Seven birgün gerçekten dönüyor mu?

bella-donna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2012
2.785
3.607
Merhaba Kızlar,

haftalar sonra farklı olurum, belki çoktan atlatmış olurum diye ümit etmiştim son konumu açarken ama öyle olmadı. Son konumda eski nişanlımla ayrılmamızın sanki yarım kalmış gibi olmasından bahsetmiştim, ayrıldık ama tüm aile bireylerinin hesaplarında hala ekliyim, hatta görüştüğüm akrabaları bile var demiştim. Tekrar son kez yazıp belki birbirimize bi şans daha vermelimiyiz yazayımmı diye arada kalıp konu açmıştım. Yaz ve aşkının peşinden git diyenlerde oldu, yazma diyenlerde. Ben kendimle çok savaştım ama en son duygularıma yenik düşüp yazdım, çünkü gerçekten ilk kez böyle sevdim birini. İleride pişman olmaktansa, yazayım dedim, en son yazdığında olanlardan dolayı beni suçlamıştı ve çok sinirliydi. O sinirinin bile bana olan sevgisinden kaynaklandığını biliyordum, benim inatçı olduğumu biliyordun falan da demesi inattan dolayı bitirdiğini düşündürttü bana. O yüzden bundan 2-3 hafta önce son kez bi mesaj yazdım. Geri dön, yada barışalım içerikli değildi ama onun yerinin bende çok başka olduğunu, gerçekten bilip bilmeden kırdıysam, tüm samimiyetimle özür dilediğimi içeren uzun bi mesajdı. Gerçekten mesajı yazdıktan sonra kendimi daha iyi hissetmeye başladım. Cevap versin diye beklenti içerisinde de değildim, bunuda belirttim hatta o mesajda. Elbette hiç bişey yazmadı. Ben mesajı yazdığıma, özür dilediğime asla pişman değilim, bu vicdanımı daha da rahatlattı, kıracak bişey yapmamama rağmen. Ama elbette her insan gibi hata yapmışımdır, ayrılmayı gerektirecek kadar olmasa da. Olsun dedim, cevap vermese de ben üzerime düşeni yapayım. Ama kendimi bugünlerde yine kötü hissetmeye başladım. Beklenti içerisinde değildim ama bana kızgın olduğu için mi yazmadı, ya da gerçekten artık aklından, kalbinden çıkardı mı merak ediyorum. Elbette tekrar yazmak gibi bişey düşünmüyorum, bundan sonrası sadece yüzsüzlük olur. Bu arada ayrılmamız öyle kavgalı gürültülü, bağırmalı falan olmadı. Ben çok sakin biriyim zaten, asla sesimi bile yükseltmem, kırıcı konuşmam. En son herşey onun istediği şekilde ilerleyecek diye karar aldık, her sorunu aştık ama o vazgeçti ve bundan beni sorumlu tuttu. Sadece gerçekten seven erkek sırf inadından dolayı bu kadar uzatır mı bişeyi, yada şöyle sorayım; gerçekten seviyorsa mutlaka geri dönecektir bu doğru, ama inadını yenmesi gerçekten bu kadar zormu, bu kadar uzun mu sürüyor? Elbette sevse gitmezdi, vazgeçmezdi, pişman olsa ben yazdıktan sonra cesaret alıp barışmak isterdi, bunları bende biliyorum aslında. Ama ya öyle olduğuna inanmak istemiyorum, ya da hala sevdiğini hissediyorum, onu iyi tanıdığımı düşünüyorum çünkü. Bilmiyorum kızlar, kafamda birsürü soru var. Oda hayatına çok mutlu, rahatlamış bi şekilde devam etmiyor, takip ediyorum biliyorum, hissediyorum. Bu durumda onun pişman olmasını beklemek cokmu gereksiz? Mantığım saçmalama sen elinden gelenin çok fazlasını yaptın demek ki istemiyor diyor, kalbimde sevdiğini insan bir ömür bekler diyor ben ne ara bu moda geldim bilmiyorum....

Sonuçta sevgili değilsiniz nişanlınızmış yani arada aileler var pek çok şey var kararlar o kadar kolay alınmıyor böylr durumlarda.Arada ailelerin olmasına istinaden yazdığınız mesaja seninde yolun açık olsun şeklinde cevap verebilirdi.Bunj bile yapmamış o yüzden bence sizde hayatınıza devam etmeye bakın.

Seven insan ayrı du ra maz. Gururmuş inatmış hepsi hikaye. Haftalarca iletişim kurmayacak, mesaja cevap vermeyecek.. Bu durumda "ama seviyo biliyorum" demek kendini kandırmak olur, üzgünüm.
En son herşey onun istediği şekilde ilerleyecek diye karar aldık,
Birde buraya takıldım ben. Neden böyle bi karar aldınız? Bu tavize rağmen ayrıldıysanız zaten bitmiştir. Artık kendi yolunuza bakın bence.

Evet açıkcası beni en çok düşündüren ve merak etmeme sebebiyet veren de bu oldu. Tamam bella öyle veya böyle ayrıldık, seninde yolun açık olsun gibi bişey söylese, tamam bu adam benden vazgeçmiş deyip yoluma bakacağım. Ama cevap bile vermemesi, bende ona olan merakı, kini büyüttüğü icin, bundan dolayı tamamen sayfayı kapatamadığımı anladım.

Bunu bende söylüyorum sürekli kendime. Ben o kadar şeye rağmen vazgeçemedim ama o silebildiyse sevmiyor diyorum ama düşünüyorum sevmese oda onca şeye katlanmazdı benimle birlikte. Kafam çok karışık

İnsanlar aynı kalmıyor. Değişmiş olabilir. Şu ana odaklanın. Belki karşı tarafın da kendini toparlamaya ihtiyacı vardır ama siz içinizi dökmüşsünüz ve cevap gelmemiş. Ben orada koptum. Çünkü dönmek isteyen orada dönerdi.

