Sevdiklerinize Süpriz Hediye- Karakalem Portre Resim Sipariş (resimli)

ben çok beğendim ve eşime evlilik yıldönümde hediye etmek isterim resmimizi.irtibata nasıl geçeriz

sizinle görüşmek istiyorum.eşime evlilik yıldönümü için böyle bi süpris yapabilirim....

ayy canım yaa öyle güzel olmuş öyle güzel olmuşki anlatamam bayıldımmmm....çok çok teşekkür ederim...
buraya örnek olarak koyabilirsin istersen :))
sevgiler...

o sizin güzelliğinizin resme yansımasıdır efem. a.s. beğenmene cok sevindim. resmi sen istersen koyabiliriz . ben prensip olarak- hizmette gizlilik esastır- izinsiz koymuyorum.

ben çok beğendim ve eşime evlilik yıldönümde hediye etmek isterim resmimizi.irtibata nasıl geçeriz

sevilguler arkadaşım, resimleri gönderirken net ve büyük çözünürlükte fotolar olmasına dikkat edelim. Hangi boyut istiyorsunuz. A3 boyutu uygun mudur? :uhm:

şebnem hnm ellerinize sağlık.
çok güzel.
bütün arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim.
izmirden ist kargo 8,90 tuttu.
bilginiz olsun.

şebnem hnm ellerinize sağlık.
çok güzel.
bütün arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim.
izmirden ist kargo 8,90 tuttu.
bilginiz olsun.

begenmene sevindim Tubacığım,Umarım arkadaşların da beğenir. yalnız ben gonderiyi Ankaradan yapmıştım canım.haftaya izmirde olacağım nasipse. :teytey:

bence bir sakıncası yok herkes görsün gözelliğimi dermişimmm...
ya inanamıyorum fotoğraftanda güzel olmuş ha o saçları falan nasıl yapmışsın öyle aynısı...allah yetenek vermiş kardeşim çöp adam bile çizemem ben yaa...

bence bir sakıncası yok herkes görsün gözelliğimi dermişimmm...
ya inanamıyorum fotoğraftanda güzel olmuş ha o saçları falan nasıl yapmışsın öyle aynısı...allah yetenek vermiş kardeşim çöp adam bile çizemem ben yaa...

saçlarını çok zevkli çalıştım.ole lülülü saçlar filan... ben izmire dönünce corel drawda duzenleme yapar sergileriz resmini canım musade olduğuna gore... :nazar:

Merhaba , eşimin d.günü için istiyorum. Ne kadar zamana ihtiyacınız var acaba , 20 Ağustos ta almak için ne zaman resim göndermeliyim?

Tamam sanırım yarın yada öbürgün resimler hazır olur. Adresinizi ekler resimleri yollarım. :)

sizi kutlarım arkadaşım..emeğinize sağlık.....çok başarılı buldum.a.s.

ağzım açık kaldı çok başarılısınız alkisalkisalkis

A4 boyutundakileri aşağı yukarı 1 haftada bitiriyosunuz sanırım?

ağzım açık kaldı çok başarılısınız alkisalkisalkis

A4 boyutundakileri aşağı yukarı 1 haftada bitiriyosunuz sanırım?

hayır, A4 üç-dört saatte çıkar Allah izin verirse. 35X50 de bir-iki gün. Ama tüm gün sabahtan aksama kadar hiçbaşından kalkmadan oturmam gerekiyor. :CüvCüv:

hayır, A4 üç-dört saatte çıkar Allah izin verirse. 35X50 de bir-iki gün. Ama tüm gün sabahtan aksama kadar hiçbaşından kalkmadan oturmam gerekiyor. :CüvCüv:

3-4 saat mi :bbo:
son dakika hediyesiz kalanlar için bulunmaz nimetsiniz alkisalkisalkis
tekrar tebrik ederim zemuszemus

3-4 saat mi :bbo:
son dakika hediyesiz kalanlar için bulunmaz nimetsiniz alkisalkisalkis
tekrar tebrik ederim zemuszemus

saol Cashmere guzel dusuncelerin icin. Belki haklısın ama ben yine de bu tür özel bir hediyenin onceden planlanmış olmasını dilerim, son dakikada bulunan bir çözüm değil. opuyorumnanaktan

Çalışmalarınız harika,ellerinize emeğinize yüreğinize sağlık.
Türkiye'ye geldiğimde sizinle iletişime geçmek isterim,en güzel hediyelerden birinin bu olduğunu düşünüyorum..
Kolay gelsin,başarılırınızın devamını dilerim

X