Sevdiklerinize Süpriz Hediye- Karakalem Portre Resim Sipariş (resimli)

bhterkk.jpg

A3 boyutunda: 30X40, Karakalem. Sahibinden izin alınarak topiğe eklenmiştir.

graphic134.jpg

35X50, Her ebatta istediğiniz fotoğrafın portresi yapılır. Ayrı fotoğraflarlar birleştirilerek kompozisyon oluşturulur.

Arkadaslar resmini yaptırmak isteyen olursa KK üyelerindeki arkadaşlarım gecekusu, dila06, as_gun, sevilguler, karalahana adlı kullanıcılara hizmet ürünün kalitesi hakkında fikir danışabilirler... ben hepsinin işlerini zevkle ve titizlikle çalıştım. Umarım onları ve sevdiklerini de mutlu edebilmişimdir...
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanzemuszemus

Herbiri ayrı vesikalık eski taranmış siyah-beyaz fotoğrafları Sevgili Arkadaşım ne kadar güzel bir projeyle karakalem yaptırmayı düşünmüş.Bana da kompozisyon oluştrmak ve işin en eğlenceli kısmı resimlendirmek kaldı.

gece kusu Arkadaşım bana bi süreliğine yayınlama hakkı vermişti
Bunun için O'na teşekkür ederim...

Son düzenleme:
Ne yazayım , nasıl teşekkür edeyim bilemedim şimdi.alkisalkisalkisa.s.

Ben diyeyim 20 , siz deyin 25 yıl öncesine ait siyah beyaz vesikalık resimlerdi verdiklerim , üstelik anne ye ait olan resim daha yakın zamanda çekilmişti , yani resimdeki yüzün gençleştirilmesi gerekiyordu. Bir üstelik daha resimlerin scan edilmiş hallerini verdim. Ama sonuç muhteşem oldu.

Herkes ister sanırım bir aile resiminin olmasını , ama eğer kaybedilenler varsa ailede bu mümkün olamaz. Benim projemin hikayesi de bu ve muhteşem ellerde projem hayata geçti. Bana kalan ise doğumgününü bekleyip eşimin gözlerini izlemek ...

ıçtenlikle teşekkür ederim:1hug:

Asıl ben teşekkür ederim "gecekuşu" arkadaşım. Bu nostaljik çalışmayı keyifle yaptım. Umarım eşiniz de beğenir ve geçmişe doğru güzel bir yolculuk yapar...
kaydirigubbakcemile5

Ne yazayım , nasıl teşekkür edeyim bilemedim şimdi.alkisalkisalkisa.s.

Ben diyeyim 20 , siz deyin 25 yıl öncesine ait siyah beyaz vesikalık resimlerdi verdiklerim , üstelik anne ye ait olan resim daha yakın zamanda çekilmişti , yani resimdeki yüzün gençleştirilmesi gerekiyordu. Bir üstelik daha resimlerin scan edilmiş hallerini verdim. Ama sonuç muhteşem oldu.

Herkes ister sanırım bir aile resiminin olmasını , ama eğer kaybedilenler varsa ailede bu mümkün olamaz. Benim projemin hikayesi de bu ve muhteşem ellerde projem hayata geçti. Bana kalan ise doğumgününü bekleyip eşimin gözlerini izlemek ...

İçtenlikle teşekkür ederim:1hug:

bir arkadaşım eşine doğum günğü hediyesi için yaptırmak istedi.yani bu işe ben vesile oldum ve üzerime çok büyük bir sorumluluk aldım.
ama şimdi ve aslında en başından beri içim çok rahattı.
şebnem harika bir iş çıkardı ortaya.
fiyatlar inanılmaz uygun,emek harika...
sadece bu topikte tanıdım şebnem hanımı.
sevdiklerine böle bir hediye vermek isteyenler bir kere bile tereddüt etmesinler ki zaten herşey örneklerle ortada.
tekrar teşekkürler şebnem

