Sevdiklerinize Süpriz Hediye- Karakalem Portre Resim Sipariş (resimli)

sebnexo özelden mesaj atamıyorum mesaj sayım eyterli olmadığı için, ocağın 22 sine yetişmesi gereken bir sipariş vermem lazım

Arkadaşlar tekrar merhaba,
Bir süreliğine işlerim sebebiyle siparişlere ara vermiştim. Şimdi yeniden aranızdayım ve hizmetinizdeyim...
portre siparişlerinizi bekliyorum.
yine en kaliteli malzemeler ile çok gerçekçi resimleriniz için benle irtibata geçiniz .
sevgiler...

Son düzenleme:
Sevdiklerinize emek harcanan özel bir hediye arıyorsanız mutlaka Şebnem Hanımla irtibata geçmenizi tavsiye ederim.
Güzel eserlerini burda gördüğümden sonuçtan hiç bir şekilde şüpheye düşmedim.
Yakın zamanda erkek arkadaşımın doğum günü var ve onun için birkaç fotoğraflarla kapısını çaldım. En uygun fotoğrafa karar verdikten sonra çizimi bitirdiği zaman memnun kalmadığım yerler şayet olursa düzeltebileceğini söyledi. Heyecanlanı bekleyişten sonra kısa sürede kalemini konuşturdu yine.
Kendisine burdan emeği ve sabrı için teşekkür ediyorum. Çizimini gördüğümde çok beğendim hatta arkadaşıma vermemeyi bile düşündüm
Neyseki en kısa zamanda tekrar Şebnem Hanımı rahatsız edeceğimi biliyorum.
Sonuçta net üstünde bir irtibat olduğu için belki güvenemeyenler olabilir; ama kendisi gayet işinin uzmanı. Sipariş vermek isteyenler çok güzel bir hediye seçtiklerini garanti verebilirim.

Teşekkürler rumuz maviye sevdalı =) Gerçekten ben de çok zevkle çalıştım ve sonuçtan memnun oldum. aslında sana çalıştığım bu resim karakalem görünümünde ancak teknik olarak kuru fırça tekniği ile yapıyorum. Umarım arkadaşın da bu hediyeyi beğenir. Bu resmi sen arkadaşına ver bence niyetini bozma, sana daha başkalarını çalışırız

Şebnem hanım size acil ulaşmam lazım resimlerdeki mail adresine mail attım ama cevap gelmedi halen çizim yapıyorsanız bende çizim yaptırmak istiyorum özelden mesaj atma hakkımda yok malesef size nasıl ulaşabilirim acaba?

Cerensu; Bana istediğiniz resmi en kısa zamanda yollasanız siparişinizi memnuniyetle çalışacağım.

Şebnem hanım ellerinize sağlık çok güzel bir hediye oldu.Resimden çok memnun kaldım.Ücreti de birçok yere göre çok çok uygun.Teşekkürler...

Şebnem hanım ellerinize sağlık çok güzel bir hediye oldu.Resimden çok memnun kaldım.Ücreti de birçok yere göre çok çok uygun.Teşekkürler...

rica ederim cerensu. benim için de cok keyifli bir çalışma idi... Eşinizle birlikte nice yaşlar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…