Sevdiklerinize Süpriz Hediye- Karakalem Portre Resim Sipariş (resimli)

emeginize saglik fiyatlarda cidden oldukca uygun
türkiyeye izine geldigimde bende siparis vermek isterim
yurtdisina kargo biraz pahali olur galiba ve ödeme felanda yurtdisindan nasil olur bilmiyorum

türkiyeye geldiğinizde haber bekliyorum o halde sizde. o zamana kadar en sevdiğiniz fotoğrafınızı tespit etmeniz gerekiyor

yapmış olduğun resimleri daha önceden biliyordum ve beğenim vardı sonunda bende irtibata geçip kendim için bir resim yaptırdım
gerçektende muhteşem olmuş. ellerine emeğine sağlık sayende arkadaşıma verebileğim özel ve güzel bir hediyem var.
fyat konusundada oldukça uygundu. herşey teşekkürler :))

yapmış olduğun resimleri daha önceden biliyordum ve beğenim vardı sonunda bende irtibata geçip kendim için bir resim yaptırdım
gerçektende muhteşem olmuş. ellerine emeğine sağlık sayende arkadaşıma verebileğim özel ve güzel bir hediyem var.
fyat konusundada oldukça uygundu. herşey teşekkürler :))

canım begenmene cok sevindim. ben de çok zevkle çalıştım. başka siparişlerde buluşmak ümidiyle.
bu arada şirketteki arkadaşının resmini de yapmak için heyecanla bekliyorum; fırçam ve kalemim ellerimde... =)

çalışmalarınıza hayran kaldım :nazar: çok güzel bi yetenek:KK9: eşimin doğum günü için düşünüyorum inş. geç kalmamışımdır:KK43:malesef özelden mesaj atamıyorum mail adresinizi verebilirmisiniz?

çalışmalarınıza hayran kaldım :nazar: çok güzel bi yetenek:KK9: eşimin doğum günü için düşünüyorum inş. geç kalmamışımdır:KK43:malesef özelden mesaj atamıyorum mail adresinizi verebilirmisiniz?

Canım doğum günü ne zaman? 1 haftada yetirşir. elimdeki sipariş biter bitmez başlarım.

tatlım mail attım
mynet adresimden
ilgilenirsen sevinirimm.
Ayrıca A3 olarak yazmayı unutmuşum..

Öpüldün :) haber bekliyorum ! :)

canım fotoğrafı cep ile çekmektense yüksek çözünürlükte taratmak daha iyi bir çözüm.
resim de ne kadar çok detay gözükürse o kadar etkileyici olur. Ne demişler; şeytan ayrıntıda gizlidir =)

canım fotoğrafı cep ile çekmektense yüksek çözünürlükte taratmak daha iyi bir çözüm.
resim de ne kadar çok detay gözükürse o kadar etkileyici olur. Ne demişler; şeytan ayrıntıda gizlidir =)

tamam tatlım en geç 1 hafta içinde
mail kutunda teferruatlarıyla resim gelmiş olur :)
tşk ederim şimdiden :KK66:

canım resme başladığını söylemişsin ama nezaman biter? biliyorsun zamanımız azaldı heyecanla bekliyorum.yetişmemesinden korkuyorum mail de attım ama görmedin galiba:KK43:

canım resme başladığını söylemişsin ama nezaman biter? biliyorsun zamanımız azaldı heyecanla bekliyorum.yetişmemesinden korkuyorum mail de attım ama görmedin galiba:KK43:

evet cok az bi işi kaldı. 15 ekimde elinde olacaktı biliyorum. bu gece biterse fotosunu yollayacağım sana
resim çok iyi gidiyor.merak etme tatlım

kızlar cumartesi günü eşimin doğum günüydü ve aldığı en anlamlı en güzel hediye olduğunu söyledi:) evimize girer girmez herkesin görebileceği bi yere astık ve çok güzel durdu resimde en ince detaylara dahi girilmiş.Ben düğün fotoğrafımızı yaptırdım ama evde çok fazla düğün fotoğrafı var diye de kararsızdım ama resim düğün değilde prensle prenses resmi gibi süper olmuş:)

kızlar cumartesi günü eşimin doğum günüydü ve aldığı en anlamlı en güzel hediye olduğunu söyledi:) evimize girer girmez herkesin görebileceği bi yere astık ve çok güzel durdu resimde en ince detaylara dahi girilmiş.Ben düğün fotoğrafımızı yaptırdım ama evde çok fazla düğün fotoğrafı var diye de kararsızdım ama resim düğün değilde prensle prenses resmi gibi süper olmuş:)

senin ve eşinin mutlu olmasına cok sevindimmm.
bu tatlı hatırayı bir ömür boyu saklayın =)

Son düzenleme:
bendee istiyorum canım. 8 aralık yıldönümümüzzzz yetişmesii mümkün mü 8 aralığa?

X