Seven birgün gerçekten dönüyor mu?

Teşekkür ederim. Aynen öyle, zaten güvenimde kayboldu. Geri inşa etmesi gerekir, buda çok zor. O kadar sabrı olacağını sanmıyorum, öyle çok sevse zaten gitmezdi. Bende artık önüme bakmam gerektiğini düşünüyorum.

Amin çok teşekkür ederim, inşallah hayırlısı olur. Şuan dönse bile benim aslında onun bıraktığı yerde olmamam lazım, yoksa aynı son kaçınılmaz oluyor. Kendimi suçlayıp duruyordum ama son mesajdan sonra onuda yapmıyorum artık. Sanırım biraz daha zamana ihtiyacım var, duygularım taze olunca kendi sorularımın cevabını kendim vermeye çalışıyorum, buda yorucu oluyor

Bir gram bile sevmemis seni. Acik ve net. Seven adam dağları deler anasini babasini keser yine cevap yazar hatta bu kadar alttan almayin birakin daha cok seven erkek olsun hep.
Ailesiyle bile o kadar sorunsuz bi ilişkim vardı ki benide çok seviyorlardı, ayrıldıktan sonra bile ağladılar. Yani demem o ki, dediğiniz gibi sevseydi ne olursa olsun beni bırakmazdı. Onu engelleyen en ufak şey bile yoktu çünkü. Kendimi kandırmak olur, yok seviyor demek. Bunu öğrenmiş oldum

Kesinlikle öyle. 3 saat ulaşamayınca ortalığı ayağa kaldıran adama 3 aya yakındır haber alamaması dokunmuyorsa, bişeyler değişmiş demek ki. Benimde bunu kabul etmem gerek
Kabul etmesi çok zor olsa da dediğin gibi adama dokunmuyorsa sana da dokunmasın sen keşke dememek için mesajını atmışsın zaten.

O sorular bitmiyo biliyomusun hiç bende çok sordum kendime yeri geldimi hala soruyorum sonra diyorum napiyosun ya o adam gününü gün ederken sen napiyosun bak benimki gitti hemen evlendi içim yandı ama geçicek biliyorum sizinde geçer insallah ve size şunu diyeyim oluru yoksa hiçbir sekilde lütfen unutmaya çalisin sonra öyle birşey yapiyorlarki toparlanamiyosun bana yapilan gibi

Umarım toparlarız bir an önce ve mutluluğu tadarız bizde tatlım. Senin yerine kendimi koyuyorum o evlense ne yaparım, düşünemiyorum bile. Çok ağır geliyor. Bende unutmaya ve yoluma bakmaya karar verdim artık. Buradaki yorumları okuyunca da mantığımın doğru söylediğini anladım

Sizi çok iyi anlıyorum. Yani cevap vermemesinden sizi artık sevmediği sonucuna varabilir miyiz bilmiyorum çünkü eski sevgilim bana cevap verdiği halde dönmedi çünkü. Fakat, size karşı hala sinirli olduğunu sezdim ben... Bence o atmadığı mesaj içinde kalacak ve pişman olacak ilerde.

Bana çok öfkeliydi zaten her ne sebepten bilmiyorum ama. Ben alttan aldıkça da o daha sinir oluyordu. O yüzden onun son mesajımı okuyunca öfkesinin geçtiğini sanmıyorum, tam tersine artmıştır bu kadar iyi niyet gösterdiğim icin. Ama zaman geçtikçe pişman olacağını bende düşünüyorum, tabi o zamana kadar ben bıraktığı yerde kalırsam

Ben de sizinle aynı durumdayım.. Ne kadar üzdüklerinin farkındalar mı acaba. Araya zaman girdikten sonra hiçbir şeyin aynı devam edeceğini sanmıyorum

Ben de sizinle aynı durumdayım.. Ne kadar üzdüklerinin farkındalar mı acaba. Araya zaman girdikten sonra hiçbir şeyin aynı devam edeceğini sanmıyorum
Kıyamam ya şuan canınızın nasıl acıdığını tahmin edebiliyorum. Bence gayette farkındalar, tamda bu yüzden daha çok acıtmak istiyorlar canımızı. Herşeyin sinirini birinden çıkarmak istiyorlar, bunu da bizim üzerimizden yapıyorlar. Bende sanmıyorum eskisi gibi kaldığı yerden devam edeceğini

Gerçekten çok doğru. Benimde gözlemlediklerin hep öyleydi. Başta da hep o çok seven oldu, hiç vazgeçmeyen asla ayrılmak istemeyen oydu. Nişandan sonra roller değişti
Yani eski konularınızı ilişkinizin dinamiklerini pek bilmiyorum ama nişandan sonra sizi garanti görmüş olabilir rahatlamış olduğundan ve kaybetme korkusu yok olduğundan da gerçek yüzü ortaya çıkmıştır.

Ya da işler ciddiye binince evlilik mevzusuna alışamamış olduğundan hepten napıcam ben diye sinir stres olmuştur sırf kendi döt korkusundan sizi de harcayıvermiştir. Saçma sapan şeyleri bahane etmiş çünkü.

Ama ben gerçekten onun senin sevgini hak ettiğini düşünmüyorum. Ve bence bu saatten sonra bu kişinin naaptığını neden böyle yaptığını veya mesaj atmadığını düşünmeyin. Gerçekten hak etmiyor.

Bunu bende söylüyorum hep kendime. Evet sevdi, sevgisini hissettirdi ama bunu da bir çırpıda harcadı. Nişandan önce terketseydi zerre kızmazdım, ailemi ikna etmekten ümidi kesmiş diyerek. Ama nişanlandık düğün planlarken eski defterleri açıp bahaneler uydurduğu icin sevgimi haketmediğini bende düşünüyordum ve bu yorumlardan sonra ne kadar doğru düşündüğümü anladım

Yani afedersin .ok mu var da nişanlanmışsın eski defterleri açıyorsun di mi ama. Yemiyor bunların münasip yerleri yemiyor yemeyince de böyle oluyor. Boşver kurtulmuşsun sorumluluk görünce topuklayacak birinden. Sevgi de lafla olmuyor çaba lazım emek lazım. Sonuna kadar götürmek lazım. Seviyorum seviyorum eeee peki beni kırmaya üzmeye hödük gibi davranmaya devam ediyor musun evet e ne anladım ben sevgiden

Aynennn öyle, hislerime tercüman oldun tatlım :) normalde eski defterleri genelde kızlar acar, sen bana zamanında şunu yapmıştın hmmm demek ki şöyle düşündün de yaptın, böyle düşündün de yaptın diye art niyet arayıp buluyordu. Kendimi ifade etmekle geçti son aylarım, bazen benimde sabrım taşıyordu ki zaten en sevmediğim huyum sabırsızlık, bak işte bu kadar sabırsızsın deyip yine suçlu ben oluyordum. Düşününce gerçekten elini taşın altına koyamamış, bunu bende kendime itiraf edemiyordum. Yok bella fesat düşünme, seni sevmese beklermi diyordum ama kavuşunca beklemedi, en ufak şeyde ayrılalım deyip duruyordu nitekim ayrıldı da. Bunda bile suçlu ben oldum, sen istedin benim damarıma bastın, inadımı biliyorsun, köpek gibi sevsem de bu inadı bilerek yaptın yapacagını dedi. Ne yaptım diyorum sen bilirsin ne yaptığını diyor. Sanırım her şartını kabul etmem, son zamanda sürekli alttan almam, sen nasıl istersen öyle olsun, ben bilmem nişanlım bilir moduna geçmem hosuna gitmedi

Kendisi mi terk etmişti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…