kısa bı zamanda toplasan 6 saat gorudtuk iki günde canlı olarak ve aşık olduk.Ve o artık gitti telefonda görüntülü görüşmeye başladık .Ve görüşmelerimizde güzel geciyordu sadece son iki haftada bir konuda benden sikayetciydi sürekli sen lafıma atliyosun konuşmamı boluyosun diyordu kiziyordu.Ben hayatımda ilkdefa boyle bı söz duydum .Ya arkadaşlar bişe anlatıyor yarım saate yakın ve illaki yorum yapmak istiyorum konuşmak yok agzimi açtığım anda lafıma atliyosun diyo vs.bu son iki haftada bu yüzden sık sık tartıştık .Ve sasirdigim nokta tartışırken bile yapım gerefi ben ağır argo konuşabilen bir bayan değilim .Haliyle bı tık sesim yukseliyo tabi onun sesinin yanında benim ki bişe değil .e ses yükselince bu sefer dediği senin sesin yukseliyo sen nasıl konuşuyorsun vs.
Ya sohbetinde bı usulü vardır karşılıklı olur benim bildiğim yaniliyomuyum.Hani işin garip tarafı kendisiyle alakalı bişe anlatınca zaten bolmuyorum dinliyorum .Aksine ben bişe anlatınca kendisi hemen bölüyor atlıyor lafıma ama bu yüzden hiç bişe demedim ona asil sen atliyorsun gibisinden.Ben burda herşeyi şeffaf anlatıyorum ki size hani bana yardımcı olun diye . psikolojim alt üst oldu resmen oturdum dusundum onun sözünü mu boluyorum diye düşündüm çevremde bı kaç kişiye sordum arkadaşlara .Hani sizle sohbet ediyoeum hiç lafınizi boluyomuyum gibisinden o kadar taktım yani e verdikleri cevab yok ne alaka kızım dediler böyle soruyosun gibisinden cevablar aldım .ve bir hafta önce görüştüğüm adam benden ayrıldı sırf bu yüzden .Ama bu bir ayrılma sebebi olabilirmi anlamıyorum çok saçma ?Ve şunu da belirteyim iki gün önce beni aradı bana dediki eski eşini öğrendim dedi sen evliyken sana neler yaşatmış eskiden dedi ve arkadaşlar bu detayları bizim akrabalardan öğrendi onlar biliyodu .Bende evet de dedim neden araştırdin biz bir haftadır ayrildik daha neyi merak ettin ki dedim bana inanmadın mi dedim ilk tanistigimizda neden bosandigimi sormustun bende sana biraz anlatmıştım hatta sana mahkeme çıktımı da göstermeyi teklif etmiştim yok demiştin ben geçmişe bakmıyorum önümüze bakalım demiştin .şimdi neden böyle bişe yaptın ki dedim .Ve arkadaşlar bana kalsa bu yüzden ayrılmış olabilir .şimdi diyeceksiniz ki neden bu yüzden ayrılmıştır ?Tahminim şu ben bayağı sıkıntılar yaşadım eski eşimle anlasamiyordum sikintili bir kişiliği vardi. Belki eski eşin sıkıntılı tartışmacı bir insan olmasinimi taktı kafasına evlensek bizi rahatsız edermi diye düşündü acaba ne bileyim ama ne alaka 4 senedir bosanmisim .Ama suda aklıma geliyo bana lafıma atliyosun muhabbetini iki haftadır yapıyordu kızıyordu .Ama boşanma sebebimi öğrenmesi iki üç gün öncesine ait .Ya bişe anlatiyo yarım saat dinle bazen yirmi dakika felan asla ağzini acamiyosun bı yorum etmek istiyorum da haliyle buna kziiyordu .ben bitireyim sen öyle konuş diyordu e bu seferde anlattığı sey bayağı uzun olduğu için diyeceklerimide unutuyordum .Dün son kez aradı beni görüntülü çünkü ona rica ettim son kez konuşalım diye bayağı bı kötüydü ne bileyim 6 dakika anca görüntülü güya konuştuk veya konuşamadık gözleri doldu onunda kötü bı haldeydi .Ben zaten çok kötü oldum bir hafta üstüne onu gördüm .Hayatımda ben böyle kısa zamanda bir insana aşık olmamistim .Tam bana uygundu namaz kiliyodu ezbere yasin biliyordu senede bı kez mescidi aksaya gidiyordu yani inancli bı insandı çünkü benim tanışma şartım namaz kılan bey olmasıydı Allah korkusu olsun istiyordum bende kildigim için birde kalbimde isinmisti böyle bı adamla tanışınca haliyle sevmiştim beyenmistim onu .Ne olur bana bişe deyin aslında hiç ortada bı sebeb yok lafıma atliyosun geçerli bı sebebmi ya veya kendisi sürekli lafımı boluyordu farkindami değildi anlamadım .Beni karambole bıraktı soru işaretleriyle.Bana ne olur bişe deyin ne yapayım ben . Donermi sizce bana ne tavsiyeniz olur ben daha aramam yazmam asla ona biraz uzun yazdım kusura bakmayin
1 haftada aşk olmaz hanımefendi, ilk görüşte hiç olmaz.
Onlar filmlerde olur..
İlk görüşte olan feromon alışverişidir, iki kişinin salgıladığı ve karışıklı etkileşime girmemize sebep olan kimyasallar yani. Bu karşılıklı etkileşim bizi birbirimize çeker, devamında tanıdıkça da aşık oluruz.