Bende teşekkür ederim Tuba güzel sözlerin için. Arkadaşına mahçup olmadığına sevindim. Yaptığım işlerin başkalarını da mutlu etmesi beni de çok memnun ediyor. Çünkü bende yaparken büyük zevk alıyorum ve bu da çalışmalarıma yansıyor. Senin de dediğin gibi fiyatlar çok makul ve işler kaliteli. Kadınlar Kulübü sayesinde bir çok şey öğrendim ve güzel arkadaşılklar kazandım...
sevgilerimle.

bir arkadaşım eşine doğum günğü hediyesi için yaptırmak istedi.yani bu işe ben vesile oldum ve üzerime çok büyük bir sorumluluk aldım.
ama şimdi ve aslında en başından beri içim çok rahattı.
şebnem harika bir iş çıkardı ortaya.
fiyatlar inanılmaz uygun,emek harika...
sadece bu topikte tanıdım şebnem hanımı.
sevdiklerine böle bir hediye vermek isteyenler bir kere bile tereddüt etmesinler ki zaten herşey örneklerle ortada.
tekrar teşekkürler şebnem

calısmalarınızı gercekten cok begendım ben de aralık ayında falan yaptırmayı dusunuyorum umarım o zaman burda olursunuz :Saruboceq:

çok güzel olmuş çalışmalarınız gerçekten çok beğendim ellerinize sağlık.. fiyat konusunda bilgi alabilirmiyim sizden? ve nekadar sürede gönderebiliyorsunuz?

Kadınlar Klübünden, Güzelller Güzeli arkadaşımın Film Afişi gibi nikah fotosunu zevkle calıştım. Kendisinin onayı ile sizlerle paylaşıyorum :nazar:

kkweb.jpg

bebişim benim o senin güzelliğin...bende zevkle salonumun baş köşesine astım....

Eğer elimde başka sipariş yoksa "Birkaç gün" içinde çalışıp yolluyorum şekerim.
A4 tek kişi: 10 TL .......... A4 çift kişi: 15 TL
A3 tek kişi: 20 TL.......... A3 çift kişi: 25 TL
35X50(daha büyük boy):30 TL

çok güzel olmuş çalışmalarınız gerçekten çok beğendim ellerinize sağlık.. fiyat konusunda bilgi alabilirmiyim sizden? ve nekadar sürede gönderebiliyorsunuz?

sebnemcim teşekkür ediyorum ellerine yüreğine sağlık resimlerim süper olmuş...arkadaşlar ben yatırdım ve evimin en güzel köşesinde asılı en kısa zamanda resimlerini eklicem.canım tekrar tekrar teşekkür ediyorummm gerçi gelecek olan bir resmim daha var ama şimdiden teşekkürler...

Merhaba,
Oğlumun karakalem çalışmasını büyük boy yaptırmak istiyorum. Lütfen detaylar için msn (editor@kadinlarkulubu.com) adresini ekleyebilirmisiniz ?

Teşekkürler...

Not : Bu tür elemeği çalışmaları osnuna kadar site yönetimi olarak destekliyoruz. Yeni evlenen bir çifte salak sulak bir hediye alacağınıza böyle yeri doldurulamayacak (gidip sağdan soldan alamazsınız) bir hediye verdiğinizi düşünsenize... gerçekten çok başarılı, elinize emeğinize sağlık...

Merhaba,
Oğlumun karakalem çalışmasını büyük boy yaptırmak istiyorum. Lütfen detaylar için msn (editor@kadinlarkulubu.com) adresini ekleyebilirmisiniz ?

Teşekkürler...

Not : Bu tür elemeği çalışmaları osnuna kadar site yönetimi olarak destekliyoruz. Yeni evlenen bir çifte salak sulak bir hediye alacağınıza böyle yeri doldurulamayacak (gidip sağdan soldan alamazsınız) bir hediye verdiğinizi düşünsenize... gerçekten çok başarılı, elinize emeğinize sağlık...

Site yönetimi olarak verdiğiniz destek için teşekkür ederim. opuyorumnanaktan
Oğlunuzun karakalem portresini çalışmaktan onur duyarım...

X