Sevdiklerinize Süpriz Hediye- Karakalem Portre Resim Sipariş (resimli)

:lepi:ARKADAŞLAR BEN AİLEMLE BİRLİKTE ÇEKİLMİŞ Bİ FOTĞRAFIMIN RESMİNİ ÇİZDİRDİM.ÇOK GÜZEL ÇİZMİŞ ŞEBNEM ARKADAŞIM.ELLERİNE SAĞLIK ARKADAŞIM.HERKESE TAVSİYE EDERİM.

:lepi:ARKADAŞLAR BEN AİLEMLE BİRLİKTE ÇEKİLMİŞ Bİ FOTĞRAFIMIN RESMİNİ ÇİZDİRDİM.ÇOK GÜZEL ÇİZMİŞ ŞEBNEM ARKADAŞIM.ELLERİNE SAĞLIK ARKADAŞIM.HERKESE TAVSİYE EDERİM.

:) Beğenme çok sevindim Burcu Arkadaşım.!!! Zevkle çalıştım...

hihoyyyt süprizzzzz alkisalkisalkis​

bende istiyorum canımm özelden bana mail adresini yollarmısın? ben iki fotoğraf arasında kararsız kaldım belki çizim aşamasında hangisi rahat olursa onu yaparsın bir konuşalımmı?

allahim ne buyuk yetenekler var masallhturkbayragi

Estağfirullah, tesekkur ederim.
Hamd (övme-övülme) Alemlerin Rabbi Allah'a mahsustur. Sonuçta her canlıyı Allah yarattı ve ben baktığım her güzellikte O'nu görüyorum...
Sevgiler
yerimseniben

bende istiyorum canımm özelden bana mail adresini yollarmısın? ben iki fotoğraf arasında kararsız kaldım belki çizim aşamasında hangisi rahat olursa onu yaparsın bir konuşalımmı?

Dila zevkle çalışırım.yalnız fotoğrafları seçerken lütfen net ve oldukça büyük boyutta seçmeni rica edeciğm. Dediğin gibi birkaç açıdan yollarsan benim için de daha iyi olur. Arzu edersen resmi buradan da yukleyebilirsin. sonra gerekirse sileriz.

şebnem bende ekledim msnye ama canım gelmedi sana sanrıım.kabul edrmisin

Sipariş vermek isteyen arkadaşlarım, resimlerinizi buradan da ekleyebilirsiniz. ılginiz için teşekkür ederim opuyorumnanaktan

canim ya masallahin var cok guzel cizmisin ,cok profosyonelsin
bende lisedeyken grafik dersindeki arkadaslarima esimin resmini cizdirmistim karakalem hala durur ,hatta bilgisyar uzerinde asili
tabi o amatordu yinede guzel ciziyodu, seninki daha bi harika

Çok tesekkür ederim, resimlerimi böyle gören sizin kalbinizin ve gözlerinizin güzelliği.

Benim için sadece bir kaç teknik ve gözlem yapmaktır resim. görmeyi bilen ve gölgelendirme öğrenen herkes bu şekilde çizebilir... Daha da iyisini çizebilir. çünkü olanı yani doğayı taklit edebilir insan. Sanırım herkesin resim öğretmeniyle ilgili kötü bi anısı vardır. çünkü her öğrenci resimden korkarak yetişiyor. ama ben herkesin resim yapabileceğini savunanlardanım.
Resim yapabilir yapmasına ama hayal gücü doğuştandır sadece geliştirilebilir... Benim de yaptığım bu. Olanı taklit ediyorum.

tatlim peki gonderirken burusmasin birsey olmasin nasil gonderiyorsun?
bir de sadece kagidini gonderiyorsun heralde demi?
biraz daha ayrinti verirsen sevinirim acickasi :)

tatlim peki gonderirken burusmasin birsey olmasin nasil gonderiyorsun?
bir de sadece kagidini gonderiyorsun heralde demi?
biraz daha ayrinti verirsen sevinirim acickasi :)

silindir karton kutular var resimdeki gibi; onlar ile gonderi yapıyorum. Bu kutular büyük kırtasiye marketlerde satılıyor değişik ebatlarda. yada Kargo şirketlerinin kendi silindir kutuları da oluyor. kargo ucretine 1-2 lira artısı oluyor. Ben resimdekileri ilk siparişlerim için kırtasiyeden almıştım. onunla rulo yapıp içine yerleştiriyorum. Alıcı ise kendi beğenisine göre cerceve yaptırıyor. yani buruşmuyor, korunaklı ambalajda muhafaza oluyor.

sadece resim yapılan kağıdı yolluyorum. 1. kalite Schöhler/Canson marka resim kağıdı ve Derwent/Faber Castel'in Grafiti ve resim kalemlerini kullanıyorum...

:icecream:

bende siarişimi verdim ve salı günü falan Allahın izniyle elime ulaşacak.
teşekkür ederim şebnem hanım.büyük bir merakla bekliyorum...

bende siarişimi verdim ve salı günü falan Allahın izniyle elime ulaşacak.
teşekkür ederim şebnem hanım.büyük bir merakla bekliyorum...

siparişiniz bitti sayılır tuba, son ayrıntıları kaldı. sonuçtan memnun kalacağınızı düşünüyorum.
Tıpkı fotoğraf gibi oldu. buyrunnnnnnnnn​
pazartesi kargoya vericep nasipse.
sevgiler..

bende istiyorum ama 3 ayrı kişiyi farklı fotolarda yollasak bir araya getirebilirmisin canım yani demek istediğim beğendiğim pozları her fotoğrafta yani herkes bir aradayken yakalamak zor olabiliyo

bende istiyorum ama 3 ayrı kişiyi farklı fotolarda yollasak bir araya getirebilirmisin canım yani demek istediğim beğendiğim pozları her fotoğrafta yani herkes bir aradayken yakalamak zor olabiliyo

tabii canım ayıp ediyosun, kurarız bi kompozisyon. gerekirse yönlerini filan değiştiririm. Zaten As_Gun adlı arkadaşın çalışmasını o şekilde yapmıştım. kızını sonradan ekledim resme aynı fotoda bulunmamasına ragmen.

siparişiniz bitti sayılır tuba, son ayrıntıları kaldı. sonuçtan memnun kalacağınızı düşünüyorum.
Tıpkı fotoğraf gibi oldu. buyrunnnnnnnnn​
pazartesi kargoya vericep nasipse.
sevgiler..

şebnem hnm çok memnun oldum gerçekten .ben emindim zaten örneklerinizi görünce nasıl harika bişiy çıkacağından.şindi dört gözle bekliyorum resmi.ben onu hediye yaptırdığım için yüzleri kapatıp mecburen burdaki arkadaşlara gösteririm fikirleri olsun diye.kendi resmim olsa açık koyardık ama böyle idare edeceğiz artık.
görmedim ama tekrar elinize sağlık.hep burada olun:)

ben fotosunu cekip mailinize atmıştım dün. elinize geçmedimi. Bence bi mailbox'ınızı kontrol edin

ayy canım yaa öyle güzel olmuş öyle güzel olmuşki anlatamam bayıldımmmm....çok çok teşekkür ederim...
buraya örnek olarak koyabilirsin istersen :))
sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…