Ayrıca biriyle evlenme kriterleriniz "namaz kılması, ezbere yasin bilmesi" filan olmasın hiçbir zaman. Ne namaz kılan adamlar var, karısını 36 yerinden bıçaklayan... İyi insan olsun, size özen gösteren, sizi dinleyen, sözlerinize önem veren adam olsun. Ki karşınızdaki adam sürekli kendinden bahsetmek isteyen egoistin teki, araya bile girmenize izin vermiyor bırakın sizi dinlemeyi...

"Döner mi" demişsiniz, umarım dönmez.
Size değer vermeyen, saygı duymayan biri çünkü.
Daha iyilerine layık olduğunuzu düşünüyorum.

Amin cumlemizin .Buda imtihan işte .Hep dua ediyordum Allah'ım ben sürekli insan tanıyıp ayrılmak istemiyorum eğer karşıma birini cikartacaksan ne olur eşim olcak kişi olsun diyordum .Belkide bu insan çıkınca o duadan sonra o yüzden bu kadar.kotu hissettim kendimi ayrılık olunca bilmiyorum
Oyle ilk gordugunuz kisiye esim olacak gozuyle bakarsaniz daha cook uzulursunuz. iyice olcup tartmadan evlenmeyin. Taniyin bir suru insan ne olacak tecrubeleriniz artar.

Dev aynasında görmüyor aslında, tamamen aşağılık kompleksi, ondan kaynaklı büyüklenme çabası. O yüzden de gergin bi tip.
Evet aşağılık kompleksi de olabilir. Hiç çekilmez erkek tipi bunlar. birde bu tipler her şeyin doğrusunu ben bilirimci olur genelde

Evet aşağılık kompleksi de olabilir. Hiç çekilmez erkek tipi bunlar. birde bu tipler her şeyin doğrusunu ben bilirimci olur genelde
Çoğu psikopat başlarda rol yapıyor, bunda o bile yok :KK53: Hemen kadını eleştirmeye, azarlamaya, aklınca yönetmeye başlamış gerzek. Nasıl hadsiz bi özgüven.

Oyle ilk gordugunuz kisiye esim olacak gozuyle bakarsaniz daha cook uzulursunuz. iyice olcup tartmadan evlenmeyin. Taniyin bir suru insan ne olacak tecrubeleriniz artar.
Haklı olabilirsin fakat
Yani ne bileyim zamanda önemli sonuçta hani durmadan birisini tanı ayrıl felan bu anlamda dedim insan istiyor ki birisiyle tanışınca sonu evlilik olsun .Hayırlısı ya

Çoğu psikopat başlarda rol yapıyor, bunda o bile yok :KK53: Hemen kadını eleştirmeye, azarlamaya, aklınca yönetmeye başlamış gerzek. Nasıl hadsiz bi özgüven.
Dimi ya. Bir defa normal bir erkek böyle yeni tanıştığı bir kadını azarlamaz nezaketsizliktir aklı olan kadında bu tiplere yolu gösterir zaten

Haklı olabilirsin fakat

Yani ne bileyim zamanda önemli sonuçta hani durmadan birisini tanı ayrıl felan bu anlamda dedim insan istiyor ki birisiyle tanışınca sonu evlilik olsun .Hayırlısı ya
Herkes doğru kişiyi tekte bulmak ister, kimse bayılmıyor hayalkırıklığına ama bazen prensi bulabilmek için birkaç kurbağa tecrübe etmek durumunda kalıyoruz. Önüne gelenle görüş demiyoruz ama bu konuyu böyle takıntı haline de getirme bence, negatifi çekme üstüne.

Back