- 17 Mayıs 2009
- 166
- 1
ne büyük yetenek.resimlerdeki hiç bir ayrıntıyı atlamamışsın ayakta alkışlıyorum arkadaşım KOSKOCA BİR MAŞALLAH SANAhayırlı satışlar olur inşallah:1shok::hooray:a.s.
a.s.
a.s.a.s.
a.s.a.s.a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne büyük yetenek.resimlerdeki hiç bir ayrıntıyı atlamamışsın ayakta alkışlıyorum arkadaşım KOSKOCA BİR MAŞALLAH SANAhayırlı satışlar olur inşallah:1shok::hooray:a.s.
o bir sihirli dokunuşşşş,o bir mükemmelllll,o bir sanatçı:lepi:şebnemcim iyi ki sana rastlamışım bu sitede gerçekten harikalar yaratıyorsun seni tanıdığıma çok sevindim hayatım tekrardan ellerine sağlık çokkk teşekkür ederim evimin en güzel köşesinde yerini alacak şaheserlerinzemuszemus
arkadaşlar eğer sevdiklerinize anlamlı bir hediye vermek bazı anları unutulmaz kılmak istiyorsanız gerçekten doğru adres bu topic emin olun pişman olmayacaksınız ben inanılmaz beğendim ve memnun kaldım kesinlikle hepinize tavsiye ediyorum ve şebnemcim hayatta ki bazı anları ölümsüzleştirmeye devam et tatlım gerçekten harikasınzemuszemusalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
çalışmalarınız tek kelimeyle muhteşem
allah nazarlardan saklasın elleriniz kollarınız dert görmesin gerçektende ...
bütün fotoğraflara baktım herbiri ayrı bir şaheser hepside birbirinden güzel olmuş
bende kara kalem ve yağlı boya çalışıyorum amatör olarak ..güzel sanatlar içimde kalmış bir uhdedir..çok sevdiğim bir şeyi bu kadar güzel yapan birinle burada karşılaşmak beni çok mutlu etti..en kısa zamanda bende fotoğrafımı yollayacağım..
keyifli çalışmalar canım..
ellerinize sağlık çok güzeller :))
çok guzeller tatlım cızdıgın kgtlar kalınmı ya tablo gıbımı mesala ve nedakara ypyorsun