Seven birgün gerçekten dönüyor mu?

Kendisi mi terk etmişti?
Alıntı yaptığın mesajı 2018 de yazmışım evet kendisi terketmişti çünkü ciddi ilişkiye kapalıydı. 1.5 yıl sonra döndü tabi barışmak güvenmek belli bir kıvama getirmek uzun sürdü ama sonuç evlendik ve çocuğumuz oldu hemen 1 aylık şuan :) Yani umut kesilmez tabi ama kaderde varsa dönüşte varır oturup beklememek lazım ama.

kaderde varsa olur ben buna daima inanırım. yani çok ciddi bir sorun yoksa öyle ihanet vs gibi. yok ciddi ilişki istemiyorum yok psikolojim şöyle böyle bunlar eften püften şeyler aslında. yani şey açısından diyorum, iki insanı bir zaman sonra tekrar bir araya getirmeye engel affedilmez şeyler değil. insan bazen içindeyken, yaşarken anlamıyor sonradan anlıyor kıymetini. çünkü nankör varlıklarız. net, böyleyiz. bazı insanlara sonradan dank ediyor. bazen bazı kişiler yanlış zamanda karşılaşıyor. yanlış zaman doğru insan olayı varsa doğru zamanda o insan gelip seni bulabilir. ama bir hayat kuralıdır, vazgeçersen senin olur yani beklersen, gelecek dersen ve gelmesini çok istediğini ona yansıtırsan gelmez. olmuyorsa rafa kaldıracaksın, kadere bırakacaksın. evrene mesaj göndereceksin, benim için hayırlı neyse o olsun diyeceksin. eğer o insan hayırlı ise doğru zamanda beni bulsun diyeceksin.

O kadar haklısınız ki ama insan hayal kırıklığına uğrayınca sağlıklı düşünemiyor ne yazık ki şu an o durumdayım maalesef

Napcan dönünce ya uff biz şükür ediyoruz gitmis iyiki oh, zibarakalsin diye

İlgisi olsa yazardı artık bitmiş görünüyor. Çünkü sevse ve bir ihtimal gururundan yazmadı geri dönmedi diyelim siz yazdınız işte ama cvp vermedi bundan sonrası her mesajınızda daha çok üzülürsünüz.

Konunuz uzun olduğu için okuyamadım kusura bakmayın. Ama konu başlığına cevabım : Seven adam gitmez . Eğer gittiyse ya sevmemiştir ya da mücadele edecek yüreği yoktur

Sevseydi yazardı ,hatta önce o yazardı.. kapında yatar peşini bırakmazdı...belliki alternatif bulmuş size bir ilgisi kalmamış boşuna üzmeyin kendinizi yolunuza bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…