Sevdiklerinize Süpriz Hediye- Karakalem Portre Resim Sipariş (resimli)

o bir sihirli dokunuşşşş,o bir mükemmelllll,o bir sanatçı:lepi:şebnemcim iyi ki sana rastlamışım bu sitede gerçekten harikalar yaratıyorsun seni tanıdığıma çok sevindim hayatım tekrardan ellerine sağlık çokkk teşekkür ederim evimin en güzel köşesinde yerini alacak şaheserlerinzemuszemus
arkadaşlar eğer sevdiklerinize anlamlı bir hediye vermek bazı anları unutulmaz kılmak istiyorsanız gerçekten doğru adres bu topic emin olun pişman olmayacaksınız ben inanılmaz beğendim ve memnun kaldım kesinlikle hepinize tavsiye ediyorum ve şebnemcim hayatta ki bazı anları ölümsüzleştirmeye devam et tatlım gerçekten harikasınzemuszemusalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

o bir sihirli dokunuşşşş,o bir mükemmelllll,o bir sanatçı:lepi:şebnemcim iyi ki sana rastlamışım bu sitede gerçekten harikalar yaratıyorsun seni tanıdığıma çok sevindim hayatım tekrardan ellerine sağlık çokkk teşekkür ederim evimin en güzel köşesinde yerini alacak şaheserlerinzemuszemus
arkadaşlar eğer sevdiklerinize anlamlı bir hediye vermek bazı anları unutulmaz kılmak istiyorsanız gerçekten doğru adres bu topic emin olun pişman olmayacaksınız ben inanılmaz beğendim ve memnun kaldım kesinlikle hepinize tavsiye ediyorum ve şebnemcim hayatta ki bazı anları ölümsüzleştirmeye devam et tatlım gerçekten harikasınzemuszemusalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

:kedi: çok tesekkür edrrim Angel bu güzel sözler için, inan bende cok zevkli çalıştım...
umarım benden tatlı bi hatıra olarak yıllarca duvarlarınızı süsler...opuyorumnanaktan

çalışmalarınız tek kelimeyle muhteşem:nazar:
allah nazarlardan saklasın elleriniz kollarınız dert görmesin gerçektende ...
bütün fotoğraflara baktım herbiri ayrı bir şaheser hepside birbirinden güzel olmuş :nazar:
bende kara kalem ve yağlı boya çalışıyorum amatör olarak ..güzel sanatlar içimde kalmış bir uhdedir..çok sevdiğim bir şeyi bu kadar güzel yapan birinle burada karşılaşmak beni çok mutlu etti..en kısa zamanda bende fotoğrafımı yollayacağım..
keyifli çalışmalar canım..

çalışmalarınız tek kelimeyle muhteşem:nazar:
allah nazarlardan saklasın elleriniz kollarınız dert görmesin gerçektende ...
bütün fotoğraflara baktım herbiri ayrı bir şaheser hepside birbirinden güzel olmuş :nazar:
bende kara kalem ve yağlı boya çalışıyorum amatör olarak ..güzel sanatlar içimde kalmış bir uhdedir..çok sevdiğim bir şeyi bu kadar güzel yapan birinle burada karşılaşmak beni çok mutlu etti..en kısa zamanda bende fotoğrafımı yollayacağım..
keyifli çalışmalar canım..

cok teşekkür ederim "su35", eminim senin yağlıboya ve karakalem calışmalarında cok guzeldir. fotoğrafını bekliyorum cnm. opuyorumnanaktan

Sevgili KKulübün değerli üyeleri

siparişleri almaya başladım

akannehir akannehir akannehir

Son düzenleme:
15 eylüle kadar alanıosunus demek tühh üzüldüm gercekten .neyse dönmenizi bekleriz artık cok begendim çlışmalarınız ı .mailinizi vermişsinis adresinizi aldım.ama lütfen topikte resim almaya basladıınısı duyurun da unutmayalım.tesekkür ederim

bende resim okuyorm umarum senin gibi başarılı olurum :))) çok sevdim yaptıklarını. insana ilham veriyo ve hemen birşeyler çizmek istiyo insan :KK54:

Canım sen daha da iyilerini yaparsın inşallah. sana yeni eğitim-öğretim yılında başarılar dilerim...

çok guzeller tatlım cızdıgın kgtlar kalınmı ya tablo gıbımı mesala ve nedakara ypyorsun

canım ben sıparıs vermeyı dusunyorumda kargo ucretını senmı verıyon bızmı parayı nasıl vercez bı anltrmsın

emeginize saglik fiyatlarda cidden oldukca uygun
türkiyeye izine geldigimde bende siparis vermek isterim
yurtdisina kargo biraz pahali olur galiba ve ödeme felanda yurtdisindan nasil olur bilmiyorum

hepsine bayıldım valla ben de hoşuma giden bir fotomu seçip sizinle iletişime geçmek istiyorum

Son düzenleme:
X