Ne yazayım , nasıl teşekkür edeyim bilemedim şimdi.alkisalkisalkisa.s.
Ben diyeyim 20 , siz deyin 25 yıl öncesine ait siyah beyaz vesikalık resimlerdi verdiklerim , üstelik anne ye ait olan resim daha yakın zamanda çekilmişti , yani resimdeki yüzün gençleştirilmesi gerekiyordu. Bir üstelik daha resimlerin scan edilmiş hallerini verdim. Ama sonuç muhteşem oldu.
Herkes ister sanırım bir aile resiminin olmasını , ama eğer kaybedilenler varsa ailede bu mümkün olamaz. Benim projemin hikayesi de bu ve muhteşem ellerde projem hayata geçti. Bana kalan ise doğumgününü bekleyip eşimin gözlerini izlemek ...
İçtenlikle teşekkür ederim:1hug:
bir arkadaşım eşine doğum günğü hediyesi için yaptırmak istedi.yani bu işe ben vesile oldum ve üzerime çok büyük bir sorumluluk aldım.
ama şimdi ve aslında en başından beri içim çok rahattı.
şebnem harika bir iş çıkardı ortaya.
fiyatlar inanılmaz uygun,emek harika...
sadece bu topikte tanıdım şebnem hanımı.
sevdiklerine böle bir hediye vermek isteyenler bir kere bile tereddüt etmesinler ki zaten herşey örneklerle ortada.
tekrar teşekkürler şebnem
calısmalarınızı gercekten cok begendım ben de aralık ayında falan yaptırmayı dusunuyorum umarım o zaman burda olursunuz :Saruboceq:
Kadınlar Klübünden, Güzelller Güzeli arkadaşımın Film Afişi gibi nikah fotosunu zevkle calıştım. Kendisinin onayı ile sizlerle paylaşıyorum
çok güzel olmuş çalışmalarınız gerçekten çok beğendim ellerinize sağlık.. fiyat konusunda bilgi alabilirmiyim sizden? ve nekadar sürede gönderebiliyorsunuz?
Benim resimim geldi canım , çok çok güzel , çok beğendim. Tekrar tekrar teşekkürler a.s.
Merhaba,
Oğlumun karakalem çalışmasını büyük boy yaptırmak istiyorum. Lütfen detaylar için msn (editor@kadinlarkulubu.com) adresini ekleyebilirmisiniz ?
Teşekkürler...
Not : Bu tür elemeği çalışmaları osnuna kadar site yönetimi olarak destekliyoruz. Yeni evlenen bir çifte salak sulak bir hediye alacağınıza böyle yeri doldurulamayacak (gidip sağdan soldan alamazsınız) bir hediye verdiğinizi düşünsenize... gerçekten çok başarılı, elinize emeğinize sağlık...