O karar yaşayacağımız yer konusuyla alakalıydı. Baştan onun yaşadığı yer diye karar kılmıştık oda uzun hikaye ama iş ve gelecek konusunda benim yaşadığım yerde çok daha iyi imkanlarda yaşayacak olmamıza rağmen o istemedi. Üstelik geçici bi süre olacaktı bu. Asıl kavga da bundan çıktı. Ben bu teklifi öne sürmemle kıyameti kopardı, kesinlikle olmaz, asla olmaz dedi. Bende en son bu hayat bizim hayatımız madem öyle istemiyorsun senin istediğin olsun, nerde yaşamak istiyorsan orda yaşayalım dedim ama yinede vazgeçti.

Aynen öyle. Bende inatçı ve gururlu biri olduğunu bildiğimden çok ılımlı bi mesaj yazmıştım. Ayrılığa değinmedim bile, suçlamadım sadece hatam olmuşsa ki illa olmuştur özür diledim. Onun kötü bi insan olmadığını bildiğimi söyledim vs. Aslında yazarken zerre beklentim yoktu ama gün geçtikçe düşünüyorum ben ona kapıyı ardına kadar açmışım o mesajı okuyan ve seven biri asla kayıtsız kalamazdı ne kadar inatcı olursa olsun. Belki de değişti dediğiniz gibi. Ben kabullenemiyorum sanırım seven taraf olduğumdan

Döner ama sevdiğinden değil , ya boşluktan ya senin gibi birini bulamadığından. Sevmeyyi bırak sana az biraz saygısı olsa o mesaja cvp verirdi yolun açık olsun derdi.
Şu an bunları hissetmen çok normal bence.
Yani hemen unutucam biticek moduna girme .
Sindire sindire bitir. Kendini harap etmeden zamana bırak. Onun dönüp dönmemesini boşver. Geleceğe odaklan.

Bende sanmıyorum benim gibi birini bulacağını. Benim gibi derken kişisel özelliklerimden dolayı değil de, benim kadar onu ve ailesini çok seven ve her fedakarlığı yapmaya hazır olan birini bulamaz. Ayrıldıktan sonra akrabalarına ben zaten onun karakterinde birini asla bulamam o bambaşka biriydi demiş. Bunları düşününce duygusallaşıp hatayı kendimde arıyorum ama sonra dediğin gibi o mesajıma bile cevap vermeyerek beni umursamadıgını düşününce öfkeleniyorum. Gel gitler yaşıyorum. Hemen unutmam gerek diye düşünmemeliyim değilmi, çok doğru, aslında acımı yaşamalıyım. Ben bastırmaya çalışıyorum daha çok

İnsan bastırdığı duygunun esiri olur . Sakın yapma onu. Dediğim gibi kendini fazla harap etmeden akışa bırak zamanla geçecek. Gez dolaş kabuğuna çekilme bu dönemde. Nişanlını ve ayrılığı konuşma öyle her yerde. Akrabalarından da eğer ortak değillerse tabi uzak dur konuşma.
Ağla üzül anılarınızı düşün. Ama benim yüzümden mi deme. Sen elinden geleni yaptın. O gitti. Bunu tekrar et hep.

O kadar haklısın ki. Çok teşekkür ederim güzel yorumun için. Ben bu acıyla nasıl başedeceğimi bilmediğimden ne kadar bastırırsam o kadar çabuk unuturum, o kaybetti falan diyorum ama bu 2 gün sürüyor. 3.gün yine dibe vuruyorum. Demek ki yanlış yapıyormuşum. Tek bildiğim vicdanım çok rahat, sanırım en önemli olan da bu

Çok doğru bi söz. Şuan dönmesini istiyorum ama uzun uzadıya düşününce de acaba bu kırgınlığım güvenimin kırılması onun dönmesiyle son bulacak mı? Sanmıyorum aslında

Insanlar ne engeller karsinda bile evleniyor kimi de engel yokken bahane buluyor onemli olan niyet ve istektir.
Sizi gercekten sevse sizi ikna etmeye calisir cabalardi diye dusunuyorum tabi siz cok sacma nazli davranmadiginiz surece bazi kizlar var oyle davraniyorlar o zaman adamlara hak veriyorum.
Ama siz olculu davranip yeteri kadar emek verdiyseniz is sizden cikmistir.

Evet vicdan rahatlığı önemli. Son kez mesajda atmışsın o da kalmadı içinde. Keşke diyebileceğin birşey yok en güzeli.
Bu bi süreç evet zor ama geçiyor. Unutcaksın. Hayatına devam ediceksin. Çokta mutlu olcaksın ama zaman lazım.

Zaten ortada beni ikna etmesi gereken bir durum da yoktu. Ailemi ikna etmesi uzun sürdü ama o süreci çok geride bıraktık, üstelik bu süreçte en çok yıpranan bendim ona birçok şeyi yansıtmadan ailemle kendim cözdüm olayı hatta burda konularda açıp gelen mantıklı yorumlara göre şekillendirdim. Oda yıpranmıştır elbette, ona da çok kolay olmamıştır ama ortada bişey yokken vazgeçti, sevgim bitti artık istemiyorum dese de bu kadar üzülmezdim. Ama o hep beni sucladı gitti, en çok koyan bu oldu sanırım. Kabullenmem gerekiyor galiba, hissettigim kadar sevilmediğimi

Umarım hepimiz mutlu oluruz. İnşallah en kısa sürede de geçer. Teşekkürler tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…