Çalışmalarınız harika,ellerinize emeğinize yüreğinize sağlık.
Türkiye'ye geldiğimde sizinle iletişime geçmek isterim,en güzel hediyelerden birinin bu olduğunu düşünüyorum..
Kolay gelsin,başarılırınızın devamını dilerim
cok tesekkur ederim, yeri değil ama bende sizin yemek tariflerinizin takipçilerindenim. opuyorumnanaktan
Türkiyeye geldiğinizde veya ne zaman isterseniz siparişlerinizi almaktan büyük onur duyarım...
Sevgiler...
Çok teşekkür ediyorum,ne güzel sözler bunlar,çok mutlu oldum:kedi:
Ekim gibi geleceğiz,ayın sonuna doğru bebeğimizin ikinci yaşını kutlayacağız inşaallah,o güne özel bir çalışma düşünülebilirkaydirigubbakcemile5
ben sizinle irtibata geçerim..
:hooray:Şeniz
ödeme şekli nasıl oluyor peki?
senin hesabınamı yatırıyoruz?
bide ödemeyi nezaman yapıyoruz
Ben size sipariş formu gonderiyorum. onu dolduruyorsunuz. ben resmi yaptıktan sonra resmin fotosunu cekip gosteriyorum. begenirseniz odemeyi yapıyorsunuz. havale/eft nasıl arzu ederseniz ...
Ben size sipariş formu gonderiyorum. onu dolduruyorsunuz. ben resmi yaptıktan sonra resmin fotosunu cekip gosteriyorum. begenirseniz odemeyi yapıyorsunuz. havale/eft nasıl arzu ederseniz ...
bende sevgilime doğum gününde hediye olarak böyle bişi düşünüyorum 31ekimde doğum günü şimdiden resimlerimizden hangisini seçsem die düşünmeye başladım:uhm: bu konuda bana yardımcı olursunuz dimi arkadaşlar:icecream:
Bayildim emegine bayildim,:1shok: Maasallah vallahi ya hatta helal olsun:1hug:
Bende Almanya'da yasiyorum. Yurt disina da, yapiosundur demi :uhm:
Allah yolunu acik etsin canim benim.
Kadınlar Klübünden, Güzelller Güzeli arkadaşımın Film Afişi gibi nikah fotosunu zevkle calıştım. Kendisinin onayı ile sizlerle paylaşıyorum
en büyük ölçüler nedir?ve fiyatı nasıl olur?
tabii canım ayıp ediyosun, kurarız bi kompozisyon. gerekirse yönlerini filan değiştiririm. Zaten As_Gun adlı arkadaşın çalışmasını o şekilde yapmıştım. kızını sonradan ekledim resme aynı fotoda bulunmamasına ragmen.
ayyy çok hoş ya bayıldım vallahii:asigim: peki bunun boyutları nasıl?
ciddimisin :1shok:
valla süper hemen eve gidip foto arşivimize bakıcam uygun foto bulayım eşime süpriz yapmak istiyorum :asigim:
foto özellikleri nasıl olmalı peki canım :uhm: