Sevdiklerinize Süpriz Hediye- Karakalem Portre Resim Sipariş (resimli)

Çalışmalarınız harika,ellerinize emeğinize yüreğinize sağlık.
Türkiye'ye geldiğimde sizinle iletişime geçmek isterim,en güzel hediyelerden birinin bu olduğunu düşünüyorum..
Kolay gelsin,başarılırınızın devamını dilerim

cok tesekkur ederim, yeri değil ama bende sizin yemek tariflerinizin takipçilerindenim. opuyorumnanaktan
Türkiyeye geldiğinizde veya ne zaman isterseniz siparişlerinizi almaktan büyük onur duyarım...
Sevgiler...

cok tesekkur ederim, yeri değil ama bende sizin yemek tariflerinizin takipçilerindenim. opuyorumnanaktan
Türkiyeye geldiğinizde veya ne zaman isterseniz siparişlerinizi almaktan büyük onur duyarım...
Sevgiler...

Çok teşekkür ediyorum,ne güzel sözler bunlar,çok mutlu oldum:kedi:
Ekim gibi geleceğiz,ayın sonuna doğru bebeğimizin ikinci yaşını kutlayacağız inşaallah,o güne özel bir çalışma düşünülebilirkaydirigubbakcemile5
ben sizinle irtibata geçerim..
:hooray:Şeniz

Çok teşekkür ediyorum,ne güzel sözler bunlar,çok mutlu oldum:kedi:
Ekim gibi geleceğiz,ayın sonuna doğru bebeğimizin ikinci yaşını kutlayacağız inşaallah,o güne özel bir çalışma düşünülebilirkaydirigubbakcemile5
ben sizinle irtibata geçerim..
:hooray:Şeniz

ekim sonu olduğuna göre akrep burcu bebeği olmalı.a.s şimdiden mutlu seneler diliyorum

Evet; yüzde yüz akrep :KK66:
Tuttuğunu koparan cinsten.. :KK66:
Çok teşekkürler eksik olma balım..

ödeme şekli nasıl oluyor peki?
senin hesabınamı yatırıyoruz?
bide ödemeyi nezaman yapıyoruz

Ben size sipariş formu gonderiyorum. onu dolduruyorsunuz. ben resmi yaptıktan sonra resmin fotosunu cekip gosteriyorum. begenirseniz odemeyi yapıyorsunuz. havale/eft nasıl arzu ederseniz ...

ödeme şekli nasıl oluyor peki?
senin hesabınamı yatırıyoruz?
bide ödemeyi nezaman yapıyoruz

Ben size sipariş formu gonderiyorum. onu dolduruyorsunuz. ben resmi yaptıktan sonra resmin fotosunu cekip gosteriyorum. begenirseniz odemeyi yapıyorsunuz. havale/eft nasıl arzu ederseniz ...

ooovvv yani resmi beğenirsek ödeme yapıyoruz bu hoşuma gitti gerçektenhihoyyyt peki ben baya büyük boyutlarda istiyorum o nasıl olucak?fisfisfis

bende sevgilime doğum gününde hediye olarak böyle bişi düşünüyorum 31ekimde doğum günü şimdiden resimlerimizden hangisini seçsem die düşünmeye başladım:uhm: bu konuda bana yardımcı olursunuz dimi arkadaşlar:icecream:

Bayildim emegine bayildim,:1shok: Maasallah vallahi ya hatta helal olsun:1hug:
Bende Almanya'da yasiyorum. Yurt disina da, yapiosundur demi :uhm:
Allah yolunu acik etsin canim benim.

tesekkürler AvriLavigne ve Açelya,
AvriLavigne istediğin kadar büyük boyda calısabiliriz, 31 ekime daha epey zaman var, ama büyük oldugu için daha fazla zaman alacaktır .Sen resimleri alternatifleri ile yolla. Ben sana hangisinin sonuncunun daha iyi olacağı konusunda yardımcı olurum canım .Ayrıca resmi secerken favori foton olmasına dikkat et, acık-koyu zıtlık farkının olması, net olması, yuksek cozunurlukte olması resmin kalitesini de arttıracaktır... sevgilerimle... :teytey:

bende sevgilime doğum gününde hediye olarak böyle bişi düşünüyorum 31ekimde doğum günü şimdiden resimlerimizden hangisini seçsem die düşünmeye başladım:uhm: bu konuda bana yardımcı olursunuz dimi arkadaşlar:icecream:

Beğenmene çok sevindim Gülçin. kaydirigubbakcemile5
Türkiyenin her yerine ve yurt dışına gonderi yapıyorum. Ne zaman istersen bana özelden ulaşabilirsin...
Sevgilerimle

Bayildim emegine bayildim,:1shok: Maasallah vallahi ya hatta helal olsun:1hug:
Bende Almanya'da yasiyorum. Yurt disina da, yapiosundur demi :uhm:
Allah yolunu acik etsin canim benim.

Kadınlar Klübünden, Güzelller Güzeli arkadaşımın Film Afişi gibi nikah fotosunu zevkle calıştım. Kendisinin onayı ile sizlerle paylaşıyorum :nazar:

kkweb.jpg

Son düzenleme:
Ben, en büyük 70X100 caliştim ünv. karakalem desen ama oturan figürdü. bu portre olacağı için 70X100 abartı olur. en uygun 50X70cm olur büyük istediğin için. Ama 1 metrede istersen calışırım canın sağolsun :a015:

35X50 cm 30 TL
A3 tekkişi 20, çift kişi 25
A4 tek kişi 10, çift kişi 15

en büyük ölçüler nedir?ve fiyatı nasıl olur?

Son düzenleme:
tabii canım ayıp ediyosun, kurarız bi kompozisyon. gerekirse yönlerini filan değiştiririm. Zaten As_Gun adlı arkadaşın çalışmasını o şekilde yapmıştım. kızını sonradan ekledim resme aynı fotoda bulunmamasına ragmen.

aaaa buda güzelmişş yaa bende karakara düşünüyorum hangisini atıcam die :KK70: çünkü bi fotoğrafta birimiz güzel çıkarken diğerimz kötü görünebiliyor farklı fotoğrafları birlikte kombine etmek güzel olabilir bunuda düşünicemmkaydirigubbakcemile2zemuszemus

ciddimisin :1shok:
valla süper hemen eve gidip foto arşivimize bakıcam uygun foto bulayım eşime süpriz yapmak istiyorum :asigim:
foto özellikleri nasıl olmalı peki canım :uhm:

En favori fotoğrafınız olsun ki resmi de o oranda beğenin. dğün fotoğrafı ideal olabilir.çünki stüdyo cekimi. İkinizde gülümseyin filan.. sizin için bir anlamı olsun. e tabi cok net olsun. Bence bunlar onemli şekercim.

ciddimisin :1shok:
valla süper hemen eve gidip foto arşivimize bakıcam uygun foto bulayım eşime süpriz yapmak istiyorum :asigim:
foto özellikleri nasıl olmalı peki canım :uhm:

X