Sevdiklerinize Süpriz Hediye- Karakalem Portre Resim Sipariş (resimli)

kkweb.jpg

bebişim benim o senin güzelliğin...bende zevkle salonumun baş köşesine astım....

salonunda yer bulmana sevindim dila... Umarım gelen misafirlerin de beğenir

opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
en kısa zamanda size fotoğraflarımı göndermek istiyorum. tebrikler, emeğinize sağlık, çalışmalarınız muhteşem.

Güzel İzmirden Güzel arkadaşımın düğün fotosunu zevkle çalıştım:

a0221kucuktext.jpg

a0222kucuktext.jpg

Son düzenleme:
Güzel İzmirden Güzel arkadaşımın düğün fotosunu zevkle çalıştım:

a0221kucuk.jpg

a0222kucuk.jpg

Şebnem Hanım'a burdan tekrar teşekkür ediyorum.. Çok güzel bir çalışma olmuş gerçekten..alkisalkisalkisalkisalkisalkis en kısa sürede çerçeveletip salonuma asıcam.. ayrıca saolsun beni hiç zora sokmadı hemen aldım resmimi.. ikimizinde İzmir de olması büyük bi şanstı benim için.. inşallah farklı resimlerimide yaptırmayı düşünüyorum..

canimmm emegine saglik,harika calismalar,tebrik ederim seni
yurtdisina gönderme nasil olur acaba?

Arkadaşlar bende sipariş vermiştim. Erkek arkadaşımla resmimizi yaptırdım. Son halinin resmini gördüm. Çok güzel oldu. ıçime sindi gerçekten. Yaptırmadan önce tereddütlerim vardı ama herşeye değdi bence. Emeğinize, ellerinize, kaleminize sağlık...

Arkadaşlar bende sipariş vermiştim. Erkek arkadaşımla resmimizi yaptırdım. Son halinin resmini gördüm. Çok güzel oldu. İçime sindi gerçekten. Yaptırmadan önce tereddütlerim vardı ama herşeye değdi bence. Emeğinize, ellerinize, kaleminize sağlık...

beğenmene sevindim Aslı, grcekten zevkli bir çalışma oldu benim içinde.
resmin küçük bir boytunu seninde izninle bi sureliğine yayınlıyorum

a0228kucuktext.jpg

Converse in yıldızını sana da takmak lazım!

Hollywood starları kadar guzel arkadaşımın ikili portresini yapmak benim için büyük keyif idi...

melomelo.jpg

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri!

Kısa bir süreliğine servis dışıyım. :)
siparişlerinizi en kısa zamanda değerlendireceğim.

sevgilerimle...

Gece saat 12 yi geçer geçmez hediyesini aldı eşim , yüzünü kaldırıp bana baktığında dolmuş gözleri ve gülümsemeye çalışan dudakları fark ettim... teşekkür ederim .

ne büyük yetenek.resimlerdeki hiç bir ayrıntıyı atlamamışsın ayakta alkışlıyorum arkadaşım KOSKOCA BıR MAŞALLAH SANAhayırlı satışlar olur inşallah:1shok::hooray:a.s.

Gece saat 12 yi geçer geçmez hediyesini aldı eşim , yüzünü kaldırıp bana baktığında dolmuş gözleri ve gülümsemeye çalışan dudakları fark ettim... teşekkür ederim .

Bende cok duygulandım şimdi...
Siz O'na paha biçilemez bir hediye verdiniz: Geçmişini ve çocukluğunu.

Yeni projelerde görüşmek üzere!

X